davete icabet etmeyen kaynana

görümceyi pek taşlayanı görmedim, çoğunluk konu sahibine yüklenenler. hem konu sahibi sizin o söylediğiniz cümleleri sonradan cevaplarda söylemiş sanırım, ben denk gelmedim, ilk açtığı konusunda öyle bi şey söylememiş, ama zaten onun o cümleleri söylemesini beklemeden direkt yüklenenler olmuş konu sahibine. o cümleleri kurmakta haksız olduğunu ben de kabul ediyorum.
ama sanki görümce falan sütten çıkmış ak kaşıkta sadece konu sahibi suçluymuş gibi çoğu yorumlar.

görümce sırf giderken haber vermedi diye küsme hakkını bulmuş kendinde. burdan bütün görümcelere sesleniyorum, gelinler bi yere giderken sizlere haber vermek zorunda değiller, onlar bi birey ve her yaptıklarının raporunu size sunmak zorunda değiller.

üstüne bi de görümce yemek daveti veriyor, konu sahibini kasti olarak çağırmıyor. bi de ne alakaysa dalga geçer gibi yemek yolluyor, büyük ihtimal yemek yollamasının sebebi de, davet verip onu çağırmadığını duyurmaktır o an.

bu konuda kv ye lafım yok, ne küsmüş ne alınmış, ara bulmaya çalışmış hep. onu geçiyorum.
ama konu sahibine yüklenmeden önce keşke görümcenin saçma sapan tavırlarını bi okusalardı.

ay sizin hayatınız ne kadar karışık... o ona darılmış bu ötekine elti görümce kaynana dünüre yegen baldıza küsmüş poofff..
işiniz mi yok ugraşınız mı yok birbirinize küsüyorsunuz. cagırmaz ise cagırmasın gelmez ise gelmesin tebrik etmez ise etmesin. o gelmedi etmedi diye cocuk karnınızdan cıkmadan degil ya.. boşver kardeş gec hayat kısa bunlarla ugraşmayın...

tabi ki onun yaptığı da yanlış, size hak veriyorum ama yöntem konusunda fikrim aynı
siz kendinize yakışanı yapın kısasa kısas yapmayın

ay öffff alsın o görümceni de soksun bir yere ne be bu kızım kimseye hesap vermek zorunda değilsin atmasın kafanın tası kaynanayla da görüşme kocan laf ederse onuda kovala hem sen neden görümcenin alt katındasın doğmadan çocuk taşın hemen o binadan.aile apartmanlarına kıl oluyorum bu ne be.giderken bay bay demek zorunda mısın o her gün anasına giderken sana bay bay diyor mu.(küfür etmeden yazdım oh)

Su mevzu o kadar boş bir mevzu ki size boş konuşuyorsunuz demek istemiyorum olan olaylar boş.siz esinize küsüp millete tavır yapmışsınız bunun karşılığında sizi yemeğe davet etmiyor,siz de öyle tabi.sonra hamileyim beni kıskanıyor düşünceleri.ne gerek var bunlara.kv biz akıllı bir kadına benziyor.veda etmemissiniz diye kafaya takip yuzgoz olmuyor.gorumcenize kırgınlığınizi anlayınca yorum yaparak sizi de kirmayip kendi evinde yemek planlamaya çalışıyor.bence gidin yemeğe gorumcenize durumu şakayla karışık belli edin.sonra tavırlarını hep sürdürürse siz de artık çok muhatap olmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…