Sizde savın gitsin. Herseye ağlayan ben Böyle insanlara nedense hiç acımıyorum.Sahip ciksalar sevinirim ben. Hatta benden sonra mutsuz olmasini da istemem insallah oda mutlu olur bende. Ama ailesi para yemeye varken aileydi simdi savmislar başından
Kesinlikle pişman olmuş son pişmanlık neye yarar yiprat yiprat pişman ol ohh ne alaBende oyle düşünüyorum ama o yaptiklari gozumun onunden gitmiyor bana o kdr cektiren insana ağladım ama onu sevdiğim veya birsey hissettigim.icn degil insan oldugu icin belliki yalnız kalmaktan korkuyor
Iste merhamet bi insanda olması gereken birsey ama fazlasi zarar onun o hali hic gitmedi gözümün onunden simdi bas ağrısından duramıyorum ama ailesi yaaa annesi babasi nasil dayanıyor. Tamam hatali ama ailesi hatali görmediği gibi boyle zamanindada yaninda degil bi anne baba her türlü zamanda evladiyla olurSizde savın gitsin. Herseye ağlayan ben Böyle insanlara nedense hiç acımıyorum.
Evet bendw boyle dusunuyorum ama buna mahkeme karar verecek ama inanın buda cok zor bi karar benim icin. Kendne acilen ceki duzen vermesi lazimCocugun karsisinda boyle davranacaksa cocugunuzun psikolojisi acisindan gotusturmeyin babasiyla..
Bize söylemesi kolay tabi. Sizin çocuğunuzun babası bir zamanlar sevdiğiniz insan. Böyle duygusal olup üzülmeniz normal. Tabiki üzülün ama ne kadar ailesi sebep olmuş olsalar da herseyi yapan size bu iğrenç hayatı yaşatan kendisi. Son pişmanlık fayda etmez. Merak etmeyin toparlar size ondan koca olmaz ama umarım bundan sonra çocuğuna iyi bir baba olur.Iste merhamet bi insanda olması gereken birsey ama fazlasi zarar onun o hali hic gitmedi gözümün onunden simdi bas ağrısından duramıyorum ama ailesi yaaa annesi babasi nasil dayanıyor. Tamam hatali ama ailesi hatali görmediği gibi boyle zamanindada yaninda degil bi anne baba her türlü zamanda evladiyla olur
Bu sekilde babada olmasi cok.zor hakkinda hayirlisi ne diimBize söylemesi kolay tabi. Sizin çocuğunuzun babası bir zamanlar sevdiğiniz insan. Böyle duygusal olup üzülmeniz normal. Tabiki üzülün ama ne kadar ailesi sebep olmuş olsalar da herseyi yapan size bu iğrenç hayatı yaşatan kendisi. Son pişmanlık fayda etmez. Merak etmeyin toparlar size ondan koca olmaz ama umarım bundan sonra çocuğuna iyi bir baba olur.
Yok başını duvarlara vuran insan dönmeyeceğinize böyle çabuk ikna olmaz. Başka planları vardır.Kizlar ayrıldığımdan beridir surekli msj atardi bugun gidisinden sonra msj da gelmedi kendine birsey yapmış olmasin. Yada donmeyecegimi mi anladi sizce
Bana aksaraydan ölüm cikar seni almadan gidersem dedi. Korkuyorum acikcasi birsey yapar kendine diyeYok başını duvarlara vuran insan dönmeyeceğinize böyle çabuk ikna olmaz. Başka planları vardır.
Myrah ateşe körükle gitmek istemiyorum ama havlayan köpek ıssırmaz derler.Bana aksaraydan ölüm cikar seni almadan gidersem dedi. Korkuyorum acikcasi birsey yapar kendine diye
O soz zaten simdiye kadar hep dogru çıktı ama bugunku halini görünce korkmamak elimde değil. Insallah dusunmez öyle birsey onun disindada bana zarar veremez zatenMyrah ateşe körükle gitmek istemiyorum ama havlayan köpek ıssırmaz derler.
Evet bende bu yuzden donemem zaten icimde en ufak sevgi bırakmadı ama mantıken bile dönüş yolu yok bu adama cunku en fazla uc aydir bunlarin gerçek karakterine dönmesiKimse kusura bakmasin da ne hali varsa gorsun. Siz bu asamaya gelmeden akli neredeymis. Burnu surtmus ama huylu huyundan vazgecmez.
Vay be maymun gözüne böyle açtı desene ailesi başından savınca bunun kafasına dank etti deseneSahip ciksalar sevinirim ben. Hatta benden sonra mutsuz olmasini da istemem insallah oda mutlu olur bende. Ama ailesi para yemeye varken aileydi simdi savmislar başından
Canim ben boşanınca yerimi değiştirmem cok zor suanda .ama gelsede zarar verecek biri degil kendisine yapar bagirir cagirir ama fiziki birsey yapamaz artk banaMahkeme bittikten sonra sizi bulamayacağı bir semte taşının. Yoksa tebligatlardan yine bulur adresinizi. Çocuğu görme hakkı olacak da, nasıl olur bilemedim şimdi. Evi öğrenmeyeceği şekilde nasıl görebilir? Avukatınıza bir sorun isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?