Gruptan birinin yegeni evlendi hepsi gitti o zaman o da gitmeyebilirlerdi hatta ben de gittim sonuçta davet edilmişim davetiye icabet ettim yakınım olarak gördüğüm için ve bu insan benim beş senedir hayatımda yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir insanArkadaşın kardeşinin düğününe ben de gitmem. Hem bilmediğim görmediğim birinin düğününe gitmek saçma geliyor hem de ufak da olsa para takmak lazım, kıyafet kuaför belki. Çok gereksiz bir beklenti gibi geldi bana.
Sonunda beni anlayan biri çıktı diğerlerine zaten gerçekten umursamıyorum gelmeyebilirler anlayışla karşıladım benim tavrım samimi olduğum kişiydi düşünün ki önümüzdeki aylarda gruptan birinin yeğeninin düğünü var ve il dışında ama hepsi gitmek için can atıyor ayriyeten takıldığım yerde son dakika ben sormasam söylememeliydiDiğerleriyle çok içli dışlı değilmişsiniz zaten gelmemelerini anlayabilirim ama samimi olduğunuz, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyenin yaptığı ayıp.
Kardeşinin veya senin, ne fark eder, bir defa davet etmişsiniz. Tamam, o da gelmek zorunda değil illa ama ay boyunca belirsiz bırakıp, son anda gelemem demek de yani.
Kardeş düğününe gitmem için o kişinin en yakın arkadaşımın olması lazım, ailesini yakından tanımam lazım. O da bir iki kişidir. Çok tuhaf zarf falan kabul etmenizGruptan birinin yegeni evlendi hepsi gitti o zaman o da gitmeyebilirlerdi hatta ben de gittim sonuçta davet edilmişim davetiye icabet ettim yakınım olarak gördüğüm için ve bu insan benim beş senedir hayatımda yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir insan
Belki yeğenle görüşüyorlardır, daha önce görmüşlerdir, farklı bir samimiyetleri vardır.Gruptan birinin yegeni evlendi hepsi gitti o zaman o da gitmeyebilirlerdi hatta ben de gittim sonuçta davet edilmişim davetiye icabet ettim yakınım olarak gördüğüm için ve bu insan benim beş senedir hayatımda yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir insan
Tamam hadi diyelim ki dediği doğru maddiyat iyi değildi o zaman neden düğünden sonraki bir hafta hamam programı yapıp beni de davet ettiler tabii ki gitmedim demek ki para vardı bahane yalandı konuyu iyi okuyun lütfenSizin için öyle ama ben bir düğüne davet edilirsem aklıma ilk gelen ne hediye götürmeliyim olur. Eli boş gidilmez.
O düğün daha ilgi çekicidir belkiGruptan birinin yegeni evlendi hepsi gitti o zaman o da gitmeyebilirlerdi hatta ben de gittim sonuçta davet edilmişim davetiye icabet ettim yakınım olarak gördüğüm için ve bu insan benim beş senedir hayatımda yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir insan
Zarf falan almadım gelen iki kişi zaten kendileri verdiler o da ben yeğenlerinin düğüne gittiğim içinKardeş düğününe gitmem için o kişinin en yakın arkadaşımın olması lazım, ailesini yakından tanımam lazım. O da bir iki kişidir. Çok tuhaf zarf falan kabul etmeniz
Tabi kendilerine harcayacakları parayı hiç alakaları olmayan birinin düğününde takmayarak çok ayıp etmişler. Hamam onların neyine, kardeşinize bağış yapmalıydılar.Tamam hadi diyelim ki dediği doğru maddiyat iyi değildi o zaman neden düğünden sonraki bir hafta hamam programı yapıp beni de davet ettiler tabii ki gitmedim demek ki para vardı bahane yalandı konuyu iyi okuyun lütfen
Ona bile gönül koyulmaz di mi, ben koymazdım çünkü.Sizin düğününüze gelmemişler gibi tepki veriyorsunuz.
Çok samimi değilsem ben de düğüne katılmam. Arkadaşımın kardeşi yani.
Her davete gider misiniz gerçekten? O kişiyle yakınlarmış demek ki gitmek istemişler organize olmuşlar sizinle yakın hissetmiyorlar bunun hesabını soramayız ayıp.Gruptan birinin yegeni evlendi hepsi gitti o zaman o da gitmeyebilirlerdi hatta ben de gittim sonuçta davet edilmişim davetiye icabet ettim yakınım olarak gördüğüm için ve bu insan benim beş senedir hayatımda yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir insan
Sitem etmedim sadece samimi bir açıklama bekledimO düğün daha ilgi çekicidir belki
Ya da sizi sevmiyorlar. E bu durumda da sitem etmenin, beni de sevin demenin bir anlamı yok sanki.
