Bu dereceye buraya geçmişse iş pişmanlık artık onun pişmanlığı blhic birsey onun babasi oodugunu degustiremez amaayni yerde beraberken bitince bir seyler iyi gitmiyor artik imtihan onun imtihani seni suclamak icin kendine zarar veriyor.kendi hatasini asla kabul etmes asla böyleleri hic acima.
Evet kabul.etmiyor zaten hep baskalarini sucluyor kendinde suc bulamıyor halaBu dereceye buraya geçmişse iş pişmanlık artık onun pişmanlığı blhic birsey onun babasi oodugunu degustiremez amaayni yerde beraberken bitince bir seyler iyi gitmiyor artik imtihan onun imtihani seni suclamak icin kendine zarar veriyor.kendi hatasini asla kabul etmes asla böyleleri hic acima.
Evet kendini kaybediyor o hep ben herseyi yaparim ama myrah asla gitmez dedi benim bosanacagima inanmadı şimdi soktaÇocuğunuz görmemiştir insaallahOndaki yara asla geçmez yoksa.
Birde korkutmak değil amacım ; bu psikolojiye sahip bir kişi hem size hem kendine zarar verebilir. Lütfen çok dikkat edin.
Birde canim sen bence benim konuyu pek anlamamissin ben zaten tek basima yürüttüm bu evliligi evlilik yapan bendim o beni ne yapsa kaybetmeyecegini düşündü cunku cok fazla şeye sabrettim ama simdi bosandigimi gorunce bunu kendine yediremediBence ne olursa olsun bir şansı hakediyor.... Burada yorum yapan bir çok arkadaşa katılmıyorum.... Hemen her konuya boşa gitsin bu kadar kolaymı ya bu işler çocuk oyıncğımı bu ortada bide çocuk var ...adam pişman ... Sizlerin hiçmi hatası olmuyor hepiniz dört dörtlükmüsünüz... Ve siz konu sahibi hiçmi hatanız yok bu ilişkinin bu raddeye gelmesinde
Sevgi birakmadiki canim hic aramizda kendisi bu ayriligi ilmek ilmek dokudu şimdi de kabullenemiyorÇocukla konuşurken mi kafasını duvara falan vurmuş? Aman ne düşünceli bir baba! Azıcık çocuğunu düşünseydi onun psikolojisini bozmamak için önünde asla böyle bi hareket yapmazdı.
Hem eğer bişey hissediyorsanız seviyorsanız şans verin diyebilirdim ama yabancı gibi görüyorsanız hiç lüzumu yok.
Pişmanmışmış.
Gitsin pişmanlığını ötede yaşasın.
Sevgi birakmadiki canim hic aramizda kendisi bu ayriligi ilmek ilmek dokudu şimdi de kabullenemiyor
Pişmanlığı bile insani mahvediyor AMAAAAN oda ayrılsın mutlu olsun.inşallah hayati sönmüş gibi davranıyor ama ben yıllarca ailesine yaranamadim iste.simdi fırsat ailesi istediği gibi birini ogullarina getirsinler. Yeni torunlarida o kadina anne der yenge degil benm çocuğuna yenge dedirttiler bana zorla oglum nelere maruz kaldı.Çocuğunuzu en kısa zamanda bir çocuk psikoloğuna götürün. O herifi de bi an önce boşayın muhatap olmadan. Eski konunuzu okudum neme lazım barışmaya kalkarsınız sonra yine ''yalan söyledim sana s... git'' falan der!
Pişmanlığıyla baş başa kalsın.
Pişmanlığı bile insani mahvediyor AMAAAAN oda ayrılsın mutlu olsun.inşallah hayati sönmüş gibi davranıyor ama ben yıllarca ailesine yaranamadim iste.simdi fırsat ailesi istediği gibi birini ogullarina getirsinler. Yeni torunlarida o kadina anne der yenge degil benm çocuğuna yenge dedirttiler bana zorla oglum nelere maruz kaldı.
Cocugu bana layik görmediler. Ben çirkin gelinmisim zevklerine göre degilim onlar beyaz mavi gözlü istiyorlarmis ben esmerim ve çokta guzelim oyle dusunmuyorum kendi hakkimda ama dedigm gibi kendi evladimi bana layik gormedilerkendi evladın sana neden yenge demek zorunda kaldı??
Cok zor bi karar dun diz çöktü onumde gozlerini gozlerime dikti sanki öksüz yetim kalıyor gibi agladi karşımda cocukmus gibi mahfoldum ama geri dönemem sana kalk lütfen dedim konusulacak birseyde bırakmadın bizde dedimMiktirsin gitsin eşşek cennetine, şerefsiz. Zerre acımam ben böylesine. Bak canım, çok zor bir karar vermişsin, lutfen kararının arkasında dur. Bu güçlü duruşunu kaybetme, sakın geri döneyim deme şu yaratığa.
Cocugu bana layik görmediler. Ben çirkin gelinmisim zevklerine göre degilim onlar beyaz mavi gözlü istiyorlarmis ben esmerim ve çokta guzelim oyle dusunmuyorum kendi hakkimda ama dedigm gibi kendi evladimi bana layik gormediler
Cok zor bi karar dun diz çöktü onumde gozlerini gozlerime dikti sanki öksüz yetim kalıyor gibi agladi karşımda cocukmus gibi mahfoldum ama geri dönemem sana kalk lütfen dedim konusulacak birseyde bırakmadın bizde dedim
Ben mi çok safım ki bilmiyorum.
Psikolojisi bozulmuş bir yetişkin çocuğunun psikolojisini düşünemez ki.
Ben eşinin bilinçli olarak kafasını duvarlara vurduğunu düşünemiyorum.
Adam gerçekten bitik bir vaziyette belki.
Neden bir insanın gerçekten bu hale gelebileceğine inanmıyoruz.
Eski konularınızı okudum.
Gerçekten kötü bir koca olmuş. Evlatlıktan kopup yetişkin olamadan baba olmuş.
Yanlış üstüne yanlış yapılmış. Çevresinde bir tane akıllı olmadığı için de bu hallere düşmüş.
Ve cok yazık ki siz evliliğinizi evlilik olarak bile yaşayamadan ayriliyorsunuz aslında..
Anası babası olacak reziller mutlu olsunlar şimdi. Evlatlarını sefil perişan ettikleri için.
Nefret ettiğim KP ime gidip sarilasim geldi. Rabbim böyle insanlardan korusun.
Size çok çok geçmiş olsun.
Ben her birinize ayrı ayrı üzüldüm gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?