- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.510
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Sen zaten her durumda geleceğin için sana göre ayarlamamistir
Yok ya, seni düşünmemiştir bence kuzenisin ya. Şehir dışından gelecek arkadaşlarını falan hesaba katmıştır. Çok istiyorsan "Beni unuttun galiba bu tarihte ben nasıl geleyim ayol :)" falan diye yazabilirsin.
Kusura bakma ama bazı evlenenler in kıçı havaya kalkıyor. Bence gitme niye gelmedin derse hem davet etmedin hem de çalışıyorum hafta içi gelemeyecegimi biliyorsun dersin. Zaten gelmeni istese hafta sonu yapardıKuzenim evleniyor bu ayın sonunda sevdiğim görüştüğüm de bi kuzenim yani
Her anında yardımcı olacağım tabi ki nişanında falan da çoğu şeyi birlikte hallettik
şimdi şöyle bi durum oldu kına gecesini salı günü yapacağını söyledi bir mekan falan tutulmacak zaten küçük bir organizasyon (bir tarih ayarlaması gerekiyordu arkadaşlarına söylemek için ) şu tarihte yapıcam diye yazdı konuşurken ben de neden öyle ayarladın hani bir sebebi var mı dedim çünkü öncesinde bir önceki hafta sonu yapacağını falan söylüyordu hep o da bi tarih ayarlamam gerekiyordu bunu ayarladım zaten şehir dışından kimseyi beklemediğim için hafta içi olması sorun değil dedi
şimdi sorun şu ben şehir dışındayım bu durumda beni davet etmemiş sayılıyor değil mi ? : D
ben öyle anladım bir şey demedim çünkü kendimi zorla davet ettirmek durumunda kalırım ki bu formalite bir davet olur ve bana göre ayarlamak zorunda değil sonuçta ben de çalışıyorum yani hafta içi gidip gelmem mümkün değil ki tekrar düğüne gidicem bir de.
Bende öyle düşünürdüm galiba bende gelemicem:/ yazardım. O andaki tepkisinden zaten anlaşılırdı.
normalde dicektim de sonra düşündüm kız belki cidden davet etmiyor ayol : )
sinir oldum yani cjkjflf
Olurmu öyle canım ne kadar yakın olsada geliyorsun değilmi yada izin almaya çalış diye bilirdi. Baksana" hafta içi sorun olmaz" demis "sızın davete ıhtıyacınız yok kı
nasılsa her turlu gelıceksınız dıye dusunmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?