Cunku yeterince tanidim canim bu.tarzdaki insanlari o yüzden etkilenmedimIste buyurun pismanliga.
Bu sekilde psikopatca hareketler sergileyen insanlarin pismanligina nasil inaniyorsunuz mumkun degil.
Adam siddet yanlisi oldugu icin kafasini duvarlara vuruyor. Eskiden konu sahibini dovuyormus, simdi kendini -gosteri icin veya degil- dovuyor.
Bu avam ve kiro hareketlerin neresi adama acinmasini sagliyor anlamak mumkun degil. Kendini jiletlese de yazik mi mesela?
Neyse ki konu sahibi sagduyulu ve kararli cikti benzer konularin aksine. Yoksa etkilenecekti bu tarz yorumlardan.
Arkanıza bile dönüp bakmayın, sizi yavrunuzun önünde döven, sonra da sözde pişmanmış gibi yine şiddete meyilli yanını 4 yaşındaki herşeyden habersiz masum bir evladının gözünün önünde kafasını duvara vuran adam hala iflah olmamış demektir, boşanılmayı hak ediyor.Bana mesajlar atıyor simdi. Pisman olacakmisim ayrılınca ondan
Allah razi olsun saolArkanıza bile dönüp bakmayın, sizi yavrunuzun önünde döven, sonra da sözde pişmanmış gibi yine şiddete meyilli yanını 4 yaşındaki herşeyden habersiz masum bir evladının gözünün önünde kafasını duvara vuran adam hala iflah olmamış demektir, boşanılmayı hak ediyor.
Yolunuz açık olsun, yavrunuzla huzur ve sağlıklı bir ömür dilerim.
Eski konularınıza baktım. Valla çatışan Atlas'a bile affetmeyinArkadaslar bugun icim parcalandi beni yıllardır umursamayan esim ailesinin yaninda 5 yıl çocugumla birakan yanina gittiğimde kadın olduğumu unutturan eve hapseden esim!
Dün geceden beridir kapinin onunde uyuyor benimle barismak istiyor bugun mahkeme karar vermis gecici olarak çocuğun velayeti bana verilmiş benim donememi istedi geceden beridir asagida apartmanın önünde uyudu sonra çocuğu balkona cikarmamizi istedi bende bir akrabama verdim çıkarsın diye balkonda çocuğum onunla konusurken bi anda kendi kendine vurmaya başladı ben görmedim ama basini duvarlara vurma sesi bana geldi kendimden gectim kizlarbeni aradı eger ona dönmezsem kendini catiya cikip asagi atacağını söyledi bende polis cagirdim kendine zarar vermesin diye polis gelince kapida aileme bana aglayarak yalvardi gozlerime baktığında pismanligini görüyorum ama is isten gecti artik ben onu bi yabanci gibi görüyorum ona üzülüyorum ama sanki yabancıymış gibi o kdr yaşadıklarımdan sonra kızlar ona dönemem keşke dönebilecek herseye yeniden başlayacak gücum olsaydı ama o bu hareketleriyle bile bizi hem cok korkuttu hemde çok üzdü
Aynenkesinlikleee katılıyorum
asla huyundan vazgeçmez
elindekini kaybettiği için kudurmaları bunlar
geri kazanmak için şimdi kedi rolüne girecek
sonra hopp sil baştaann
Dimi ama. Bide o catidan atlama filmlerde oluyor cok büyük bi dram yasanmazsa egerEski konularınıza baktım. Valla çatışan Atlas'a bile affetmeyin
Hahaha :)))İşte dediğim gibi canım, birgün duvar kırma işin falan olursa, hiltiyle balyozla falan uğraşmaktan bıkıp da, '' Ah ah, kocam olaydı kafasıyla yıkardı bu duvarları'' deyip pişman olabilirsin.Başka da hiç pişman olmazsın emin ol.
Kadina hayati hic yoktan ve bile isteye zindan edip, kadini ve evliligi tuketip, is ciddiye binince yerlerde surunen erkeklere ben de hic mi hic acimiyorum ve samimiyetlerine inanmiyorum..Ben sanırım taş kalpliyim hiç üzülmedim.Geçmişte hata yapanlara üzülemiyorum.
Sabret bu da geçer.Kendine bişey yaparsa da kendi sorunu .Canınızı seviyorsanız çok da umursamayın.
Ne diyrlim hayırlısı o zaman....Maaalesef yok canim 5 yil anasinin babasinin yaninda 5 kurussuz ve babasiz çocuk buyutttum siginti gibi yasadim yetmedi, yanina gittim hapis yattım sanki yetmedi, emek verdigim halde mutlu edemedim evladımin yaninda kufur yedim yeri geldi dayak yedim sence bunun neresinde benim sucum? Olsa olsa ezilip buzulduklerimdedir yuvam yuvam diye
Şimdiden halay çekiyorum zaten. Çünkü ondan ayrılınca kendimi buldum ben oldum yenidenbak bak blöflere bak..oscarlık hareketler bunlar.o çatıdan atlar sandın mı cidden.ahh canım benım sakın affetme o hayvanatı.1 sene sonra herseyı unutup halay cekeceksın yaz bunu kenara..ben yazdım sende yaz :)
Şimdiden halay çekiyorum zaten. Çünkü ondan ayrılınca kendimi buldum ben oldum yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?