- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
Ya bence bilinçli çocugu balkona çıkar demiş. Çocuk baba napıyosun orada deyince kafasını duvara vurmuş. Resmen çocuk çıkınca yapmış
Belki özledigi için çocuğu çıkar dedi. Görünce de bu hallere nasıl geldiklerine dayanamayıp sinir krizi geçirdi.
Olamaz mı? Olabilir. . Insan psikolojisi herkes her durumdan farklı etkilenir bilemeyiz.
Aynen oyle ben evlilik nedir hala cozmus değilim cunku normal bi evlilik yasamadimBen mi çok safım ki bilmiyorum.
Psikolojisi bozulmuş bir yetişkin çocuğunun psikolojisini düşünemez ki.
Ben eşinin bilinçli olarak kafasını duvarlara vurduğunu düşünemiyorum.
Adam gerçekten bitik bir vaziyette belki.
Neden bir insanın gerçekten bu hale gelebileceğine inanmıyoruz.
Eski konularınızı okudum.
Gerçekten kötü bir koca olmuş. Evlatlıktan kopup yetişkin olamadan baba olmuş.
Yanlış üstüne yanlış yapılmış. Çevresinde bir tane akıllı olmadığı için de bu hallere düşmüş.
Ve cok yazık ki siz evliliğinizi evlilik olarak bile yaşayamadan ayriliyorsunuz aslında..
Anası babası olacak reziller mutlu olsunlar şimdi. Evlatlarını sefil perişan ettikleri için.
Nefret ettiğim KP ime gidip sarilasim geldi. Rabbim böyle insanlardan korusun.
Size çok çok geçmiş olsun.
Ben her birinize ayrı ayrı üzüldüm gerçekten..
ama evliyken 4 yıl çocugu görmeden nasıl yaşadı o zaman ? bana mantıklı gelmiyor
Onu ben ona hep söyledim çocugun velayetini istiyordu yıllarca nasıl durmussan simdide oyle yap dedimama evliyken 4 yıl çocugu görmeden nasıl yaşadı o zaman ? bana mantıklı gelmiyor
Aynen birde o kismi var işinÇalışıyordu. O zaman boşanma durumu yoktu. Bir gün kavuşacaklardı. Umut çok şeydir bir insan için. Ama artık umutları yok. Onu sabırla sevgiyle bekleyen eşi yok..
Çalışıyordu. O zaman boşanma durumu yoktu. Bir gün kavuşacaklardı. Umut çok şeydir bir insan için. Ama artık umutları yok. Onu sabırla sevgiyle bekleyen eşi yok..
Onu ben ona hep söyledim çocugun velayetini istiyordu yıllarca nasıl durmussan simdide oyle yap dedim
Aynen birde o kismi var işin
Çekirdek aile olarak 7 ay kaldik zaten isler daha cok karisti daha beter olduBu evliliği evinizde çekirdek aile olarak yaşayıp görmenizi öyle bitirmenizi isterdim ben ama artık çok geç sanırım. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Çekirdek aile olarak 7 ay kaldik zaten isler daha cok karisti daha beter oldu
Esimi tanıyorum canim hayat normale donse oda normale dönecektir. Birde ben cok yiprandim bu evlilikte artik hic gücum kalmadı bu adamla uğraşacak ve kendime koca etmeye calisacak hal birakmadi. Icimde kendisine karsi azicik sevgi bırakmadı. Ama iste yinede uzuluyorum haline. Insallah artk oda mutlu olur ailesi cok farklı illa yine beynini yıkarlar onun rahat birakmazlarKafanızı karıştırmak istemem en başta bunu belirtmek isterim ama insanlar bazı şeyleri kaybetmeden değerini anlayamazlar kocanız sizi kaybedeceğini anladı ve şuan çok pişman bu zamana kadar çok şey yaşamışsın haklı olarak dönmek istemiyorsunuz ortada çocuk da var bence oturup çok çok iyi tekrar düşünün sizin gibi olup dönen bir eski tanıdık vardı şuan çok mutlu mesela o zaman anlattığı şuydu kocası demiş ki seni kaybetme korkusu beni kendime getirdi diye bu az rastlanılacak bir şey geri dönüp aynı şeyleri tekrar yaşayan da çok karar sizin.
Ben mi çok safım ki bilmiyorum.
Psikolojisi bozulmuş bir yetişkin çocuğunun psikolojisini düşünemez ki.
