- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Senin o tarihte gelemeyeceğini bile bile söylediyse demekki çağırmamış canım.gidemem ki sorun zaten gidemeyeceğim tarih ayarlayıp üstüne de öyle demesi : )
Aman ne yoruyorsun tatlı canını, madem o şehir dışından gelemeyecekleri düşünerek tarih ayarlamış. Sende bı güzel gitmez erkenden yatar uyursun.Kuzenim evleniyor bu ayın sonunda sevdiğim görüştüğüm de bi kuzenim yani
Her anında yardımcı olacağım tabi ki nişanında falan da çoğu şeyi birlikte hallettik
şimdi şöyle bi durum oldu kına gecesini salı günü yapacağını söyledi bir mekan falan tutulmacak zaten küçük bir organizasyon (bir tarih ayarlaması gerekiyordu arkadaşlarına söylemek için ) şu tarihte yapıcam diye yazdı konuşurken ben de neden öyle ayarladın hani bir sebebi var mı dedim çünkü öncesinde bir önceki hafta sonu yapacağını falan söylüyordu hep o da bi tarih ayarlamam gerekiyordu bunu ayarladım zaten şehir dışından kimseyi beklemediğim için hafta içi olması sorun değil dedi
şimdi sorun şu ben şehir dışındayım bu durumda beni davet etmemiş sayılıyor değil mi ? : D
ben öyle anladım bir şey demedim çünkü kendimi zorla davet ettirmek durumunda kalırım ki bu formalite bir davet olur ve bana göre ayarlamak zorunda değil sonuçta ben de çalışıyorum yani hafta içi gidip gelmem mümkün değil ki tekrar düğüne gidicem bir de.
Bence seni kast etmemiştir
Ama gidemeyecegim de diyorsun
Eğer senin gelemeyecegine eminse gelsen de olur gelmesende amann tarzinda biri
Diger turluyse robot zaten geliyor diye dusunmustur
Ama kuzenlere cokta seyyapmamak lazim
Her sekilde beraber olcaz yanyana olucaz canim kuzennnncaniim dedigim kuzenim dugun sabahi benden kacarak gizlice kuafore gitmisti ahsdhdgfs
kınayı isteyerek ve hevesle yapmıyor gibi geldi bana.
zorunda bırakıldığı için yapıyor ve önemsemiyor. o yüzden sizden gelmeniz gibi bir beklentiside yok.
Aman ne yoruyorsun tatlı canını, madem o şehir dışından gelemeyecekleri düşünerek tarih ayarlamış. Sende bı güzel gitmez erkenden yatar uyursun.
bırlıkte buyudugu en yakın kuzenı yahuOlurmu öyle canım ne kadar yakın olsada geliyorsun değilmi yada izin almaya çalış diye bilirdi. Baksana" hafta içi sorun olmaz" demis "
Siz belli ki kuzeninizi çok büyük yerlere koymuşsunuz kalbiniz de,aa neden öyle yapmış ayol komikmiş ahahhahah
aynen öyle çok isteyerek değil.
valla bence de ben de öyle düşünüyorum sadece yanlış anlıyor muyum acaba diye fikir almak istedim
Ağzına sağlık aynen bende sizin gibi yaşadımSiz belli ki kuzeninizi çok büyük yerlere koymuşsunuz kalbiniz de,
Keşke benim de sizin gibi kuzenlerim olsaydı. Beni kardeşlerim dahi aramıyor.
Bazen şöyle arkasına yaslanıp düşünmeli insan benim koyduğum yerde kalmayı hak ediyorlar mı diye...
Bırak seni kim nerelere layık görüyorsa orda kal. Sakın ince düşünme sonra benim gibi hasta olursun gerçi benim ki genetik bi hastalık ama inan bak ben kendimi daha da hasta ettim. İnsanlar için çırpındım. Didindim. Düşündüğüm gibi beni değerleri görmedikleri için kahroldum.
Sakın yapma sakın.
Madem öyle düşünmüş küçük hanım, sende düşüncesini haksız çıkarma sakın :):)
ben aşırı kindar olduğum için 7 senedir hic yüz göz olmayıp gördüğüm ortamlarda sadece samimiyetsiz tebessum göstererek hayatıma devam ediyorum.......aa neden öyle yapmış ayol komikmiş ahahhahah
ben aşırı kindar olduğum için 7 senedir hic yüz göz olmayıp gördüğüm ortamlarda sadece samimiyetsiz tebessum göstererek hayatıma devam ediyorum.......
aynen öyle çok isteyerek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?