- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Onlarda beni arayıp sormuyorlar kocamla aram bozuk olduğunda nasılsın diye ..hep benden bekleniyor aramam sormam gitmem gelmem ..Emin olun kocasiyla arasi bozuk olup hamile olan birini kimse kiskanmaz gorumcenizde sizi kiskanmiyordur zaten hamilelikle kiskandirmak kadar kotu birsey yoktur.
Herkes hata yapar birseylere kirilir kocaniza kusup onlarida kenara atarsaniz boyle muamele gorursunuz.
Eşinizle aranızın bozuk olması eşinizin ailesine de tavır yapmanızı gerektirmez. Hoşçakalın demeyerek ayıp etmişsiniz. Ben görümcenin yerinde olsam bu davranışınızdan sonra ben de davet etmezdim sizi. Yemek de göndermezdim muhtemelen. Anneler daha anlayışlı, alttan almaya daha yakındır. O yüzden kayınvalideniz ses çıkarmamış görümceniz tavır yapmış. Ki siz ikisinden de özür bile dilememişsiniz anladığım kadarıyla.
Sorunların düğüm noktası sizsiniz. Siz hata yapmış, ayıp etmişsiniz. Hatanızı telafi etmemişsiniz. Şimdi alttan almak size düşer.
Dünyada saniyede dört kadın hamile kalıyor. Sizin hamileliğiniz size özel, sizi mutlu eder. Kıskanılacak bir şey değil hamile kalmak.
görümcenin çocuğu yok mu.
yada çoçuğu olmuyor mu
neden sizin hamile olmanızı kıskansın.
çocuğu olmayan kişiler kimsenin hamile kamasını kıskanmaz.
yazık düşüncenize.
Hayir herkesi dolasmak zorunda degilsiniz ama daha onceden alistirmissinizki bekleniyor.Ayrica uzun sure kalinacaksa ugrayip oralardan birsey lazimmi diye sormak nezakettir.Onlarda beni arayıp sormuyorlar kocamla aram bozuk olduğunda nasılsın diye ..hep benden bekleniyor aramam sormam gitmem gelmem ..
Aileme giderken de hepsini dolaşmak zorunda mıyım acaba
Bunun için görümcemin tribini çekmek zorunda değilim kaynanam bile küsmemişken
Evet şayet kıskançlık olmasaydı benle sorun yaşayan beri en azından kendi öz kardeşine hayırlı olsun diyebilirdi buda hazımsızlığının göstergesi
Beklenirse beklensin yapma sen de beklentilerini.Onlarda beni arayıp sormuyorlar kocamla aram bozuk olduğunda nasılsın diye ..hep benden bekleniyor aramam sormam gitmem gelmem ..
Aileme giderken de hepsini dolaşmak zorunda mıyım acaba
Bunun için görümcemin tribini çekmek zorunda değilim kaynanam bile küsmemişken
Evet şayet kıskançlık olmasaydı benle sorun yaşayan beri en azından kendi öz kardeşine hayırlı olsun diyebilirdi buda hazımsızlığının göstergesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?