- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
16 senedir değil ailenin sülalenin tek erkek evladıyla evliyim.
Bu bana ayrı bir statü kazandırmadı.
Üstün hizmet madalyası da almadım.
Konu sahibi eşinizin tek erkek olması insanların size kayıp hazineyi bulmuşsunuz gibi davranmalarını gerektirmez.
Zamanında iyi anlaşıyormuşsunuz.
Böyle küçük dertlerle arayı germeye gerek yok.
Hırslarınızı azıcık törpüleyin derim
Hıhım komiğim evetAhahah gerçekten komiksiniz siz nasıl anlıyorsunuz yazılanları benim tek erkekle evli olduğum için özel muamele beklentisi içerinde olduğumu söylediğim cümleyi alıntılar mısınız lütfen
Ben bu bölgede insanların böyle davrandığını benim de aslında bunu onaylamadığımı yazdım dikkatli okursanız
Hırslı olduğumu nerden çıkardınız ben kimseden beklentisi olmayan kendi halinde bir insanım
Burada kaynanasından ev koparmaya kp den tapu almaya çalışan bayanların konularına yazmanız gerekir hırslarınızı törpüleyin diye zira benim hiç bir hırsım yok
Sırf yazmak için yazdığınız o kadar belli ki kıskançmışım hırslıymışım ya he he demekten başka bişey yapamıyciğim kaynanam kızının davetine gittiği gibi benim davetime de gelmesi gerekir kızı beni dışlayınca iyi ben yapınca ouvvvvBende sizi hırslı ve aşırı kıskanç gördüm. Davet dediğiniz işi yarışa çevirmişsiniz. Ha sizin evde ha kaynananızın evinde ne farkeder. Maksat bi arada yemek değil mi? Kadın belli ki sizi barıştırmaya uğraşıyor. Sizi ne diye kıskansın görümceniz. Hamile kalan tek insan bu dünyada siz değilsiniz ki. Kadın napsın hem. En doğrusu onun yaptığı
Sen hamilesin diye niye seni kıskansın ki? Kedi köpek de çiftleşince hamile kalabiliyor üstün bir yeteneğe mi sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz? İçiniz çok fesat , çok kötü niyetli bir insansınız, kusura bakmayın. Eşe kızıp kaynanaya görümceye cephe almak nedir ayrıca? Kaç yaşındasınız acaba ? Burdan 10-11 gibi duruyor da
Görümcenin azıcık kafası çalışıyorsa senle arasına mesafe koyar..
Neden herkese sinirleniyordun illa haklisin demeli mi herkes?Ay evet hiç derdim yok bende oturup bugün nasıl dert yaratsam diye düşünüyorum
Sizin büyük sorunlarınız nedir acaba benim sorunumu küçümseyecek kadar merak ettim
Herkesin derdi kendine
Burda herkes derdini anlatsa roman olur ateş düştüğü yeri yakar kimse de kimsenin halini bilemez tam olarak Sadece dert ortağı olur yardım etmeye çalışır ben hamileliğimden asla prim yapmadım
Kaynanam her gün arar canın ne istiyor diye ben gerek yok derim bişey yapma derim kimseye zahmet vermemek için
Hiç kimseyede gösteriş yapmadım
Eşimin arabası olmasına rağmen tıkış tepiş dolmuşlarada binerim kurulmam arabalara hamileyiiim beeeen diye aşersem bile geç vakitte göndermem kocamı yorulmasın diye
Ay aman milletin demediği kalmamış yok bi tek hamile olan ben değilmişim
Biz bilmiyoruz bunu sanki cımbızla laf çekip laf salatası yapmayan kalmamış
Hayır haklı falan değil görümcem hiç bi gelin ailesine giderken ya da bir yere giderken eşinin ailesiyle hellaşmek zorunda değildir bu beklenti içinde olması çok yanlış ha bunu yapmak inceliktir ama ben de o an ki psikolojimle bunu yapmak istememişimdir ama ortada asla tavır alınacak bir durum göremiyorum ben bunu büyüten de kendileri gelip benle konuşup kırıldığını belirtebilirdi o küsüp bana nispet yapmayı seçti anneside onu tutuyor ben burda asla suçlu görmüyorum kendimiKendince o da kızını haklı görüyordur. Hatta o haklıdır belki. Konu açtıysanız yorumlara ve eleştirilere de açıksınız demektir. Hakaret içermediği sürece herkes fikrini belirtmekte özgür
Neden herkese sinirleniyordun illa haklisin demeli mi herkes?
