Davete katılmayan arkadaş grubu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğünleri herkes eğlenceli zannediyor. Ama bence aşırı kötü ya. Ter kokusu, sıcak ve oyun havası geliyor direkt aklıma. Hiç keyif almıyorum, zaten gürültü de sağlığıma iyi gelmiyor. Konsere bile gidemeyen biriyim ben. Dıdısının dıdısının düğününe hiç gidemem şahsen.

Arkadaşımın düğünüyse giderim.
Kardeşini tanımıyorsam niye gideyim ki. Davet ettiyse içimden gelirse takısını arkadaşıma veririm.
Arkadaşımın kardeşi evlendi gittim çünkü kardeşiyle de arkadaşlık ettim, ailesiyle görüşüyordum.
İş yerindende davetiye geliyor kardeşim evleniyor diye gitmiyorum çünkü tanımıyorum.
Ne işim var ki tanımadığım birinin düğünde.

Ben kendi düğünüme 9.30’da gelin artık insanlar sıkıldı diye aranınca gitmiş insanım o derece sevmiyorum bir de kalkıp arkadaşımın kardeşinin düğününe gidicem millet erik dalıyla ritmsiz ritmsiz oynamaya çalışırken alkış tutacam

Ben zarfın konusunu bile açmadım konuda gelen 2 kişi verdiler oda zaten öncesinde davetlerime gittiğim için
Burda yazdınız işte. Sadece 2 kisi verdi. Digerleri vermedi diye. Demek ki beklentin vardı. Sadece bir kişiye alındım diyorsun. O zaman niye grupta sitem edip gruptan çıkıyorsun. Bir sözün digerini tutmuyor. Hatalı olduğunu kabul etmek bu kadar zor olmasa gerek. Dedigim gibi kendinizce hep haklı olursanız,hep beklenti içinde olursanız daha çok öyle sorunlar yaşarsınız.

Artırıyorum, ben düğün yapmayı düşünmüyorum.
Bangır bangır müziği cidden çekemiyorum sağlığım yüzünden zaten. Sakin yemekli kutlamalar vs. olur mesela. Onun da adı düğün olmuyor zaten.

Tamam hadi diyelim ki dediği doğru maddiyat iyi değildi o zaman neden düğünden sonraki bir hafta hamam programı yapıp beni de davet ettiler tabii ki gitmedim demek ki para vardı bahane yalandı konuyu iyi okuyun lütfen
ya ne sacma bir insansiniz.
paralarını kendilerinin de keyif alacagi bir hamam etkinligine vermeleri yerine kardesinize zarf koyup vermelerini mi isterdiniz? benim su an dünya turu yapacak param var ama tanimadigim birinin düğününe gidip 400 tl takamam, içime oturur.
ne zor birisiniz ya "fazla arkadasim yok" demissiniz, hic sasirmadim . eskaza birileri size arkadaslik yapmis onlari da triplerinizle yorup kendinizden daha da sogutmayin yoksa ömür boyu telefonlariniz calmaz

En başta millet neden sizin kardeşinizin kınasına düğününe davet ediliyor ve geliyor o kısmı saçma buldum.
Tanımadığım birinin düğününde ne işim var bir de takı takacağım oldu. :)
Ama sizin arkadaş grubunuzun ilişkisi bu şekilde ilerliyormuş. Topluca etkinliklere gidiliyorsa sadece sizinkine
gelinmediyse tavır almakta sonuna kadar haklısınız. Madem gelme niyetleri yoktu en başından herkes açıkça söyleyebilirdi.
Sonrasındaki bahaneler biraz havada kalmış.
Sizin yerinizde olsam gruptan tamamen çıkarım. İşletmesi olan şahsa da bir daha uğramam.
Birgün yakınlarının tanıdıklarının değil de kendilerinin bir daveti olur ona da gitmezsiniz sonra haklıyken haksız duruma düşürürler. Şimdiden önünü alın onlar sizi dışlamadan siz onları hayatınızdan çıkarın.

