Inaninki ben bu olaydan sonra. Kendime gelemedimÇoçuğunuzun bunlara şahit olmasına üzüldüm.
Inaninki ben bu olaydan sonra. Kendime gelemedim
Bu arada birlikte olduğumuz 7 ay derken biz esimin 7 aydir yanındayız ondan önceki surecte biz baska sehirde kaynanamlarla beraberdik esimin.memleketinde kendisi istanbuldaydi
Keşke çocuğun önünde olmasaydı kötü etkilenmiştir şimdi ...Arkadaslar bugun icim parcalandi beni yıllardır umursamayan esim ailesinin yaninda 5 yıl çocugumla birakan yanina gittiğimde kadın olduğumu unutturan eve hapseden esim!
Dün geceden beridir kapinin onunde uyuyor benimle barismak istiyor bugun mahkeme karar vermis gecici olarak çocuğun velayeti bana verilmiş benim donememi istedi geceden beridir asagida apartmanın önünde uyudu sonra çocuğu balkona cikarmamizi istedi bende bir akrabama verdim çıkarsın diye balkonda çocuğum onunla konusurken bi anda kendi kendine vurmaya başladı ben görmedim ama basini duvarlara vurma sesi bana geldi kendimden gectim kizlarbeni aradı eger ona dönmezsem kendini catiya cikip asagi atacağını söyledi bende polis cagirdim kendine zarar vermesin diye polis gelince kapida aileme bana aglayarak yalvardi gozlerime baktığında pismanligini görüyorum ama is isten gecti artik ben onu bi yabanci gibi görüyorum ona üzülüyorum ama sanki yabancıymış gibi o kdr yaşadıklarımdan sonra kızlar ona dönemem keşke dönebilecek herseye yeniden başlayacak gücum olsaydı ama o bu hareketleriyle bile bizi hem cok korkuttu hemde çok üzdü
Arkadaslar bugun icim parcalandi beni yıllardır umursamayan esim ailesinin yaninda 5 yıl çocugumla birakan yanina gittiğimde kadın olduğumu unutturan eve hapseden esim!
Dün geceden beridir kapinin onunde uyuyor benimle barismak istiyor bugun mahkeme karar vermis gecici olarak çocuğun velayeti bana verilmiş benim donememi istedi geceden beridir asagida apartmanın önünde uyudu sonra çocuğu balkona cikarmamizi istedi bende bir akrabama verdim çıkarsın diye balkonda çocuğum onunla konusurken bi anda kendi kendine vurmaya başladı ben görmedim ama basini duvarlara vurma sesi bana geldi kendimden gectim kizlarbeni aradı eger ona dönmezsem kendini catiya cikip asagi atacağını söyledi bende polis cagirdim kendine zarar vermesin diye polis gelince kapida aileme bana aglayarak yalvardi gozlerime baktığında pismanligini görüyorum ama is isten gecti artik ben onu bi yabanci gibi görüyorum ona üzülüyorum ama sanki yabancıymış gibi o kdr yaşadıklarımdan sonra kızlar ona dönemem keşke dönebilecek herseye yeniden başlayacak gücum olsaydı ama o bu hareketleriyle bile bizi hem cok korkuttu hemde çok üzdü
Bana vaatlerle msjlar gönderdi hep ama.artik.dediginiz gibi dunyalari verse dönecek durumum.yok artik onaHiç üzülmedim, hiç acımadım..... daha çok vuracak başlarını duvarlara. Vursun.... duygu sömürüsü yapıyor.
Konularını biliyorum sen iyi bile dayanmışsın. Arkanı dön. Umursama da.
Belki gaddarca yorum gelebilir ama senin kocan haketti bunu. Ağzıyla kuş tutsa bile bundan sonra olmaz.
Keske evlendiginde mutlu olsa ama o aile onda oldukca o.kafada onda bulundukca mutluluk.ona haramNormal insan bu şekilde tepki vermez. Bu hikayeye ben daha önce de şahit oldum. Kadının uykuları kaçıyordu eski eşi kendine bir şey yapar mı diye, ama adam sonunda kabullendi ve nihayetinde kendine bir şey de yapmadı. Hatta öncesinde kadını da tehdit ediyordu boşanmasın diye. Ona rağmen çekmediği kalmayan bu tanıdığımız çok üzüldü o süreçte adam için. Sonra ne mi oldu, kadın bir iki yıl süren bir tedavi görürken, adam birkaç yıla ikinci evliliğini yaptı. İlle kendine bir şey yapmaz demiyorum, yanlış anlamayın. Yapabilir de belki. Ama sizin sorumluluğunuzda değil. Bunları yaşayan yakınımız da dediğim gibi sonrasında destek aldı da öyle aştı endişesini ve üzüntüsü. Doktoru da eski eşi için en iyi ihtimalle bir kişilik bozukluğunun olduğunu, bu gibi insanlarla sağlıklıya ya da normale yakın ilişkiler asla kurulamayacağını, bir yetişkin olarak sorumluluğun tamamen o adamda olduğunu, kadının sorumluluğu olmadığını söylemişti de ancak ikna olmuştu. Sizin de kesinlikle destek almanızı öneririm.
Üzücü elbette. Üzülmenizi de anlıyorum. Ama bu süreçte lütfen odağınız çocuğunuz olsun. Yaşadıklarınızı, üzüntünüzü endişenizi çocuğunuza yansıtmamaya gayret edin. Hatta gecikmeden bir pedagog ile görüşün, böyle bir baba varken, çocuğunuzda bu sürecin iz bırakmaması için neler yapabileceğinizi mutlaka danışın, olayın etkilerini saptayabilmek için çocuğunuzu da pedagogla görüştürün.
Atlatacaksınız, merak etmeyin. Şimdi çok taze olay. Bu tavrın tek kırılma noktası kararlılık. Sizin kararlılığınızdan emin olduğunda yoluna bakacak, bu süreçte kendine verdiği zararlar da onun sorumluluğunda olacak. Eninde sonunda kabullenip, hayatını toparlamaya çalışacaktır, sonra muhtemelen üç beş seneye kalmadan da tekrar evlenip bir kadının daha başını yakacak.
Aynen... Böyle insanlar ne kendileri mutlu olabiliyor, ne de etrafındakileri mutlu etmeyi becerebiliyorlar. Hep zarar ziyan!Keske evlendiginde mutlu olsa ama o aile onda oldukca o.kafada onda bulundukca mutluluk.ona haram
Ben o mutluluğu bulacagima inanıyorum istedigim.yaşantiyi kurunca insallahAynen... Böyle insanlar ne kendileri mutlu olabiliyor, ne de etrafındakileri mutlu etmeyi becerebiliyorlar. Hep zarar ziyan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?