Davete katılmayan arkadaş grubu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşlerimin düğününe yakın arkadaşlarımı dahi davet etmedim,ne gerek var ya.Gereksiz talepler ,gereksiz beklentiler ,gereksiz tepkiler...Arkadaş grubu rahatlamıştır siz gruptan çıkınca

Tamam hadi diyelim ki dediği doğru maddiyat iyi değildi o zaman neden düğünden sonraki bir hafta hamam programı yapıp beni de davet ettiler tabii ki gitmedim demek ki para vardı bahane yalandı konuyu iyi okuyun lütfen
Kaç kişiye konuyu iyi okuyun diye atar yaptınız. Hepimiz iyi okuduk ve sizi haklı bulmak zorunda değiliz. O gittikleri düğün sahibini belki tanıyorlardır, siz biliyor musunuz samimiyet seviyelerini? Yok onu da çok iyi tanımıyorlarsa o zaman sorun sizde. Belki çok bıktırdınız ille de gelin diye. Tanımadığım samimiyetimin olmadığı kişinin düğününe gitmek yerine ben de hamamı tercih ederim. Kot pantolon tişörtle gidilmiyor düğüne. Giyineceksin, makyajı saçı kuaförü... Takısı parası olmasa bile daha yola çıkmadan harcıyorsun. Sizin düğününüz olsaydı sizi haklı bulurdum ama arkadaşımın kardeşine harcamak yerine kendime harcamayı tercih ederim. Davetiyeyi gruba atmanız bile itici. Gelmek istemiyorum deselerdi kabul edecek miydiniz? Milleti yalan söylemek zorunda bırakmışsınız.

Evet siz de düğün sahibisiniz, kardeşiniz sonuçta ama damat tarafından izin almanız gerekirdi. Düğün demek akraba ve arkadaş çağırmak demek ama gelinin ablasının arkadaş grubu ağırlanacak diye emrivaki yapmak uygun mu size göre?

Arkadaşlık kavramlarınız farklı demek ki ne diyim. Kaç ay öncesinden haber vermedim ben abiye vs bakmaya gittiğimde haberleri vardı hatta foto atmıştım nasıl vs diye ayrıca kendileri sordu ne zaman diye otururken yanlış anlamak için uğraşıyorsunuz. Ben her anında yanında olduğum ınsandan samimi bir açıklama bekledim geçiştirilmek istemedim olay bu.

e digerlerine kırılmadın madem neden onlarin oldugu gruptan trip attin, çıktın, etkinliklerine gitmedin?
madem kirilmadin neden onlarin da canını sıktın?
arkadaslik kavramımizin farkli oldugunu anladim zaten bu bir şükür sebebi benim icin. sukur arkadaslarimla daha saglikli baglarim var. benim de ablam evlendi cocukluk arkadaslarim mahallede tutulan mekana kinaya bile gelmediler. alinmadim da kirilmadim da. ablamin da umru bile olmadi.
gereksiz triplerle kimseyi uzmeyin ya valla bak zaten arkadas edinmekte zorlaniyormussun, bu saatten sonra daha kolay kolay bulamazsın da . olani kacirma bari

Damat tarafı benım zaten erkek kardeşim evlendi kız kardeşim değil . Gruba attım hanı belki gelen olursa adrese bakarlar diye kötü bir niyetle değil . Ne emri vakisi hanımefendi ben davet ettim normal sıradan bir düğün yemeksiz neyi kime soracağım zaten düğün bizim ayrıca Hangı düğüne arkadaşlarım gelecek diye haber verilirr anlamadım sonuçta davetli davetlidir yani neden geldiler diye sorulmaz dimi .

Mesele para değil anlayışın kıt sanırım yorumunu yaptın hala ne Uzatıyorsun.
Kendinizden başka kimseyi haklı görmüyorsunuz. O zaman niye açtınız konuyu? Sanki size hak vermek zorundaymışız gibi davranıyosunuz. Herkese atarlı ve agresif yanıtlar veriyosunuz. Konuyu okuyunca sizi %99 haksız bulmuştum ama insanlara verdiğiniz ayarsız yanıtları görünce %100 haksız dedim.

Evet %100 haksızsınız ve iletişim kurulabilecek bir tip değilsiniz. Milletin arkadaşlık kavramını sorgulayacağınıza biraz kendinizi sorgulayın. Dünyadaki herkesin arkadaşlık kavramı sıkıntılı bir sizinki doğru aynen. Madem bu kadar haklısınız kendi kendinize sinir krizi geçirip kurulmaya devam edin o zaman. Milletin çok da şeyindeydi.