Ben de düşünmüyordum ama kendimi içinde buldum o yüzden misafir gibi gittim. Ki bizim düğünümüz yemekli, orkestralı 150 kişilik mini bir düğündü ona rağmen…

Ay yengenc konudan bağımsız, sen arada çalışıyorum genelde çalışmıyorum diyorsun ya hep. Bu paralar nerden geliyor ya

Ben arkadaşlarımı davet atarım gelirse gelirler gelmezlerse gelmez çocuk gibi küsüp trip atmam yani ne alaka abimin düğüne gelmediler veya tebrik etmediler diye

Ben de düşünmüyordum ama kendimi içinde buldum o yüzden misafir gibi gittim. Ki bizim düğünümüz yemekli, orkestralı 150 kişilik mini bir düğündü ona rağmen…
Sizinki gibiyse yine iyi Kudra.
Ama bizim burada basık bir salonda iki dev hoparlör, bet sesli bir adamın şarkı söylemesi şeklinde oluyor. Ve salon dar ve basık olduğundan aşırı yüksek sesli oluyor cidden. Ve yaz olduğu için koku sorunu oluyor cidden. Bayat kuru pasta da eklenince hiç çekilmiyor.

Yahu düğün daveti için ben gelemiyorum haberin olsun demelerini mi beklediniz, gelmeye çalışırım denir sonra ölü taklidi yapılır usul budur düğün davetlerinde, buluşma planı değil ki.

Bir de bir şey takmalarını beklemişsiniz ben şok. Bu devirde artık düğüne gitmek bile bir maliyet ekonominin farkına varın. sırf bu yüzden katılmadıklarım oldu. Kıyafeti, kuaförü, başka şehirse bileti. Arkadaşının kardeşinin düğünü için bunu yapması için en yakın arkadaş filan olmalı anca.

Zerre umursamadığınız için mi gruptan çıktınız??

Arkadaşlarınız çok kibar insanlarmış, kıymetini bilin.
Kardeşinizin düğünü için arkadaşlarinızdan beklentileriniz, hele de umduğunuz olmadığında verdiğiniz tepkilerleriniz beni şok etti. Aşırı toksit bir insansınız..

Sizce haksız mıyım, abartmış mıyım diye sorup abarttığınızı söyleyen herkese ateş püskürüyorsunuz.Biz de gruptaki düğüne gelmeyen kızlar gibi trip yiyoruz şu an sizden sksjsj.
Bu arada 20 senelik çok yakın arkadaşımın ablasının düğün fotoğraflarını instagramdan layklamak dışında bir şey yapmadığımı eklemek isterim

Sadece en yakin 2 arkadasimin kardeslerinin dugunune katildim. Ki onlar 10 kusur yillik arkadasim. Kocamin arkadasinin karisinin kardesi didinin didisi oluyor ne isim olur dugununde.

He digerlerinin hatasi evet gelecegiz demeleri olmus. En bastan musait olamayacagiz vs diye gelmeyeceklerini soylemeleri lazimdi.

Hayır yakın gördüklerime giderim . Düğün evet aynı şehir de ve uzakta değildi taş catlasın 1 saatlik yoldu

Hiçbir yakın arkadaşımın kardeşinin nikahına, düğününe katılmadım. Nezaketen "şu gün düğün var, gelirsen beklerim" dediler o kadar. Gitmediğim için kimse alınıp küsmedi. Ne işim var tanımadığım insanın düğününde?

Siz tee ne kadar zaman önceden haber verip kendilerini ona göre ayarlamalarını beklemişsiniz bir de.
Çok yorucusunuz gerçekten.

Hepsini 5 yıldır tanıyorum evlerimize girdik çıktık diğerleri için zaten bşrsey demiyorum onlara kırılmadım yakın gördüğüm kişi yediğim içtiğim her zaman yanında olduğum insandı bu kırdı benı tepkim diğerlerine değil onaydı aslında son dk söylemesi ve senet belirtmemesi üzdü. Bu kadar samimiyete bu davranışı yakıştırmadım ve insan bekler yani her anında yanında olduuhu insandan bence sizin arkadaşlık kavrammlarınız farklı demekki zaten sevmesem ve samimi görmesem kırılmazdım diğerlerine kırılmadığım gibi .

Herkese tek tek davetiye verdiniz mi isimlerine özel? Muhtemelen gruba fotoğraf attınız sadece. Fazla beklentiye girmissiniz. Ayrıca başka bir yere gidebilirler. Belki o şehir dışında olana o şehri gezme bahanesiyle gidecek de olabilirler. Belki daha samimilerdi, düğünü olanı taniyorlardir. Sizi haksız buldum üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…