Davali oldugum esim kafasini duvarlara vurdu

Ya bence bilinçli çocugu balkona çıkar demiş. Çocuk baba napıyosun orada deyince kafasını duvara vurmuş. Resmen çocuk çıkınca yapmış

Belki özledigi için çocuğu çıkar dedi. Görünce de bu hallere nasıl geldiklerine dayanamayıp sinir krizi geçirdi.

Olamaz mı? Olabilir. . Insan psikolojisi herkes her durumdan farklı etkilenir bilemeyiz.

Belki özledigi için çocuğu çıkar dedi. Görünce de bu hallere nasıl geldiklerine dayanamayıp sinir krizi geçirdi.

Olamaz mı? Olabilir. . Insan psikolojisi herkes her durumdan farklı etkilenir bilemeyiz.

ama evliyken 4 yıl çocugu görmeden nasıl yaşadı o zaman ? bana mantıklı gelmiyor

Aynen oyle ben evlilik nedir hala cozmus değilim cunku normal bi evlilik yasamadim

ama evliyken 4 yıl çocugu görmeden nasıl yaşadı o zaman ? bana mantıklı gelmiyor

Çalışıyordu. O zaman boşanma durumu yoktu. Bir gün kavuşacaklardı. Umut çok şeydir bir insan için. Ama artık umutları yok. Onu sabırla sevgiyle bekleyen eşi yok..

Çalışıyordu. O zaman boşanma durumu yoktu. Bir gün kavuşacaklardı. Umut çok şeydir bir insan için. Ama artık umutları yok. Onu sabırla sevgiyle bekleyen eşi yok..

çocugunu 1 saat parkı fazla gören bi insandan bahsediyoruz. çocugunun yanında annesini dövmüş ve küfür etmiş. ben inanmıyorum samimiyetine

bu adam sizi 5 yil onun annesiyle babasiyla yasamaniza mahkum etmedimi siz halbuki esinizin yanina gidip yasayabilirdiniz kpeder gondermedi esin istemedi hamilelik 5 yil hep yanlizdiniz yalniz buyuttunuz evladinizi 5 yil sonra yanina gittiniz size yine iyi davranmadi istemedi peki simdi kafa vursa ne yazar ne emegi gecmis ogluna size..mantikli olup oglunuzla saglam guclu bi yol cizin kendinize...

Kafanızı karıştırmak istemem en başta bunu belirtmek isterim ama insanlar bazı şeyleri kaybetmeden değerini anlayamazlar kocanız sizi kaybedeceğini anladı ve şuan çok pişman bu zamana kadar çok şey yaşamışsın haklı olarak dönmek istemiyorsunuz ortada çocuk da var bence oturup çok çok iyi tekrar düşünün sizin gibi olup dönen bir eski tanıdık vardı şuan çok mutlu mesela o zaman anlattığı şuydu kocası demiş ki seni kaybetme korkusu beni kendime getirdi diye bu az rastlanılacak bir şey geri dönüp aynı şeyleri tekrar yaşayan da çok karar sizin.

Esimi tanıyorum canim hayat normale donse oda normale dönecektir. Birde ben cok yiprandim bu evlilikte artik hic gücum kalmadı bu adamla uğraşacak ve kendime koca etmeye calisacak hal birakmadi. Icimde kendisine karsi azicik sevgi bırakmadı. Ama iste yinede uzuluyorum haline. Insallah artk oda mutlu olur ailesi cok farklı illa yine beynini yıkarlar onun rahat birakmazlar

bu zamana kadar harika bir baba olup da bu aşamada kafayı sıyırıp bu hareketi yapsa dediğini düşünebilirim ama bu zamana kadar da ne karısı ne çocuğu zerre kadar umrunda olmamış adamın yaptığı bu saçmalığa bir an bile üzülmedim. kadına yalvarmış yakarmış ağlamış zırlamış bakmış olmuyor son kozunu oynamış çocuğun karşısında!

çocuk o manzarayı belki ömrü boyunca unutmayacak ve annesini suçlayacak, babam seni kaybetmemek için , ailemizi yıkmamak için neler yaptı başını duvarlara vurdu ama sen affetmedin, ne biçim annesin, babasız büyüdüm senin yüzünden diyecek belki de...

konu sahibinin eşi zerre vicdanı haketmiyor yada ben çok duygusuzum

Düzelmeyeğini biliyorsun, çocuğunuzu üzerek etkileyip seninde acıma duygularını körükleyip geri dönmen için Show yapmış koskoca adam 5 yaşındaki çocugunun psikolojisini hiç mi düşünmemiş ?

Bende ona sasiridm zaten ya eger duzgun bi sekilde efendiligiyle gelseydi gel buyur evin icinde gorus cocukla der çayına kadar verirdim ben. Ama bizi korkutuyordu Sonra da cocukla goruselim cikalim.disarda gezelim falan dedi polisler gelince bende kusura bakma senin o zamanda sinir krizi geçirmeyeceğin ne malum. Bilsem ki evde problem çıkarmayacaksın bize eve zarar vermeyeceksin alirdim evde görüşürdun ama cocukta korktu bende dedm yine de ben elmden geleni yaptm boşandığm halde

Cocugun beni suçlayacagini pek sanmıyorum cunku babasiyla yasanmisliklari cok fazla degil 7 aylik bir sure ve bagliligi yok ona beni doverkenki bagirip kufur ettigi hallerini gördü bence buyuse psikolojik sorunları olduğunu anlar babasinin ama ben suanda baban saka yapıyor bize oyun oynuyor birsey yok diye sakinlestirdim sordugundada bize saka yaptı diyorum baska ne denilir 4 yasinda cocuga bilmiyorum ama buradan babasi uzaklassin pedagoga götürmeyi planliyorum

Keşke çıkıp atlayaydı salak şey. Sen onu kaç kere uyarmışsın, o laftan anlamamış. Şimdi cezasını çeksin. İnsanlar hatalarının bedelini ödemeli.

Keşke çıkıp atlayaydı salak şey. Sen onu kaç kere uyarmışsın, o laftan anlamamış. Şimdi cezasını çeksin. İnsanlar hatalarının bedelini ödemeli.
Ama yinede insan üzülüyor baskasini bu halde görünce aman benden uzak olsunda ama mutlu olsun cok uyardim hemde cok birgun dedimki beni daima elinin altında düşünüyorsun ama öyle değilim gidebilirim dedim kac defa evden cikip memleketime gelmeye yeltendim kapıyı falan kilitlerdi kapi kilitlemekle nereye kadar tutacagini saniyordu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…