Son düzenleme:

Siz sinirden ne yazdığınızı unutuyorsunuz herhalde. Konuda siz yazdınız "aylar öncesinden haberin vardı, başkasına söz vermeyebilirdin dedim" diye. E ne demek bu, kendisini o gün için ayarlamasını beklemek değil mi?

Hala açıklama diyorsunuz. Açıklama konunun içinde gizli zaten.
Düğün sizin değil kardeşinizin olduğu için zerre kadar umurlarında olmamış işte doğal olarak. Bunu kulaklarınızla duyunca elinize ne geçecek?
Yalandan özür dileseler mutlu mu olacaktınız? Özür dilenecek bir şey yok ki.

En yüce arkadaşlık kavramı sizde demek ki. Arkadaşlarınızın yaptığına ve burada aldığınız cevaplara bakılırsa dünya üzerinde sizin arkadaşlık anlayışınıza layık biri yok. Geçmiş olsun.

Ya bir de erkek kardeşim demişsiniz. Hani kız olsaydı bazen arkadaşlık genişleyebiliyor, bir yere giderken falan kız kardeş de davet ediliyor vs. Kaynaşma imkanı oluyor. Ama erkek kardeş olunca iş değişiyor. Hiçbir bağları yokmuş ki kardeşinizle. Gelmek istememeleri çok normal.
Benim kız arkadaşlarım erkek kardeşimin düğününe gelmezlerse alınmam. Usulen davet ederim ama beklemem de yani. Kardeşim onların neyi oluyor ki?

Sizin katildiginiz organizasyonlar onlarin dogum gunu veua cocuklarinin dogum gunu vs dir muhtemelen dugun baska bir kategori. Gelipte hediye takmadan tabiki olmaz birde uzak arkadasimi zaten kardesimin dugunune cagirmam gelmeyecegi asikardir. Ha ama çocuklarınız vardir sen onun cocugunun dogum gunune gitmişsindir eee o da sizinkine gelsin istersin bu baska

E bu daha saçma. Kız grubu erkek kardeşinizin düğününe niye gelsin? Sanki sizin düğüne gelmemişler gibi trip atmakta haklı mı görüyorsunuz kendinizi? Milletin neye niye para harcadığının bile hesabını yapıyorsunuz. Hamama veya oraya buraya giderken para harcarken size hesap mı verilecek? Kötü niyetli olsalar sizi tekrar gruba alıp hamama çağırmazlardı. Bence siz o gruptan tekrar çıkın, sizin istediğiniz şekilde arkadaşlık yapılacak bir yer değil orası.

E grupta samimi olduğum kişi de olduğu için çıktım . Son dk haber verdiler saygısızlık olduğu için sinirlendim çünkü kendileri sordu ne zaman diye söyledim olumsuz konuşmadılar hanı gelemeyiz vs gibi olumlu konuşunca bende gelirler dşye duşündümm

Peki

Hayır sanki kadınlar “ay canım allah mesut etsin ama biz katılmayı düşünmüyoruz, kardeşinin düğünü pek ilgimizi çekmedi, zaman ve para ayırmak istemiyoruz,size iyi eğlenceler” deseler. Ha tamam o zaman deyip susacak gibi yazıyor. Sanki gitmek istemediklerini söyleseler hiç trip atmayacak, ortalığı birbirine katmayacak.

Düğün yemeksizdi di mi? Doğru mu anladım sinirle yanlış mı yazdınız diye merak ettim

Ay sanki kişi sayısı, oturma düzeni olan yemekli düğün de son dakika haber vermeleri problem oldu. Alt tarafı limonatalı pastalı, plastik sandalyeli kimin nerede oturduğu belli olmayan, kaç kişinin geleceği önemli olmayan düğün yapmışsınız. 3-5 kişinin gelip gelmemesi, haber verip vermemesi neden bu kadar büyük sorun?

aşırı uzakta değiller yanı sonuçta hep program yaparız evet bütün doğum günlerini kutladım hediyeler aldım hep birlikte aktivite yapmıştık onları o kadar takmadım zaten ama samimi olduğum kişi son dakika gelemeyeceğini söylemesi ve samimi bir açıklama sunmaması zoruma gitti olay bu

Sanane senin basit olarak gördüğünü bile yapamayanlar var ayrıca hatırı sayılır bir beraberliğimiz var. Sen hala niye buralardasın git başkalarına çemkir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…