burada gereksiz yüklenme yok.hatta bence az bile yazıyor insanlar.çünkü konu görümcenin özel hayatından tutun da ben bir evin bir geliniyim beni kıskanıyorlar onun kızı var benim oğlum olursa kıskanır alt mesajına kadar yersiz ve garip.
bazen konu sahipleri sizlerin deyimiyle taşlanır çünkü prense sendromundan kurtulmaları belki de yaa ben niye bunu dert etmişim demeleri için bu gerekir.bakin yine bir görümce konusu var ve kaç sayfa yazıldı bilmem herkes konu sahibine hak verdi görümce taşlandı,neden acaba?
bende konumda hiç durduk yere bir arkadaştan hakaret yemiştim bakabilirsiniz.yani konu açıyorsan iyi ve kötü bütün yorumlara açık olacağız.
görümceyi pek taşlayanı görmedim, çoğunluk konu sahibine yüklenenler. hem konu sahibi sizin o söylediğiniz cümleleri sonradan cevaplarda söylemiş sanırım, ben denk gelmedim, ilk açtığı konusunda öyle bi şey söylememiş, ama zaten onun o cümleleri söylemesini beklemeden direkt yüklenenler olmuş konu sahibine. o cümleleri kurmakta haksız olduğunu ben de kabul ediyorum.
ama sanki görümce falan sütten çıkmış ak kaşıkta sadece konu sahibi suçluymuş gibi çoğu yorumlar.
görümce sırf giderken haber vermedi diye küsme hakkını bulmuş kendinde. burdan bütün görümcelere sesleniyorum, gelinler bi yere giderken sizlere haber vermek zorunda değiller, onlar bi birey ve her yaptıklarının raporunu size sunmak zorunda değiller.
üstüne bi de görümce yemek daveti veriyor, konu sahibini kasti olarak çağırmıyor. bi de ne alakaysa dalga geçer gibi yemek yolluyor, büyük ihtimal yemek yollamasının sebebi de, davet verip onu çağırmadığını duyurmaktır o an.
bu konuda kv ye lafım yok, ne küsmüş ne alınmış, ara bulmaya çalışmış hep. onu geçiyorum.
ama konu sahibine yüklenmeden önce keşke görümcenin saçma sapan tavırlarını bi okusalardı.