Öncelikle merhaba :) Ben 2023 yılında evlendim karşı taraftan dolayı zorlu bir evlilik sürecinden geçtim ve 2024 te boşandım. uzun bir aradan sonra ilk defa biriyle buluştum. Ona yüzeysel olarak anlattım ama üzerinde çok durmamaya çalıştım.sadece dürüst olmak istedim.Zaten buluşmadan önce de biliyordu bu konuyu kendisi benimle görüşmek istedi. Kendisinden hoşlandım zaten hoşlandığım için buluştum.. Buluşma çok güzel geçti genel olarak sohbet ettik o da bende sohbetin güzel geçtiğini belirttik. Karşı taraf ikinci görüşme sinyallerini verdi. Sonrasında eve geldim buluşmaya kendi arabamla gittim o da öyle yaptı. Ama buluşma sonra vardın mı diye sorması gerekiyordu bu beni bi tık değersiz hissettirdi neyse dedim olabilir dedim ama hiç yazmadı. Bilerek sosyal medyadan normal bir hikaye paylaştım beğendi onu ama yazmadı.Sonra kahveyi o ısmarladı diye ben yazayım dedim kahve ve sohbet için tekrardan teşekkür ederim güzel bir sohbet oldu diye o da evet benim içinde güzel geçti canım yazmış emoji attım bıraktım birdaha da yazmadı ama hikayelerimi beğenmeye devam ediyor.Ben bir anlam veremedim. Sadece kırgın hissediyorum ve aklımdaki soru işaretleri beni kemiriyor. Ona bunu sormaya haddimin olmadığını düşünüyorum çünkü her buluşan sevgili olacak değil ya ama benim buluştuğum adam o buluşmaya değmeli biri olması lazım önüme her gelen kişiyle buluşacak biri değilim çünkü..