davete icabet etmeyen kaynana

burada gereksiz yüklenme yok.hatta bence az bile yazıyor insanlar.çünkü konu görümcenin özel hayatından tutun da ben bir evin bir geliniyim beni kıskanıyorlar onun kızı var benim oğlum olursa kıskanır alt mesajına kadar yersiz ve garip.

bazen konu sahipleri sizlerin deyimiyle taşlanır çünkü prense sendromundan kurtulmaları belki de yaa ben niye bunu dert etmişim demeleri için bu gerekir.bakin yine bir görümce konusu var ve kaç sayfa yazıldı bilmem herkes konu sahibine hak verdi görümce taşlandı,neden acaba?

bende konumda hiç durduk yere bir arkadaştan hakaret yemiştim bakabilirsiniz.yani konu açıyorsan iyi ve kötü bütün yorumlara açık olacağız.

Arkadaşlar son durum şu dün kaynanamın davetine gittim içimde hiç art niyet olmadan ve bilin bakalım görümcem naptı yemeğe gelmemiş her zaman ordan ayrılmayan kadın yemeğe gelmemişti bize tavır yapıyor üstelik biz çıkarken evinden sesleri geliyordu evinde yani bi yere de gitmemiş ben ne yaptım orda hiç bozuntuya vermeden güldüm yedim içtim keyfime baktım apartmana da kahkahalarla girdim keyfimi bozmadım
Bir de biz ordayken çeşitli bahanelerle annesini arayıp ortamı kolluyor yaptığı resmen midemi bulandırdı
Kaynanamda her seferinde görümcemin çocuklarıyla ilgili konular açıp durdu benim hamileliğimle ilgili hiç bişey söylemedi ilk söylediğimde havalara uçmuştu ana kız politiklik yapmanın peşindeler

Bir insan görümcesi tarafından kıskanılamaz mı bu mu prenses sendromu sizde abartma sendromu var bence hem siz objektif birisi olsanız görümcemin hatalarını da belirtirdiniz sürekli birini eleştirmek o kişiyi taşlamak oluyor
Hem siz nesiniz kimsiniz ki kıskanılasınız lafına cevaben onları yazdım ben etki tepki meselesi yani üslubu bozuk olanlara ben de bu şekilde cevap veririm
Alıntalıdığınız kişi gayet mantıklı yorumlarda bulunmuş sizin göremediğiniz noktaları görmüş ve kimseye yüklenmemiş bence sizde biraz geniş bakmayı öğrenin olaylara bir kaç cümleye takılmak yerine

Bencede kv davetine gidin gorumceniz gelirse ve konu acilirsa annen darilmadi sen nie darilion bunda darilcak birşey yok ozaman bende senin gecen yaptigina darilayim boyle gecinelim de ne o darilsin ne sen hamilelikte böle şeylerle için içini yemesine bos yere mümkün mertebe stressiz sinirsiz gecir

Son durumu belirttim görümcem oraya da gelmedi hala tavır yapıyor

Walla bence görümce saçmalıyor , ya vedalaşmadan gitmek bir hakaret değil , dayak atmak değil , sövmek değil saygısızlık değil, eğer seni sevseydi ya da ilişkiniz de cidden samimi olsaydı o seni arar derdi ki ; canım annelere gitmişsin görüşemedik giderken iyisin değil mi bir sıkıntı Yok değil mi falan derdi, samimiyet görmedim ben görümcede , ufak bi falso versen de cazgırlık yapsa diye beklemiş resmen , yemek göndermiş bir de , böyle pazarlıklı saçmalık peşinde olan kadınlar dan tiksiniyorum , asıl tribi sen at , her zaman vedalaşıyordum ben bir kere veda etmediğim için bınu yaptıysan .... giderken sorunlarım vardı ben de bir sormanı bekledim de , kayın kadınlar niye böyle iğretiler ya , esir aldıklarını sanıyorlar gelinleri

