Ac eski konularimi canim anlarsın az cok o en azi daha yazdiklarmBu adamlara noluyor bırı duvara elını vura vura kırmıs bırı kafasını vurmus .... Iste kaybedınce anlamıs degerını sen byle anlatınca benım bıle ıcım acıdı barıs gerı don dıyesım geldı ama herkes yasadıgını kendı bılır kım bılır ne sıkıntılar cektın de dnmek ıstemıyrsun mıtlaka haklısındır Allah yardımcın olsun
Birde nefret ettigin birine acimak nasil bir duyguEski konularina baktim neler yasadiginizi anlamak icin.
Okurken
birde ben kafasini
Duvarlara surtmek istedim oylesine nefret ettim.
Kesinlikle haklisin asla sans mans haketmiyor.
Arkadaslar bugun icim parcalandi beni yıllardır umursamayan esim ailesinin yaninda 5 yıl çocugumla birakan yanina gittiğimde kadın olduğumu unutturan eve hapseden esim!
Dün geceden beridir kapinin onunde uyuyor benimle barismak istiyor bugun mahkeme karar vermis gecici olarak çocuğun velayeti bana verilmiş benim donememi istedi geceden beridir asagida apartmanın önünde uyudu sonra çocuğu balkona cikarmamizi istedi bende bir akrabama verdim çıkarsın diye balkonda çocuğum onunla konusurken bi anda kendi kendine vurmaya başladı ben görmedim ama basini duvarlara vurma sesi bana geldi kendimden gectim kizlarbeni aradı eger ona dönmezsem kendini catiya cikip asagi atacağını söyledi bende polis cagirdim kendine zarar vermesin diye polis gelince kapida aileme bana aglayarak yalvardi gozlerime baktığında pismanligini görüyorum ama is isten gecti artik ben onu bi yabanci gibi görüyorum ona üzülüyorum ama sanki yabancıymış gibi o kdr yaşadıklarımdan sonra kızlar ona dönemem keşke dönebilecek herseye yeniden başlayacak gücum olsaydı ama o bu hareketleriyle bile bizi hem cok korkuttu hemde çok üzdü
Birde nefret ettigin birine acimak nasil bir duyguonu bilsen
Ben bu aksam nefes alamadim burada kızlarla dertlestigim.halde kim olursa olsun öyle görmek istememE be adam madem bu hallare düşüreceksin kendini ne diye yaptın? Yapmasaydın bu ne kepazelik ne rezillik? Üff içim daraldı
O sozu cok yakin bi arkadaşım bana hep söylerdi dedig cikti zatenYa birak allah askina
Ozellikle yola ciktim giderken
Sana yalan soyledim deyip kufur ettigi kisimda cidden kanim cekildi.
Ailesi desen pislikten baska birsey degiller.
Sen merhamet kotani boyle
Gereksizler icin ziyan etme.
Biliyosun bir söz var
Acima acinacak duruma dusersin.
Bundan sonrasi icin umarim yolunuz
Hep aydinlik olur.
Oglun ve senin icin.
Korktum zaten bende hic romantik degil ki bu hiçbirşeye benzemiyor. Simdi sesi çıkmıyor beni mesaj yagmuruna tutuyordu birsey var ama ne anlamadimsu hareketler romantik gelmesin sakin.. adamin ruh sagligi bozuk belli. cocuga filan da kotu ornek..
Oda zor görünüyor ama kendisine kalmis birsey olmak yada olmamakOkudum canım konularını evet yanlmamısım cok haklıymıssın ne denırkı bes yıl ne demek ya hemde kucucukmussun hala da kucuksun keske bu bes yılı nısanlı olrk gecrseydın cunku hala evlenme yasında degılsın ne denır kı esın haketmıs ve senın bsanamaz sanmıs grulen bu ınsallah bundan snra hayatın guzel olur ıstedıgın gıbı olur sen esını karsına al duzgunce konus olmayacagını anlat sana koca olmamıs bu saatten snra evladına baba olmaya calısıın
Siz elbette ki bulacaksınız. Ben de inanıyorum. Sorunlu olan eski eşinizden biraz uzaklaşabildiğinizde, zaten o huzuru ve mutluluğu tadacağınızı düşünüyorum.Ben o mutluluğu bulacagima inanıyorum istedigim.yaşantiyi kurunca insallah
Bence ne olursa olsun bir şansı hakediyor.... Burada yorum yapan bir çok arkadaşa katılmıyorum.... Hemen her konuya boşa gitsin bu kadar kolaymı ya bu işler çocuk oyıncğımı bu ortada bide çocuk var ...adam pişman ... Sizlerin hiçmi hatası olmuyor hepiniz dört dörtlükmüsünüz... Ve siz konu sahibi hiçmi hatanız yok bu ilişkinin bu raddeye gelmesindeGecermi gercekten unutulur mu acilar oglum o ani gordu basini duvara vurmasini cocufum.mahfoldu
Saolun desteginiz icinBu adam neler yaptı size neler. Eski konularinizi biliyorum bence kuyruk acısı onunki şuan. Azıcık adam olsa 5 sene karısını orda burda perişan etmezdi lütfen yüreğiniz yumusamasin
Maaalesef yok canim 5 yil anasinin babasinin yaninda 5 kurussuz ve babasiz çocuk buyutttum siginti gibi yasadim yetmedi, yanina gittim hapis yattım sanki yetmedi, emek verdigim halde mutlu edemedim evladımin yaninda kufur yedim yeri geldi dayak yedim sence bunun neresinde benim sucum? Olsa olsa ezilip buzulduklerimdedir yuvam yuvam diyeBence ne olursa olsun bir şansı hakediyor.... Burada yorum yapan bir çok arkadaşa katılmıyorum.... Hemen her konuya boşa gitsin bu kadar kolaymı ya bu işler çocuk oyıncğımı bu ortada bide çocuk var ...adam pişman ... Sizlerin hiçmi hatası olmuyor hepiniz dört dörtlükmüsünüz... Ve siz konu sahibi hiçmi hatanız yok bu ilişkinin bu raddeye gelmesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?