davete icabet etmeyen kaynana

16 senedir değil ailenin sülalenin tek erkek evladıyla evliyim.
Bu bana ayrı bir statü kazandırmadı.
Üstün hizmet madalyası da almadım.

Konu sahibi eşinizin tek erkek olması insanların size kayıp hazineyi bulmuşsunuz gibi davranmalarını gerektirmez.
Zamanında iyi anlaşıyormuşsunuz.
Böyle küçük dertlerle arayı germeye gerek yok.
Hırslarınızı azıcık törpüleyin derim

Ahahah gerçekten komiksiniz siz nasıl anlıyorsunuz yazılanları benim tek erkekle evli olduğum için özel muamele beklentisi içerinde olduğumu söylediğim cümleyi alıntılar mısınız lütfen
Ben bu bölgede insanların böyle davrandığını benim de aslında bunu onaylamadığımı yazdım dikkatli okursanız
Hırslı olduğumu nerden çıkardınız ben kimseden beklentisi olmayan kendi halinde bir insanım
Burada kaynanasından ev koparmaya kp den tapu almaya çalışan bayanların konularına yazmanız gerekir hırslarınızı törpüleyin diye zira benim hiç bir hırsım yok

Bende sizi hırslı ve aşırı kıskanç gördüm. Davet dediğiniz işi yarışa çevirmişsiniz. Ha sizin evde ha kaynananızın evinde ne farkeder. Maksat bi arada yemek değil mi? Kadın belli ki sizi barıştırmaya uğraşıyor. Sizi ne diye kıskansın görümceniz. Hamile kalan tek insan bu dünyada siz değilsiniz ki. Kadın napsın hem. En doğrusu onun yaptığı. Görümcenize ve kaynananıza da buradaki üyelere yaklaştığınız üslupla yaklaşıyorsanız sizden uzakta durmalarının nedeni budur bence. Herkesin sizi kıskandığını evinizi kocanızı hamileliğinizi çekememelerini düşünüp ona göre tavır almanız. Herkesin evi eşiği kocası bebeği var. Hiç kıskananı duymadım.

Son düzenleme:
Sen hamilesin diye niye seni kıskansın ki? Kedi köpek de çiftleşince hamile kalabiliyor üstün bir yeteneğe mi sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz? İçiniz çok fesat , çok kötü niyetli bir insansınız, kusura bakmayın. Eşe kızıp kaynanaya görümceye cephe almak nedir ayrıca? Kaç yaşındasınız acaba ? Burdan 10-11 gibi duruyor da

Görümcenin azıcık kafası çalışıyorsa senle arasına mesafe koyar..

Hıhım komiğim evet

Sırf yazmak için yazdığınız o kadar belli ki kıskançmışım hırslıymışım ya he he demekten başka bişey yapamıyciğim kaynanam kızının davetine gittiği gibi benim davetime de gelmesi gerekir kızı beni dışlayınca iyi ben yapınca ouvvvv
Bana sorduğu gibi kızına da sorsaydı gelinimizi çağırdın mı niye gelinimizi çağırmadın diye bide bana telefonda kızını savunmasın yok o yüzden yok bu yüzden çağırmamıştır seni diye kızını tutmasın o zaman tarafsız olsun kaynana

Senin gibilere laf anlatamıyacağım konuyu okumamışsın gelmiş burda bık bık konuşuyorsun sen önce okuduğunu bi anla öyle gel canım sahalara seni kendinle baş başa bırakıyorum sen de beni benimle bırak ve konumu terk et ufaktan hadi canım :)

Kendince o da kızını haklı görüyordur. Hatta o haklıdır belki. Konu açtıysanız yorumlara ve eleştirilere de açıksınız demektir. Hakaret içermediği sürece herkes fikrini belirtmekte özgür

Neden herkese sinirleniyordun illa haklisin demeli mi herkes?

Kendince o da kızını haklı görüyordur. Hatta o haklıdır belki. Konu açtıysanız yorumlara ve eleştirilere de açıksınız demektir. Hakaret içermediği sürece herkes fikrini belirtmekte özgür
Hayır haklı falan değil görümcem hiç bi gelin ailesine giderken ya da bir yere giderken eşinin ailesiyle hellaşmek zorunda değildir bu beklenti içinde olması çok yanlış ha bunu yapmak inceliktir ama ben de o an ki psikolojimle bunu yapmak istememişimdir ama ortada asla tavır alınacak bir durum göremiyorum ben bunu büyüten de kendileri gelip benle konuşup kırıldığını belirtebilirdi o küsüp bana nispet yapmayı seçti anneside onu tutuyor ben burda asla suçlu görmüyorum kendimi

Neden herkese sinirleniyordun illa haklisin demeli mi herkes?