Görümcen tavır yapıyorsa bırak yapmaya devam etsin. Eşinin ailesi dahil ben şuraya buraya gidiyorum diye açıklama yapmak zorunda değilsin. İlerde kaynanan kesin barışın boşver vs diyecektir. Hiçte alttan almadan kendini ifade edebilirsin bence. Hamilelikle ilgili durumları bilmiyorum ama bu konuda haklısın

Ben size kızdım biraz. Zaten bu kadar viç viç gitmedi geldim demedi aman selam vermedi ilişkilerine karşıyım. Madem böyle bir ilişkiniz var hem de altlı üstlü oturuyosunuz çıkıverin kapısına ben sana çay içemeye geldim deyiverin. Ne olur yani

ÜStüne bi de yok beni kıskanıyor bilmem ne...

Hamilelik sizin hormonları hoplatmış gibi...

Ben sizin yerinizde olsaydım görümcemi de aile yemeğine davet ederdim. Herkes kendi karakterine göre davranır. Yanlışa yanlışla karşılık vermeyin. Doğru olan bütün ailenin yemekte bir arada olmasıdır. Görümcenizin sizi yemeğe çağırmama çiğliğine de böyle karşılık vererek ona doğru olanı erdemli bir şekilde gösterebilirsiniz.

Kayınvalideniz açısından konuya bakın, ikiniz de evlat statüsündesiniz. Aynı apartmanda oturup da kızı çağırılmayınca kayınvalide davete icabet ederse işlerin daha da karışacağından endişe ediyor. Aslında davetinizi tümden reddetmiyor. Orta yolu bulmaya çalışıyor ki bence büyükler böyle yapmalı. İki tarafı da kırmamalı. Ama ayrıca kızının sizi çağırmaması konusunda da umarım gerekli uyarıları kızına yapmıştır.

Ekleme: "hamileyim diye beni kıskanıyor" düşüncesini aklınızdan kovun lütfen, gerçekten çirkin bir düşünce. ben olsam bu konuda sınanmaktan korkardım.

Valla konu sahibine fazla yuklenilmis. Eger esimle aram bozuksa ve annemlere kafa dinlemeye gidiyorsam helallik.alir gibi kalkıp da tek tek kvalideye gorumceye haber vermem. Eger ikisinden biriyle samimiysem ona soylerim o da istersem.yani. gorumcenin tavri cok abartili olmuş ve bence seni kiskandigi acik. Ha hamileliginle alakalidir degildir bilemem ama sırf gelin olman dahi yeter kiskanilman icin. Kvalidenin yemegine gelmeyerek bu anlamsiz surtusmeyi uzatmasi da cok abes olmus. Bence kartlarini acik.oyna. direk ara gorumceni veya evine git. Hayirdir kardes de niye tavir yaptigini anlayamadım, aksine beni tebrik etmedigin icin ben alindim de. Acik olmaktan zarar gelmez.

Kaynanamın kızını beni çağırmadı diye uyardığını sanmıyorum onun davetine gitti benim davetime gelmedi kaynanam bu bile onu tuttuğunu gösteriyor ikinciside bana telefonda kızının beni çağırmamasına bin bir türli bahane savundu kızını korudu bunları diyen kızına niye gelinimizi çağırmadın der mi

görümce haksız
özür dilenecek birşey yok
kv nizi rededin
ve küserse küserim mesajı gitmiş olsun görümcenize

yanlız o davet verdi diye sizin de davet vermeniz kıskançlığa girer unutmayın
bence abartmayın böyle şeyleri o yaptırsa aman bende yapayım modu yanlış bana göre

ama kinden kimseye yarar olmaz
onun hareketlerine göre davranın
ama sanki hiçbirşey olmamış gibi davranın

birde ben bekar olduğum için midir? nedir?
A.S. demedi diye küsmek çok tuhaf değil mi ya?
evli olunca okuma mı yapılıyor

yangına körükle gidilmez
tabi ki arkandayım konuş be demeyecek
orta yolu bulmaya çalışacaktır
görümcen,iz abartmış siz de abartıyorsunuz

