Davali oldugum esim kafasini duvarlara vurdu

Ac eski konularimi canim anlarsın az cok o en azi daha yazdiklarm

Eski konularina baktim neler yasadiginizi anlamak icin.
Okurken
birde ben kafasini
Duvarlara surtmek istedim oylesine nefret ettim.
Kesinlikle haklisin asla sans mans haketmiyor.
Birde nefret ettigin birine acimak nasil bir duygu onu bilsen

E be adam madem bu hallare düşüreceksin kendini ne diye yaptın? Yapmasaydın bu ne kepazelik ne rezillik? Üff içim daraldı

Birde nefret ettigin birine acimak nasil bir duygu onu bilsen

Ya birak allah askina
Ozellikle yola ciktim giderken
Sana yalan soyledim deyip kufur ettigi kisimda cidden kanim cekildi.
Ailesi desen pislikten baska birsey degiller.
Sen merhamet kotani boyle
Gereksizler icin ziyan etme.
Biliyosun bir söz var
Acima acinacak duruma dusersin.

Bundan sonrasi icin umarim yolunuz
Hep aydinlik olur.
Oglun ve senin icin.

E be adam madem bu hallare düşüreceksin kendini ne diye yaptın? Yapmasaydın bu ne kepazelik ne rezillik? Üff içim daraldı
Ben bu aksam nefes alamadim burada kızlarla dertlestigim.halde kim olursa olsun öyle görmek istemem

Üzüldüm fakat son pişmanlık fayda etmiyor. Ona geri dönsen 3 gün iyi olacak sonra eski canavar haline dönecek. Sen doğru kararı vermişsin dönme kararından. Dik dur ona karsı üzüldüğünü belli etme.

O sozu cok yakin bi arkadaşım bana hep söylerdi dedig cikti zaten

Okudum canım konularını evet yanlmamısım cok haklıymıssın ne denırkı bes yıl ne demek ya hemde kucucukmussun hala da kucuksun keske bu bes yılı nısanlı olrk gecrseydın cunku hala evlenme yasında degılsın ne denır kı esın haketmıs ve senın bsanamaz sanmıs grulen bu ınsallah bundan snra hayatın guzel olur ıstedıgın gıbı olur sen esını karsına al duzgunce konus olmayacagını anlat sana koca olmamıs bu saatten snra evladına baba olmaya calısıın

su hareketler romantik gelmesin sakin.. adamin ruh sagligi bozuk belli. cocuga filan da kotu ornek..

su hareketler romantik gelmesin sakin.. adamin ruh sagligi bozuk belli. cocuga filan da kotu ornek..
Korktum zaten bende hic romantik degil ki bu hiçbirşeye benzemiyor. Simdi sesi çıkmıyor beni mesaj yagmuruna tutuyordu birsey var ama ne anlamadim

Oda zor görünüyor ama kendisine kalmis birsey olmak yada olmamak

Çocuğunuz görmemiştir insaallah Ondaki yara asla geçmez yoksa.

Birde korkutmak değil amacım ; bu psikolojiye sahip bir kişi hem size hem kendine zarar verebilir. Lütfen çok dikkat edin.

Bu adam neler yaptı size neler. Eski konularinizi biliyorum bence kuyruk acısı onunki şuan. Azıcık adam olsa 5 sene karısını orda burda perişan etmezdi lütfen yüreğiniz yumusamasin

Pismanlik emaresi degil.

Psikopatlik emaresi.

Ozellikle cocugunuzun onunde yapmasi ise kendi gelecegi disinda herhangi bir seyi umursamadigini gosteriyor.

Bu dereceye buraya geçmişse iş pişmanlık artık onun pişmanlığı blhic birsey onun babasi oodugunu degustiremez amaayni yerde beraberken bitince bir seyler iyi gitmiyor artik imtihan onun imtihani seni suclamak icin kendine zarar veriyor.kendi hatasini asla kabul etmes asla böyleleri hic acima.

Ben o mutluluğu bulacagima inanıyorum istedigim.yaşantiyi kurunca insallah
Siz elbette ki bulacaksınız. Ben de inanıyorum. Sorunlu olan eski eşinizden biraz uzaklaşabildiğinizde, zaten o huzuru ve mutluluğu tadacağınızı düşünüyorum.

Gecermi gercekten unutulur mu acilar oglum o ani gordu basini duvara vurmasini cocufum.mahfoldu
Bence ne olursa olsun bir şansı hakediyor.... Burada yorum yapan bir çok arkadaşa katılmıyorum.... Hemen her konuya boşa gitsin bu kadar kolaymı ya bu işler çocuk oyıncğımı bu ortada bide çocuk var ...adam pişman ... Sizlerin hiçmi hatası olmuyor hepiniz dört dörtlükmüsünüz... Ve siz konu sahibi hiçmi hatanız yok bu ilişkinin bu raddeye gelmesinde

Maaalesef yok canim 5 yil anasinin babasinin yaninda 5 kurussuz ve babasiz çocuk buyutttum siginti gibi yasadim yetmedi, yanina gittim hapis yattım sanki yetmedi, emek verdigim halde mutlu edemedim evladımin yaninda kufur yedim yeri geldi dayak yedim sence bunun neresinde benim sucum? Olsa olsa ezilip buzulduklerimdedir yuvam yuvam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…