Yahu birine düğünde takılacak paranın olduğu kısımla kişinin kendi etkinliğine harcadığı para bir mi? Birine önceliğim olmaz diğerine olur.Tamam hadi diyelim ki dediği doğru maddiyat iyi değildi o zaman neden düğünden sonraki bir hafta hamam programı yapıp beni de davet ettiler tabii ki gitmedim demek ki para vardı bahane yalandı konuyu iyi okuyun lütfen
Ben iyi okuyorum da sizin yazilanlar isinize gelmiyor.konuyu iyi okuyun hanımefendi . Zorundalae demiyorum hepsi için ama 1 kişi ile samimiyetimiz farklı dedim 5 senedir tanıyoruz . Mevzu para değil en son düşündüğüm şey bu . Ayrıca konu da de belirttiğim gibi gruptan diğer kişinin yeğeninin düğününe gittiler o zaman o da gitmeselerdi madem ki böyle şeyler önemsiz bana gelince müsait olmamaları zaten sorun.
Mesele para değil anlayışın kıt sanırım yorumunu yaptın hala ne Uzatıyorsun.Tabi kendilerine harcayacakları parayı hiç alakaları olmayan birinin düğününde takmayarak çok ayıp etmişler. Hamam onların neyine, kardeşinize bağış yapmalıydılar.
Niye açıklama yapmak zorunda olsunlar insanlar size? İstememişler gelmemişler. Bu kadar basit.Sitem etmedim sadece samimi bir açıklama bekledim
Ay hiç gelemem böyle şeylere. Madem gelmek istemiyorsun, niye peşinden koşturuyorsun ki, açıkça söyle ben gelmeyeceğim diye. Yok bir şey takamam, yok eşim de gelmek istemedi vesaire.Sonunda beni anlayan biri çıktı diğerlerine zaten gerçekten umursamıyorum gelmeyebilirler anlayışla karşıladım benim tavrım samimi olduğum kişiydi düşünün ki önümüzdeki aylarda gruptan birinin yeğeninin düğünü var ve il dışında ama hepsi gitmek için can atıyor ayriyeten takıldığım yerde son dakika ben sormasam söylememeliydi
Üsluba dikkat edelim, kendimize gelelim. Yoksa sonu pek iç açıcı olmaz.Mesele para değil anlayışın kıt sanırım yorumunu yaptın hala ne Uzatıyorsun.
Ozman sizi çok yakın görmüyorlardir bu kadar basitkonuyu iyi okuyun hanımefendi . Zorundalae demiyorum hepsi için ama 1 kişi ile samimiyetimiz farklı dedim 5 senedir tanıyoruz . Mevzu para değil en son düşündüğüm şey bu . Ayrıca konu da de belirttiğim gibi gruptan diğer kişinin yeğeninin düğününe gittiler o zaman o da gitmeselerdi madem ki böyle şeyler önemsiz bana gelince müsait olmamaları zaten sorun.
Ben zarfın konusunu bile açmadım konuda gelen 2 kişi verdiler oda zaten öncesinde davetlerime gittiğim içinBen iyi okuyorum da sizin yazilanlar isinize gelmiyor.
Zorunda degillerse niye hepsine tavir alip gruptan çıktınız o zaman.Bir düğüne çağrılan insanın ilk düşüneceğin şey para. Hiç tanımadıkları kardesiniz için zaman ,para harcamak istememiştlerdir. Bundan doğalı yok. Ayrıca lütfen kendinizi kandırmayın. En son düşüneceğim para falan diye. Öyle olsa 2 kisi verdi. Digerleri vermedi diye laf yapmazsınız zaten.
Belki o arkadaşınızın kardeşini tanıyorlar. Belki çağıran kişi konuştu bir beklentisi olmadığını açıkça söyledi. Ya da o arkadaşlariyla daha samimiler ve denk geldi gitmek istediler.
Kardesinizin düğününe gelmediler diye bu kadar tepki vermeniz normal degil. Bunca insan aynı şeyi söylüyorsa ben yanlış düşündüm galiba deyiverin bir zahmet. Yoksa daha çok böyle durumlar yaşarsınız çevrenizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?