Date ve sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi yase14
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yase14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
45
18
38
26
Öncelikle merhaba :) Ben 2023 yılında evlendim karşı taraftan dolayı zorlu bir evlilik sürecinden geçtim ve 2024 te boşandım. uzun bir aradan sonra ilk defa biriyle buluştum. Ona yüzeysel olarak anlattım ama üzerinde çok durmamaya çalıştım.sadece dürüst olmak istedim.Zaten buluşmadan önce de biliyordu bu konuyu kendisi benimle görüşmek istedi. Kendisinden hoşlandım zaten hoşlandığım için buluştum.. Buluşma çok güzel geçti genel olarak sohbet ettik o da bende sohbetin güzel geçtiğini belirttik. Karşı taraf ikinci görüşme sinyallerini verdi. Sonrasında eve geldim buluşmaya kendi arabamla gittim o da öyle yaptı. Ama buluşma sonra vardın mı diye sorması gerekiyordu bu beni bi tık değersiz hissettirdi neyse dedim olabilir dedim ama hiç yazmadı. Bilerek sosyal medyadan normal bir hikaye paylaştım beğendi onu ama yazmadı.Sonra kahveyi o ısmarladı diye ben yazayım dedim kahve ve sohbet için tekrardan teşekkür ederim güzel bir sohbet oldu diye o da evet benim içinde güzel geçti canım yazmış emoji attım bıraktım birdaha da yazmadı ama hikayelerimi beğenmeye devam ediyor.Ben bir anlam veremedim. Sadece kırgın hissediyorum ve aklımdaki soru işaretleri beni kemiriyor. Ona bunu sormaya haddimin olmadığını düşünüyorum çünkü her buluşan sevgili olacak değil ya ama benim buluştuğum adam o buluşmaya değmeli biri olması lazım önüme her gelen kişiyle buluşacak biri değilim çünkü..

Öncelikle merhaba :) Ben 2023 yılında evlendim karşı taraftan dolayı zorlu bir evlilik sürecinden geçtim ve 2024 te boşandım. uzun bir aradan sonra ilk defa biriyle buluştum. Ona yüzeysel olarak anlattım ama üzerinde çok durmamaya çalıştım.sadece dürüst olmak istedim.Zaten buluşmadan önce de biliyordu bu konuyu kendisi benimle görüşmek istedi. Kendisinden hoşlandım zaten hoşlandığım için buluştum.. Buluşma çok güzel geçti genel olarak sohbet ettik o da bende sohbetin güzel geçtiğini belirttik. Karşı taraf ikinci görüşme sinyallerini verdi. Sonrasında eve geldim buluşmaya kendi arabamla gittim o da öyle yaptı. Ama buluşma sonra vardın mı diye sorması gerekiyordu bu beni bi tık değersiz hissettirdi neyse dedim olabilir dedim ama hiç yazmadı. Bilerek sosyal medyadan normal bir hikaye paylaştım beğendi onu ama yazmadı.Sonra kahveyi o ısmarladı diye ben yazayım dedim kahve ve sohbet için tekrardan teşekkür ederim güzel bir sohbet oldu diye o da evet benim içinde güzel geçti canım yazmış emoji attım bıraktım birdaha da yazmadı ama hikayelerimi beğenmeye devam ediyor.Ben bir anlam veremedim. Sadece kırgın hissediyorum ve aklımdaki soru işaretleri beni kemiriyor. Ona bunu sormaya haddimin olmadığını düşünüyorum çünkü her buluşan sevgili olacak değil ya ama benim buluştuğum adam o buluşmaya değmeli biri olması lazım önüme her gelen kişiyle buluşacak biri değilim çünkü..
Çok da beğenmemiş galiba, hiç yazmamasi garip. Bir şey demeyin bir daha yazmayın bakalım aklına gelecek misiniz

Çok da beğenmemiş galiba, hiç yazmamasi garip. Bir şey demeyin bir daha yazmayın bakalım aklına gelecek misiniz
Aslında bende öyle düşündüm.Ama sohbet esnasında sürekli beni güzel bulduğunu çok güzel güzel olduğumu belirtiyordu.Gözlerime odaklanıp hiçbiryere dikkatini vermiyordu. Sadece bana odaklıydı.Durum böyle olmasaydı acaba derdim ama bilemiyorum

Ben olsam yazmazdim tekrar tesekkur icin
Hikaye de atmazdim
O yazarsa da sesin cikmiyor vs diye "aynen o aksam arabayi sürttum tum aksam onla ugrastim, senden bi vardin mi iyi geceler tarzi bir dönüs beklerdim ama sanirim ben o aksamki bulusmanin guzel seylerin baslangici olacagini sanmakla hata etmisim, artik onemi yok" der bir daha da sallamazdim o adami
Inadina hikaye atip begenecek mi diye beklemeniz de enteresan