Ben eşinin bilinçli olarak kafasını duvarlara vurduğunu düşünemiyorum.
Adam gerçekten bitik bir vaziyette belki.
Neden bir insanın gerçekten bu hale gelebileceğine inanmıyoruz.
Eski konularınızı okudum.
Gerçekten kötü bir koca olmuş. Evlatlıktan kopup yetişkin olamadan baba olmuş.
Yanlış üstüne yanlış yapılmış. Çevresinde bir tane akıllı olmadığı için de bu hallere düşmüş.
Ve cok yazık ki siz evliliğinizi evlilik olarak bile yaşayamadan ayriliyorsunuz aslında..
Anası babası olacak reziller mutlu olsunlar şimdi. Evlatlarını sefil perişan ettikleri için.
Nefret ettiğim KP ime gidip sarilasim geldi. Rabbim böyle insanlardan korusun.
Size çok çok geçmiş olsun.
Ben her birinize ayrı ayrı üzüldüm gerçekten..
Esimi tanıyorum canim hayat normale donse oda normale dönecektir. Birde ben cok yiprandim bu evlilikte artik hic gücum kalmadı bu adamla uğraşacak ve kendime koca etmeye calisacak hal birakmadi. Icimde kendisine karsi azicik sevgi bırakmadı. Ama iste yinede uzuluyorum haline. Insallah artk oda mutlu olur ailesi cok farklı illa yine beynini yıkarlar onun rahat birakmazlar
Bende ona sasiridm zaten ya eger duzgun bi sekilde efendiligiyle gelseydi gel buyur evin icinde gorus cocukla der çayına kadar verirdim ben. Ama bizi korkutuyordu Sonra da cocukla goruselim cikalim.disarda gezelim falan dedi polisler gelince bende kusura bakma senin o zamanda sinir krizi geçirmeyeceğin ne malum. Bilsem ki evde problem çıkarmayacaksın bize eve zarar vermeyeceksin alirdim evde görüşürdun ama cocukta korktu bende dedm yine de ben elmden geleni yaptm boşandığm haldeDüzelmeyeğini biliyorsun, çocuğunuzu üzerek etkileyip seninde acıma duygularını körükleyip geri dönmen için Show yapmış koskoca adam 5 yaşındaki çocugunun psikolojisini hiç mi düşünmemiş ?
Cocugun beni suçlayacagini pek sanmıyorum cunku babasiyla yasanmisliklari cok fazla degil 7 aylik bir sure ve bagliligi yok ona beni doverkenki bagirip kufur ettigi hallerini gördü bence buyuse psikolojik sorunları olduğunu anlar babasinin ama ben suanda baban saka yapıyor bize oyun oynuyor birsey yok diye sakinlestirdim sordugundada bize saka yaptı diyorum baska ne denilir 4 yasinda cocuga bilmiyorum ama buradan babasi uzaklassin pedagoga götürmeyi planliyorumbu zamana kadar harika bir baba olup da bu aşamada kafayı sıyırıp bu hareketi yapsa dediğini düşünebilirim ama bu zamana kadar da ne karısı ne çocuğu zerre kadar umrunda olmamış adamın yaptığı bu saçmalığa bir an bile üzülmedim. kadına yalvarmış yakarmış ağlamış zırlamış bakmış olmuyor son kozunu oynamış çocuğun karşısında!
çocuk o manzarayı belki ömrü boyunca unutmayacak ve annesini suçlayacak, babam seni kaybetmemek için , ailemizi yıkmamak için neler yaptı başını duvarlara vurdu ama sen affetmedin, ne biçim annesin, babasız büyüdüm senin yüzünden diyecek belki de...
konu sahibinin eşi zerre vicdanı haketmiyor yada ben çok duygusuzum
Ama yinede insan üzülüyor baskasini bu halde görünce aman benden uzak olsunda ama mutlu olsun cok uyardim hemde cok birgun dedimki beni daima elinin altında düşünüyorsun ama öyle değilim gidebilirim dedim kac defa evden cikip memleketime gelmeye yeltendim kapıyı falan kilitlerdi kapi kilitlemekle nereye kadar tutacagini saniyordu bilmemKeşke çıkıp atlayaydı salak şey. Sen onu kaç kere uyarmışsın, o laftan anlamamış. Şimdi cezasını çeksin. İnsanlar hatalarının bedelini ödemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?