davete icabet etmeyen kaynana

Herkesi kıskanan bir yapınız olduğu için kıskanıldığınızı mı düşünüyorsunuz
Hamile kaldınız diye sizi kimse kıskanmaz neticede atomu parçalamadınız
Görümcenizlede görüşmezsiniz olur biter kadıncağızda sizin yüzünüzden huzursuzluk yaşamaz.

Siz de görümcesiniz galiba tavrınızdan belli her anlamda taklit edilen gözlemlenen merak edilen bir evin bir gelini olduğum için kimseyi kıskanma ihtiyacım yok çok şükür hiç de olmadı insanlar benim olanı kıskanmasınlar da yeter
Görümcemi tanımadan karakterini bilmeden kıskançmı değil mi bilmeden onu savunmaya geçmenizde ilginç olmuş yoksa siz görümcem olabilir misiniz

Nispet yapmak için k.validenizi ve k.pederinizi cagirmaniz hoş olmamış.

Kaynananiz size demeden , siz cagirmaliydiniz .
Nispet yapan ben miyim tepeme bütün ailesini toplayıp davet verdiğini gözüme sokan görümcem mi acaba

Hamile diye kıskanılmak bana garip geliyor yahu. Sanki paşa şehzade doğuruyorsunuz. Ben iki çocuk doğurdum kimse beni kıskanmadı heraldeben paçoz çocuk doğuruyorum :) kadın belli ki aranızı bulacak ne güzel büyüklük yapıyor işte ne bu inat

Sen simdi intikam pesindesin o cok belli.Kaynanan da anlamis reddetmis.Birak bence neden zorluyosun.Ikisini de cagirma.

Sizde kendini her alanda kendini geliniyle rekabet halinde gören bir görümceyle dipdibe yaşasaydınız belki doğuracağınız çocuklar da kıskanılırdı
Ben kaynanama inat etmiyorum bize gelmelerini beklerdim kaynanamın oda hamile halinle yorulma sen gel diyince kaldım öyle görümceden dolayı kaynanama inat etmeyi düşünmüyorum. Sorun yaratıp beni evine çağırmayacak kadar sorun yaratan görümcem iyi oldu burda ben de kötü oldum
Aslında herkes bu hayatta kıskanıldığını düşünür de burda bunu söyleyince kimileri rahatsız oluyor bu laftan oysa evinde bardak kırılsa ay nazar çıktı diye söylenirler burda ahkam kesenler

Kayınvalideye yazık ya, her iki tarafı idare etmeye çalışıyor.
Belki size gelmeyip kendisinin davet vermesinin nedeni, görümceyle sizi bir araya getirip buzları eritmek olabilir. Bu kadar hesap yapmayın, ne olacak gidiverin. Yani ben olsam giderdim, abla bana darılmışsın geçen sefer ama benim de durumum malumdu. Kafam karışık olunca aklıma gelmedi kusura bakma derdim. Ağzım eğrilmez bu kadarcık şeyden yani. He buna rağmen bana karşı tutumu değişmezse kendi bilir derdim.
Bir de alasmarladık değil, Allah'a ısmarladık.

Üst katında görümcen var ihtiyacın olduğunda,imdat dediğin anda sesin olur,nefesin olur
Küçük hesaplarla uğraşma büyük düşün çok mutlu ol ve öyle kalsırtına yük alma,küs kalma,küslük yaratma

Gelmiyor ne güzel bence de gitmek daha güzel herşey hazır miss

Ay tabi gidip kurulup ağırlanmak benim de işime gelir açıkçası hemde kendimi zor taşırken ama kadın kızının davetine gidiyor ben yokken ama bana kızı gelmiyor diye gelmek istemiyor buna sinir oluyorum

Ne kadar boş işler ve sorunlar ya, hiç takılacak şeyler değil, her iki taraf içinde, yok giderken hoşçakal dememiş, yok hamilesiniz diye kıskanmışlar?! , çok değişik bir şey yapmışsınız gerçekten hamile kalarak, kimsede yok . Ne diyeyim Allah başka dert vermesin, sanırım ya dertsizlikten ya da boşluktan oluyor bu sorunlar.
Ben al birini vur ötekine durumu gördüm, kaynananız bu saçmalığı uzatmayıp düzeltmeye çalışıyor sanırım, siz de iyi niyetinizi gösterip gidin bence.

Ay evet hiç derdim yok bende oturup bugün nasıl dert yaratsam diye düşünüyorum
Sizin büyük sorunlarınız nedir acaba benim sorunumu küçümseyecek kadar merak ettim
Herkesin derdi kendine
Burda herkes derdini anlatsa roman olur ateş düştüğü yeri yakar kimse de kimsenin halini bilemez tam olarak Sadece dert ortağı olur yardım etmeye çalışır ben hamileliğimden asla prim yapmadım
Kaynanam her gün arar canın ne istiyor diye ben gerek yok derim bişey yapma derim kimseye zahmet vermemek için
Hiç kimseyede gösteriş yapmadım
Eşimin arabası olmasına rağmen tıkış tepiş dolmuşlarada binerim kurulmam arabalara hamileyiiim beeeen diye aşersem bile geç vakitte göndermem kocamı yorulmasın diye
Ay aman milletin demediği kalmamış yok bi tek hamile olan ben değilmişim
Biz bilmiyoruz bunu sanki cımbızla laf çekip laf salatası yapmayan kalmamış

Biz bir evin bir gelini olmadığımızdan heralde böyle gözlemlenen taklit edilen merak edilen gelin olamıyoruz
Görümceyi bilmem de şu mesajdan sizin karakter belli oldu.

Bende böyle olmayı isterim ama bu kadar basit bir sebepten bana tavır alan görümcem bana nefes olur mu sizce

Biz bir evin bir gelini olmadığımızdan heralde böyle gözlemlenen taklit edilen merak edilen gelin olamıyoruz
Görümceyi bilmem de şu mesajdan sizin karakter belli oldu.

Zorunuza gittiyse sizi diğer konulara alalım hanımefendi karakter tahlilimi yapacak yetkinlikte biri olamayacağınız aşikar

Bak görümcen kıyamamış yinede yemek göndermiş belki gelmek isteyeceğini bilse çağırırdıda hem kayınvaliden çağırmış kendi evinde görüşün barışın istedi ne var yani git barış.
Çocukluk yapma seviyorlardır seni emin ol kıskanıp kötü olmanı istemezler.

Esinizle sorunlariniz olabilir duzelir. Keske bi hoscakalin deseydiniz. Kuslugu siz baslatmissiniz. Ben olsam hic bir sey demeden cekip gitmenize kirilirdim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…