Aslında bende öyle düşündüm.Ama sohbet esnasında sürekli beni güzel bulduğunu çok güzel güzel olduğumu belirtiyordu.Gözlerime odaklanıp hiçbiryere dikkatini vermiyordu. Sadece bana odaklıydı.Durum böyle olmasaydı acaba derdim ama bilemiyorum
Ay nereye bakacakti baska
Gözüne bakacakti tabi
Arkadasim sende 😃
Adam da senden beklemis mesaji zaten
Canim falan diyor bide yapay samimiyetle
Salla gitsin sunu ay

Ben olsam yazmazdim tekrar tesekkur icin
Hikaye de atmazdim
O yazarsa da sesin cikmiyor vs diye "aynen o aksam arabayi sürttum tum aksam onla ugrastim, senden bi vardin mi iyi geceler tarzi bir dönüs beklerdim ama sanirim ben o aksamki bulusmanin guzel seylerin baslangici olacagini sanmakla hata etmisim, artik onemi yok" der bir daha da sallamazdim o adami
Inadina hikaye atip begenecek mi diye beklemeniz de enteresan
Açıksası bu şekilde iletişime geçmeyi hak görmedim kendime ondan bir beklentimin olduğunu bilmesini istemedim.Buluşma sonrası kız arkadaşıma gittim kahve hikayesi attım hani o takmıyorsa bende takmıyorum imajı çizmek istedim belkide sinirlendiğim için paylaşmak istedim sadece

Ay nereye bakacakti baska
Gözüne bakacakti tabi
Arkadasim sende 😃
Adam da senden beklemis mesaji zaten
Canim falan diyor bide yapay samimiyetle
Salla gitsin sunu ay
Ahahah ya hani ilgisiz de olabilirdi ya da isteksiz de sohbet edebilirdi sadece onu belirtmek istedim.Sohbet çok dolu dolu geçmişti

Açıksası bu şekilde iletişime geçmeyi hak görmedim kendime ondan bir beklentimin olduğunu bilmesini istemedim.Buluşma sonrası kız arkadaşıma gittim kahve hikayesi attım hani o takmıyorsa bende takmıyorum imajı çizmek istedim belkide sinirlendiğim için paylaşmak istedim sadece
Beklentim oldugunu bilmesin istedim diyen sessize alirdi kendini
Kahve ve sohbet icin tekrar tesekkurler yazmazdi kendini kandirma 😃
Bence hikaye falan atma bir süre

Yeni nesil piremses flörtöz erkeklerle tanışmışsın. Tüm dertleri sürekli yeni kızlarla görüşüp, yeni görüşmelere çıkıp skor tablosunu yükseltme çabasındalar bence. 40 yaşına gelmiş adamlar bile bunu huy edinmiş. Çünkü artık yeni kişilere ulaşım çok kolay. Çok ta biriyle bir ilişki olmasına zorlamıyorlar. Sürümden ne kazanırlarsa karlarına kalıyor:) maddi manevi kadınlara hiç bir sorumluluk hissetmiyorlar. Öylesine yaşayıp gidiyorlar.
Bunun benzeri benim başıma yazın geldi. İş vesilesi ile biriyle tanıştım. Alışveriş merkezinde buluştuk. İzmirde yazın şiddetli bir deprem oldu. Deprem anında tek başına koşup gitmedi. Beni kolumdan tuttu ikimiz koşarak alışveriş merkezinden çıktık. Helal olsun be dedim içimden sonunda adam gibi adam çıktı karşıma :D Ghostumu yedim. Ara ara da yokladı bir kaç ay nasılsın iyi misin diye yüzeysel sohbetlerle. En son ben ehhh ben seni mi eylicem dedim içimden sildim attım sosyal medyamdan:D

Olmaz bu adamdan
3-5 gün sonra yazarsa da yoklamak amaçlı yazıyordur direkt sil geç bence

Beni de çok beğendiğini güzel bulduğunu söyleyen biri sonrasında aramamıştı. Tanıştıran arkadaşım mahcup hissetmişti. Var böyle dengesizler, hele sizinki sosyal medyadan…

Aman hepsi numaraci pezolar. Değer lafla değil davranışla belli olur

Evet sanırım kendimi kandırıyorum..Hikaye atmama konusunda haklısın :)
Aynen atma bakalim merak edecek mi seni
Bazi erkekler lovebombing mi ne yapiyormus yani seni degerli hissettiriyor sonra ilgisini cekiyor sen meraklanip kosuyorsun
Dusme bunlara
Olur ki yazarsa
Ben beni merak etmeyen insani hayatimda tutmam, anca bulusur kahve icerim, o da en fazla olacak sey dersin şutlarsin
Birak bi afallasin

Kemirmesin boşver de geç hemen oltaya gelmiş gibi arka arkaya cevap yazma soru sorma yaptığı hareket sen az cepte dur hareketi iletişim yok ama hala alttan alta ilgi var az bi kaç kız dolaşsın gelir de ben olsam bir daha asla cevap vermem

Back
X