Darpp

Habersiz toplamış. Eşim tek sanmış. 3 adam daha çıkmış. Eşimin başına taşı indirmiş. Eşim sersemlemiş.

Ben çok fena kızdım falan demedigimi bırakmadım valla ağır beddualar verdim o öfkeyle sonrasında pişman da oldum ama iş işten geçmişti bu sefer aile bana düşman oldu.
Nasıl aile bunlar? Resmen Cinayete teşebbıüs

Beyin kanaması geçirseydi ne yapacaktınız? Şikayetinizden vazgeçmeyin. Tartışmanın sebebi ne?

Verin parasını kurtulun canınızdan kıymetli değil. Bugün taşla gelir yarın başka şeyle. Anne baba yaşayan var mı? Aile büyükleri dur diyemiyor mu?
Aile büyükleri kol kırılır yen içinde kalır, aman ses etmeyin nolucak alt tarafı taşla vurmuş demiş. Konu sahibine de kocasını kolladığı için cephe almışlar.

Sugar_girl, olay nedir ne değildir daha açık yazın. Aile hayattaysa nasıl miras kavgası oluyor? Borç, alacak-verecek mevzusu mu? 4 kişi girişmişler adama, yazık ölebilirdi, belki de öldü diye bıraktılar. Ben peşini bırakmazdım olayın, kocam sussa ben susmazdım.

Aaa delimi ne bir taş vurdu ne demek çocuk değilki hani taş attı yanlışlıkla geldi kafasına olsun...koca taş ve 4kisi öldüresiye dovmek Allah merhamet versin o aileye resmen evlat ayrımı

Valla beddua ettim diye bir ordu düşmanim oldu ama ne yapayım ben de büyük bir şok yaşadım bu nasıl vicdansızca diye bende istemezdim etmeyi ama artık yeter dedim yapıcı olmamışım elimde değildi şimdi daha sakinim çok şükür..

Son düzenleme:
Nasıl aile bunlar? Resmen Cinayete teşebbıüs

Beyin kanaması geçirseydi ne yapacaktınız? Şikayetinizden vazgeçmeyin. Tartışmanın sebebi ne?
Kasten yaralama aslında.Ama bir taş diyorlar ciddiye almıyorlar. Ben de kendimi sorgulamaya başladım.Ben mi çok tepki veriyorum.Valla eğer beyin kanaması geçirseydi ne yapacaktım bilmiyorum.

Ben çok ağır tepki verdim seni dövmediler eşini dövdüler sen karışma diyorlar bunlar aileymiş ben de dışarıdaymışım. Ben suçlu oldum üstelikte.

Kasten yaralama aslında.Ama bir taş diyorlar ciddiye almıyorlar. Sonuçta başı sargılıydi öyle eve geldi. 11 dikiş atılmis basina. Bunlar yeterli degil mi.Tişörtunde omuz aşağısı göğüsune kadar kan gölü pantolon kan gölü çok korktum.Bu kadar kan acaba eşimin başından mi elbiselerine akmış.Bu konudaki yorumunuz nedir? Çok düşündürüyr beni.Ben de kendimi sorgulamaya başladım.Ben mi çok tepki veriyorum.Valla eğer beyin kanaması geçirseydi ne yapacaktım bilmiyorum.

Ben çok ağır tepki verdim seni dövmediler eşini dövdüler sen karışma diyorlar bunlar aileymiş ben de dışarıdaymışım. Ben suçlu oldum üstelikte. Sanki abartıp olayı daha da uzamasına neden olmuşum.

Kıymetli oğulları daha az kıymetli oğullarını taşla (ki olebilirdi, sakat kalabilirdi ) vurmuş, planlayarak 4 adam dovmusler. Asıl aile gidin şikayetçi olun diyecegine zorba olan çocuğun tarafindalar. Valla gına geldi ile oatolojilerinden. Dava için kanıt toplayın, kasten adam öldürmeye teşebbüs bu.

O da öldürebilirdi diyorlar öyle savunuyorlar
4 kişi gitmişler nasıl oda öldürebilirdi...

Yaramaz biri mi kardeşi. Hani doymaz, para ister, sürekli sömürür...

Burada eşinizin tutumu önemli. O ne isterse öyle. Sizi muhatap almazlar... İnşallah kanıt toplarsın ve hak ettiğini bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…