Ne münasebet kızmıyorum kimseye ben ısrarla hamileliğimi bir ayrıcalık olarak kullanmadığımı söylememe rağmen insanların ikide birde dünya üzerinde tek hamile kalan siz değilsiniz lafına sinir oluyorum lütfen kimse konuyu tam okumadan yorum yapmasın rica ediyorum
bence hamileyim diye kıskançlıktan sorun yaratıyor
Hahahah maşallah genel kitle hakkında me kadar bilgi sahibisiniz. Valla hiç bi zaman kıskanıldığımı düşünecek kadar ego sahibi olmadım çok şükür. Hatta etrafımda şu seni kıskanıyor dediklerinde he onun işi gücü Yok beni kıskanacak bulunmaz Hint kumaşıyım sanki ben derimSizde kendini her alanda kendini geliniyle rekabet halinde gören bir görümceyle dipdibe yaşasaydınız belki doğuracağınız çocuklar da kıskanılırdı
Ben kaynanama inat etmiyorum bize gelmelerini beklerdim kaynanamın oda hamile halinle yorulma sen gel diyince kaldım öyle görümceden dolayı kaynanama inat etmeyi düşünmüyorum. Sorun yaratıp beni evine çağırmayacak kadar sorun yaratan görümcem iyi oldu burda ben de kötü oldum
Aslında herkes bu hayatta kıskanıldığını düşünür de burda bunu söyleyince kimileri rahatsız oluyor bu laftan oysa evinde bardak kırılsa ay nazar çıktı diye söylenirler burda ahkam kesenler
Benim görümcem de 2 kat ustumde oturuyo. Ama dile dökülmeyen şöyle bir olay gelişti bizde. kayınvaldemler yemeğe geldiğin de ben onları çağırmıyorum çaya çağırıuorum. O da aynı şekılde. Bazende o kendı yemeklerını getırıyo bana ben kendı yemeklerımı yapıyorum kayınvaldemler de gelıyo hep beraber yıyoruz. ben sevmıyorm onu ya bırını cagırıyosan öbürünü de çagırmak zorundaymıs gibi. kayınvalıden suclu bence kızını cagırmak zorunda değilsin onun. görumce senı cagırmadığın da kayınvalıden tıpış tıpış gitmiştir ama.Kızlar eşimin ailesini yemeğe davet ettim yarın için görümcemde yakın ama onu davet etmedim sebebi de ben on beş tatilde kendi ailemin yanına gittim şehir dışına eşimle arambozuktu bu yüzden ne kaynanama ne görümce hanıma alasmarladık dememişim diye görümce hanım darılmışmış.. Ben tatilden döndüm benim üst katımda oturuyor iki gün önce davet verdi bütün aileyi çağırmış beni çağırmadı bana da dalga geçer gibi yemek göndermiş başkasıyla.. başka zaman olsa beni kesin çağırırdı
Bende davet vermeye karar verdimkaynanamla kayınpederimi çağırıcam yarın için ve onu çağırmıycam kaynanamı davet ettim dün sonra
Kaynanam aradı az önce işte dedi görümceni davet ettin mi bende etmedim dedim sadece sizi alıcaz dedim oda gitmeden görüşmemene küsmüştür falan dedi konuştuk kırıldığımı söyledim görümcem hamile olduğumu öğrendi tatil dönüşü hiç umursamadı hayırlı olsun bile demedi kardeşine ve bence hamileyim diye kıskançlıktan sorun yaratıyor
Kaynanamada alasmarladık demedim o niye küsmüyorda görümce küsüyor hep kıskançlığından
Sonra kaynanam sen hamilesin yorulma pazartesi bize gelin yemeğe dedi sanki kızını davet etmiyorum diye yemeği iptal etmeye çalışıyor gibi geldi bende ısrar ettim gelin dedim oda ısrarla siz gelin dedi
Pazartesi görümcemde kaynanamın evinde olucak kesin gidersem onuda görücem nasıl davranayım yarın yemeğe alayım diyorum yine ikisini nolursa olsun onuda çağır mıyım sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?