Ne münasebet kızmıyorum kimseye ben ısrarla hamileliğimi bir ayrıcalık olarak kullanmadığımı söylememe rağmen insanların ikide birde dünya üzerinde tek hamile kalan siz değilsiniz lafına sinir oluyorum lütfen kimse konuyu tam okumadan yorum yapmasın rica ediyorum

Biyere giderken sadece annemle vedalaşırım kaynana görümce kim oluyo ?
Hele ki bebeğinize hayırlı olsun bike demeyrn halacık çokta sevimli gelmedi.
Kvye göre kızı herdurumda haklıdır bence kvye yemeğe gitmeyin geliyosa o gelsin görümceyede ydmek yollarsınız

bence hamileyim diye kıskançlıktan sorun yaratıyor

Bu yazdığınızı okuyarak yorum yaptık bizde, uydurmadık yani. Eğer insanlarla iletişim şekliniz burda yazdığınız yorumlar gibiyse anlaşması zor bir insansınız, hep kendinizi haklı ve üstün görüyorsunuz gibi. Çoğu kişi büyütülecek bir şey yok, uzatmayın yazmış, siz burda da tartışma halindesiniz. Eğer eşinizle aranızın bozuk olmasının cezasını görümce ve kaynanıza kestiyseniz haksızsınız. Siz insanlara kötü davranırken karşı taraftan güler yüz, samimiyet beklemeyin.
Bütün aileyi düşman bellemeye gerek yok, kaynanam çağırmışsa giderdim, kadın belli ki ara düzeltmeye çalışıyor, bunun için de kendi evini seçmiş gayet mantıklı. Böyle küçük bir sorunu yuvarlayıp büyüterek iyi bir yere varamazsınız, siz olgun davranın madem, eğer görümcenizin çocukluk yaptığını düşünüyorsanız.

Hahahah maşallah genel kitle hakkında me kadar bilgi sahibisiniz. Valla hiç bi zaman kıskanıldığımı düşünecek kadar ego sahibi olmadım çok şükür. Hatta etrafımda şu seni kıskanıyor dediklerinde he onun işi gücü Yok beni kıskanacak bulunmaz Hint kumaşıyım sanki ben derim

Yemeğe çağırmayıp başkası ile yemek göndermek büyük ayıp kendş aranızda halledebilecekken tüm sülaleye durumu duyurmuş görgüsüz. Hamile ilken bence yemek memek işiyle uğraşmayın gidin kvye yayılın madem hamileyim iş yapamam modunda olun görümceyi de takmayın ben özür dileyene kadar konuşmazdım açıkçası

Benim görümcem de 2 kat ustumde oturuyo. Ama dile dökülmeyen şöyle bir olay gelişti bizde. kayınvaldemler yemeğe geldiğin de ben onları çağırmıyorum çaya çağırıuorum. O da aynı şekılde. Bazende o kendı yemeklerını getırıyo bana ben kendı yemeklerımı yapıyorum kayınvaldemler de gelıyo hep beraber yıyoruz. ben sevmıyorm onu ya bırını cagırıyosan öbürünü de çagırmak zorundaymıs gibi. kayınvalıden suclu bence kızını cagırmak zorunda değilsin onun. görumce senı cagırmadığın da kayınvalıden tıpış tıpış gitmiştir ama.

6 sayfa yorum yapan kadınlar bir evin bir gelini herkes tarafindan kiskanilan ve gözlenen bir kadına bir ulu geline siz nasıl hata sende dersiniz! O bir evin bir oğlunun bir oğlan doğuracak bir gelini!

Konu sahibi bir kadın olarak düşünce tarzının ataerkilliginden midem bulandı.

Kimseyi karnindaki bebeği kiskanmakla itham etme Allah öyle bir şey verir ki ben ne yaptım der durursun.

aranız bozuk kalmasın görümcenle genede bence amaç sizi barıştırmak olsa da siz onun davetine icabet edin :)yüz yüze bakacagınız insanlar sonuçta şimdi kv ile de aranı bozma büyüğümdür der gidiver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…