Davali oldugum esim kafasini duvarlara vurdu

Canım sakin bi hata yapıp geri dönüyim deme. Daha 23 yasindasin bu hayatı bu adamı çekmek zorunda değilsin

Bu zamana kadar kafası nerde ? O zaman vursaymış .Hiç üzülmeyin de Hakkı'nızda hayırlısı olsun

Bu zamana kadar kafası nerde ? O zaman vursaymış .Hiç üzülmeyin de Hakkı'nızda hayırlısı olsun
Saolun bu adam pesimizi bırakmadıkça rahat edemicz iki gundur benm memleketimde dışarılarda geziyor dun cebindeko butun parasını da bizim eve atti polisler varken borcumu ödüyorum diye veremedik bi turlu

Evet ben keyif duskunu bi insanmisim.cahilmisim efendim çocuğum cok sansssizmis benim gibi cahil annesi oldugu icin onu yazdi
Hep öyle olur zaten kadın ne kadar dert çeksede adam bi çalışıyor diye kadınlar zevk düşkünü olur adamlar dert insanı zaten çocuk büyütmek evi işi yapmak ne ki çocuk oyuncagi

Hep öyle olur zaten kadın ne kadar dert çeksede adam bi çalışıyor diye kadınlar zevk düşkünü olur adamlar dert insanı zaten çocuk büyütmek evi işi yapmak ne ki çocuk oyuncagi
Aynen oyle malesef ben madem keyif duskunuym 5 yil neden ailesinin agiz kokusunu cekim gider keyfine bakardım orda burda

Aynen oyle malesef ben madem keyif duskunuym 5 yil neden ailesinin agiz kokusunu cekim gider keyfine bakardım orda burda
Canim onlar bunu anlamaz o bir gün senin ailenin yanında kalır rahat edemedim istemiyorum bunu mu cekicem der ama sen 5 yıl tek başına çocuk bakar ailesinin yanında kalırsın cahil ise yaramaz keyif duskunu olursun. Allah böyle baş belalarinin tepesinden baksın

Yazik ne kadar pişman olsada huylu huyundan vazgecermi yüz bulunca yine aynısi olur kanımca
kesinlikleee katılıyorum
asla huyundan vazgeçmez
elindekini kaybettiği için kudurmaları bunlar
geri kazanmak için şimdi kedi rolüne girecek
sonra hopp sil baştaann

Saolun bu adam pesimizi bırakmadıkça rahat edemicz iki gundur benm memleketimde dışarılarda geziyor dun cebindeko butun parasını da bizim eve atti polisler varken borcumu ödüyorum diye veremedik bi turlu

Bırakmazsa savcılığa şikayette bulunun dilekçe verin

Eşinin yaptıklarını okudum, bıraksaydın atsaydı kendini çatıdan. Kafasını vuran vura patlatsaydı. Yuvamı kim yıktı diyormuş ya hala, yüz verme, acıma. Eşinin yaptığı hata felan degil. Bir insan yıllarca aynı seyi yaparsa bu hata olmaz. Boşan ve kurtul ondan.

Bana mesajlar atıyor simdi. Pisman olacakmisim ayrılınca ondan

Pehh mal herif. Neyine pişman olacakmışsın? Ah keşke kocam olaydı da, şu duvara kafasını bi vuraydı mı diycekmişsin
Beni nasil goruyor ya bilmiyorum bosaninca ortada kalcam sanıyor baskalarina hizmetci olacağmi falan ki ben zaten yillarca hizmetcilik yaptım onun ailesine.

Evet ben keyif duskunu bi insanmisim.cahilmisim efendim çocuğum cok sansssizmis benim gibi cahil annesi oldugu icin onu yazdi

Iste buyurun pismanliga.

Bu sekilde psikopatca hareketler sergileyen insanlarin pismanligina nasil inaniyorsunuz mumkun degil.

Adam siddet yanlisi oldugu icin kafasini duvarlara vuruyor. Eskiden konu sahibini dovuyormus, simdi kendini -gosteri icin veya degil- dovuyor.

Bu avam ve kiro hareketlerin neresi adama acinmasini sagliyor anlamak mumkun degil. Kendini jiletlese de yazik mi mesela?

Neyse ki konu sahibi sagduyulu ve kararli cikti benzer konularin aksine. Yoksa etkilenecekti bu tarz yorumlardan.

Beni nasil goruyor ya bilmiyorum bosaninca ortada kalcam sanıyor baskalarina hizmetci olacağmi falan ki ben zaten yillarca hizmetcilik yaptım onun ailesine.
İşte dediğim gibi canım, birgün duvar kırma işin falan olursa, hiltiyle balyozla falan uğraşmaktan bıkıp da, '' Ah ah, kocam olaydı kafasıyla yıkardı bu duvarları'' deyip pişman olabilirsin. Başka da hiç pişman olmazsın emin ol.

Guldurdun beni hic gulecegim yoktu tamda sinirlerum bozukken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…