Davet

BaharOla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
500
435
33
35
Gitmek istemediginiz bir davete esini istiyor diye gider miydiniz? Sorun su ki, bu davete gelecek birkac insanla aram iyi degil, hatta bir tanesiyle yeni tartistik, herkesin icinde beni bozdu, o yuzden gitmek istemiyorum, ama esim aileli gitmek istiyor, bunu onemsiyor, tek gitmek istemiyor, ne yapmaliyim sizce?

Gitmek istemediginiz bir davete esini istiyor diye goder miydiniz? Sorun su ki, bu davete gelecek birkac insanla aram iyi degil, hatta bir tanesiyle yeni tartistik, herkesin icinde beni bozdu, o yuzden gitmek istemiyorum, ama esim aileli gitmek istiyor, bunu onemsiyor, tek gitmek istemiyor, ne yapmaliyim sizce?
O kişiyle muhattap olmazsın yokmuş gibi davranırsın hatta fırsat bulup sende onu bozarsın
Arkadaş grubunuz mu oluyo bu kişiler

O kişiyle muhattap olmazsın yokmuş gibi davranırsın hatta fırsat bulup sende onu bozarsın
Arkadaş grubunuz mu oluyo bu kişiler

Arkadas grubu sayilir, yani esimin is arkadaslari. Ben oyle cok bozamam, beceremem, becersem bile, o ne yapip edin uste cikan biri, bi de digerlerini de sogutuyor bana karsi.

Esinizi yalniz birakmayin, gidin. Tartistiginiz kisileri de gormeyin, yok sayin. Niye bu insanlarin sizi sinirlamasina izin veriyorsunuz ki?

Yasi buyuk, bi de psikolojisi normal gelmiyor bana, ne olursa olsun saygisizlik yapmiyim diyorum, ama cok defa yasandi ayni sey, esim de aslinda cevap vermiyorum diye kiziyor.

Bence gidin hiç onu takmıyormuş gibi yapın. gülün eğlenin şakalaşn o yokmuş gibi davrann. Ve çok mutluymuş gibi yapın. Dahada kızar ve diyecek bişey bulamaz çünkü onu hiç takmadnğınzı düşünür. Gitmezsnz eşiniz tek giderse asıl o zamn kendini bişy sanar ve siznle her karşılaştığnda saldırıya geçer yine bozmaya çalışr

Oncelille esim talep etse giderim ki benim.istedigim.ortamada bende senin ortamini istemiyorum demesin (bahanesi olmasin) diye. Birde istiyorsa kirmamak icin giderim. Yukarda yazdigim nedenler olmaa bile.

Ama tartisitigim bir ortama goturmek ve gitmek istemez zaten esim. Hic olmadi ben tartismayayim diye yine gitmek istemez :)
Esimin komsu kizlarini sevmem. Geldiklerinse esim diken ustunde oturur heran kötü birsey dermiyim. Laf carparmiyim diye. Bunu bildikce iyice sinirleniyorum esime. Onlari korudugu icin.
Tartismamki neden tartisayim yada laf carpayim ama sevmedigimi bildigi icin diken ustunde. Ben ailemin o ailesinin yanina gittiğinde komsu kizlari annesiyle gelse bile esimin ailesinin evine bana demez sinir oluyorum diye. Benimde icim rahat etmiyor sanki hergun onlar gelecek gibi.

Gidin eşinizi yanlız bırakmayin.Moralinizi zinde tutun sizi etkilemediklerini öğrensinler.

Gitmek istemediginiz bir davete esini istiyor diye gider miydiniz? Sorun su ki, bu davete gelecek birkac insanla aram iyi degil, hatta bir tanesiyle yeni tartistik, herkesin icinde beni bozdu, o yuzden gitmek istemiyorum, ama esim aileli gitmek istiyor, bunu onemsiyor, tek gitmek istemiyor, ne yapmaliyim sizce?
Mecbur gideceksiniz.

Ben kocamı, sevmediğim ve bana laf sokmuş insanlar içinde tek bırakmazdım.

Hiç onların seviyelerine inip, laf sokmaya çalışma! Bu tarz basit ağız dalaşları kendi düşük seviyelerini ortaya koyar.

Arkadas grubu sayilir, yani esimin is arkadaslari. Ben oyle cok bozamam, beceremem, becersem bile, o ne yapip edin uste cikan biri, bi de digerlerini de sogutuyor bana karsi.

Daha iyi dedin ya...Diğerlerini sana karşı soğutuyorsa meydanı boş bırakma.
Herkese karşı sevecen davran,seni tanımalarını sağla.Senin hakkında konuşursa "aa hiç öyle bir kız değil" desinler.
Hem neden gitmeyen sen olasın ? Madem arada tatsızlık var,gelmeyen kendisi olsun çok rahatsız oluyorsa.

Nefret ettiğim insanların olduğu iş yemeklerine mecbur katılmışlığım var. Yine olsa yine giderim. Çünkü ben de eşimle beraber gitmek istesem ve o beni yalnız yollasa üzülürüm. Bazen insan eşinin yanında olduğunu bilmek istiyor daha güvenle gidiyor bazı yerlere bu tip bir durum olabilir. En azından ben kendim yalnız bırakılmak istemezdim gel dediğim bir yerde, bu nedenle onu da yalnız bırakmazdım.
Destek için gitmelisiniz.

Eşini yalnız bırakma git, illa laflarınla yerin dibine sokmana gerek yok, umursama yeter

Süslenip püslenip inadına gider. Salınırdım ordaki birkaç kişiden hoşlanmıyorum diye evde oturmam

Back
X