Ben kimseye saygısızlık yapmadım sırf görüşmedim qdiye giderken buna tavır yapmış bunu yapmaya hakkı yok diyorum üzerine basa basa inanın görümcemlede bu samimiyette bir ilişkimizde yok böyle bir beklentiye girmesi bile saçma ben bunu kıskançlığa bağladım diye topa tutuldum ama şurda beklediğim görümcemin bu saçma tavırlarına karşı ne yapmam getektiği için fikir alabilmekti
O küslüğünü öyle bir alttan alta işliyorki ben direk gidip konuşsam belkide aaa yok öyle bişey sen yanlış anladın diyip kendini temize çıkarır diye bekliyorum sorun çıkaran kavga eden benmişim gibi gösterir bu yüzden bende onlar gibi politik olmak istiyorum açık kartlar oynamak onlarla yapılacak iş değil her konuda politik davranıyolar

Ayrıca dönerken ordan küçük hediyeler getirdim kaynanama ayrı görümceme ayrı görümcem her akşam annesinin evinde diye onun hediyesini de oraya bıraktım ama asla tavır alma amacıyla değil çünkü görümcem evinde durmuyor her gün kaynanamda o yüzden oraya bıraktım kaynanam telefonda onuda sıkıştırdı araya yok hediyesini niye evine çıkarmamışım ona küsmüş olabilir ben hamile halimle bu nazları çekmek zorundamıyım kızlar
Ben şok oluyorum ya bu kadın böyle değildi mütevaziydi birdenbire böyle davranmaya başladı hiç böyle takıntıları kompleksleri yoktu ve bende kendini ezdiren bir gelin değilim böyle şeylere gelemem karakterimide çok iyi bilirler bana böyle emri vakilerde yapamayacaklarını çok iyi bilirler
Yakın olmasından çok rahatsızım uzak olsa görüşmem olur biter
Resmen kaynana gelin kıskacına düşmüş gibi hissediyorum kendimi

İşte bu dediğini çook iyi anlarım ben , herşeyi yapıp da istediği gibi beni sinir ettikten sonra , eşimle selam yollayıp da ya da tavır almaya kalktığımda normal davranıp da sanki sorunu ben çıkartıyormuşum ya da iletişimi ben kopartıyormuşum algısı oluşturan bir eş ailesi var ben de de , öyle sinsi öyle alttan öyle pislik ve şok edici şekilde beni sinir edip kölesi olmadığım için hıncını çıkartan bir eş ailesine sahibim ki !! Onlara öyle açık kart oynamak falan olmaz çok iyi bilirim , tartışmaya girip herşeyi göze alıp da içimi boşalttığım da oldu (acemi saf dönemlerim ), ama içimi boşalttığımı sanarken aslında neler daha yüklediler bana o tartışma anlarında, eşin de baskı yapmıyorsa bırak böyle kalsın , sen böyle devam et bence, kapısına çıkıp da alındım ettim falan fazla böyle tiplere , hediyesini kv ye bırakmakla da çok iyi etmişsin, ne demek ya aileyi toplayıp da aşağıda oturan kardeşinin eşini davet etmemek, kv nin de bunu haklı çıkartmaya çalışması !!! Çok seviyesizce , ben de çok çektim kardeş çekiyorım da.... eşin sizin çağırılmamanız konusunda ne dedi ?

ben kocamla kavgalıyken illaki görümcemın yanına giderim , söyler anlatırım oda sagolsun bizi tutar genelde ,

içimi boşaltır rahatlarım . kocayla braışmasıda daha kolay oluyor , sende uzatma madem hamilemişsin keyfin kaçamsın , herkes kendi terbiyesini gösterir.

Eşim kardeşini savunur gibi geldibaşta sonrada bana dün akşam ablası davete gelmeyince obenim ablam canım kanım bize ne yaparsa yapsın bunu değiştiremem diyerek ablasının haksızlığını kabul etti ama ablası olduğu için bişey diyemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…