Davali oldugum esim kafasini duvarlara vurdu

Değişmiyorlar hemde hiç.
Babamda gayet net gördüm

eski konularını okudum.. üç şans vermişsin daha önce. 5 sene çocuk büyüt adam anasına babasına maaşını versin. kendi çocuğumun karımın ihtiyacı var mı diye düşünmesin..

böyle adama acıma bir tekme de sen vur.. sana zarar vermesinde çatıdan atlasın.. sakın affetme

Bu arada birlikte olduğumuz 7 ay derken biz esimin 7 aydir yanındayız ondan önceki surecte biz baska sehirde kaynanamlarla beraberdik esimin.memleketinde kendisi istanbuldaydi

Hani diyorsunuz ya yabanci gibiydi. Zaten aile gibi birlikte vakit gecirememissiniz ki.. Bukadar guclu durmanizin simdi kabul etmemenizin sebebi bu belkide.Hicbir kadin yuvasını dagitmaz durup dururken vardir hakli sebepleriniz. İnşallah oglunuzla daha nice guzel günler gorursunuz amin

Burada konuyu acarken yazdiginizi okuyunca insan vay yazik pisman diye kaliyor bi, ama geri donup eski konunuza bakinca, bir adam goturme imkani da varken, niye karisini cocugunu 5 yil boyunca KP yaninda birakir?

Aptal , o babasi erkek benim dedigim olacak diye diretebiliyorsa, hani senin erkekligin, niye yuvana, karina cocuguna sahip cikmiyorsun ? Hadi 5 yil onun ana babasina karin tokluguna kolelik yapmissiniz, niye sonunda bir araya geldiginizde size insan muamelesi yapmiyor? Eve hapis, kufur hakaret neden?

O ic bos kafasini elbette duvarlara vuracak. Huzur dolu bir aile hayati surebilme imkani varken, hem kendini hem sizleri harcamis. Bu yeni dank ediyor adama.

Keşke çocuğun önünde olmasaydı kötü etkilenmiştir şimdi ...

Ne yaşadın bilmiyorum ama bende boşanma derecesine gelirsem birgün o kendini nerden atarsa atsin barismam önceden aklı nerdeydi seni korkutmak için öyle yapıyor dicem ama adamida tanımıyorum tek dicegim kalbini dinle...

Of ya hayat cok garip. Simdi sen onu affetmesen yarin bigun herhangi bisi icin mutlaka Allahtan af dilicez. Biz insanlari affetmezken nasil yüz bulcaz gibi bi bakis acisi var yani. Ama bi yandan her seyin bir bedeli var. Kisas da hak. Yani cektirmis yillarca simdi sira onda. Abooo cik isin icinden cikabilirsen.

velev ki gerçekten pişman oldu.ben yeriniz de olsam yine de dönmem.böyle hasta ruhlu insanlardan korkarım.karşımda adam gibi adam isterim.insan azıcık onurlu davranır.neymiş öyle kafasını duvarlara vurmak,bağırıp ağlamak,kendimi çatıdan atarım demek.benim için bir erkekten nefret etme sebebi.

Hiç üzülmedim, hiç acımadım..... daha çok vuracak başlarını duvarlara. Vursun.... duygu sömürüsü yapıyor.

Konularını biliyorum sen iyi bile dayanmışsın. Arkanı dön. Umursama da.

Belki gaddarca yorum gelebilir ama senin kocan haketti bunu. Ağzıyla kuş tutsa bile bundan sonra olmaz.

Normal insan bu şekilde tepki vermez. Bu hikayeye ben daha önce de şahit oldum. Kadının uykuları kaçıyordu eski eşi kendine bir şey yapar mı diye, ama adam sonunda kabullendi ve nihayetinde kendine bir şey de yapmadı. Hatta öncesinde kadını da tehdit ediyordu boşanmasın diye. Ona rağmen çekmediği kalmayan bu tanıdığımız çok üzüldü o süreçte adam için. Sonra ne mi oldu, kadın bir iki yıl süren bir tedavi görürken, adam birkaç yıla ikinci evliliğini yaptı. İlle kendine bir şey yapmaz demiyorum, yanlış anlamayın. Yapabilir de belki. Ama sizin sorumluluğunuzda değil. Bunları yaşayan yakınımız da dediğim gibi sonrasında destek aldı da öyle aştı endişesini ve üzüntüsü. Doktoru da eski eşi için en iyi ihtimalle bir kişilik bozukluğunun olduğunu, bu gibi insanlarla sağlıklıya ya da normale yakın ilişkiler asla kurulamayacağını, bir yetişkin olarak sorumluluğun tamamen o adamda olduğunu, kadının sorumluluğu olmadığını söylemişti de ancak ikna olmuştu. Sizin de kesinlikle destek almanızı öneririm.
Üzücü elbette. Üzülmenizi de anlıyorum. Ama bu süreçte lütfen odağınız çocuğunuz olsun. Yaşadıklarınızı, üzüntünüzü endişenizi çocuğunuza yansıtmamaya gayret edin. Hatta gecikmeden bir pedagog ile görüşün, böyle bir baba varken, çocuğunuzda bu sürecin iz bırakmaması için neler yapabileceğinizi mutlaka danışın, olayın etkilerini saptayabilmek için çocuğunuzu da pedagogla görüştürün.
Atlatacaksınız, merak etmeyin. Şimdi çok taze olay. Bu tavrın tek kırılma noktası kararlılık. Sizin kararlılığınızdan emin olduğunda yoluna bakacak, bu süreçte kendine verdiği zararlar da onun sorumluluğunda olacak. Eninde sonunda kabullenip, hayatını toparlamaya çalışacaktır, sonra muhtemelen üç beş seneye kalmadan da tekrar evlenip bir kadının daha başını yakacak.

Son düzenleme:
Bana vaatlerle msjlar gönderdi hep ama.artik.dediginiz gibi dunyalari verse dönecek durumum.yok artik ona

Bundan sonrasinda dikkatli olun. Bu kendince yaptiklarina ragmen hala donmuyor olusunuzun acisini cikarmaya calismasin sizden dengesiz bi sekilde.
Malum erkeklerimiz biraz psikopat olmaya meyilli

Keske evlendiginde mutlu olsa ama o aile onda oldukca o.kafada onda bulundukca mutluluk.ona haram

Keske evlendiginde mutlu olsa ama o aile onda oldukca o.kafada onda bulundukca mutluluk.ona haram
Aynen... Böyle insanlar ne kendileri mutlu olabiliyor, ne de etrafındakileri mutlu etmeyi becerebiliyorlar. Hep zarar ziyan!

Bu adamlara noluyor bırı duvara elını vura vura kırmıs bırı kafasını vurmus .... Iste kaybedınce anlamıs degerını sen byle anlatınca benım bıle ıcım acıdı barıs gerı don dıyesım geldı ama herkes yasadıgını kendı bılır kım bılır ne sıkıntılar cektın de dnmek ıstemıyrsun mıtlaka haklısındır Allah yardımcın olsun

Eski konularina baktim neler yasadiginizi anlamak icin.
Okurken
birde ben kafasini
Duvarlara surtmek istedim oylesine nefret ettim.
Kesinlikle haklisin asla sans mans haketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…