Daveti iptal edeyim mi

iptal etme bugünü idare et. dışardan pide yaptır yemekten kurtulursun.

eşe gelince madem çalışıyorsun paranı verme. eve bakmak erkeğin görevi madem görev bölüştük de. eve de yardımcı tut, bi de bu insanları malk mülk sahibi edecem diye uğrasmayın

Geçen misafir ağırladım 15 kişi kadar. Temizliği eşim yaptı. Yemekte yardım etti. O olmasa ben yetiştiremezdim ve perişan olurdum. Ona rağmen belimin ağrısından uyuyamadım. Bence iptal edin hastayım diye. Sizin için nasıl olsa çağırır diye düşünüyor olabilir

İptal etmeyin, dışarıdan söyleyin yemek için bazı şeyleri, evi de üstün körü temizleyin, ailelerin bir suçu yok şu durumda.
Eşinizle olan meselenizi sonraya bırakın derim.

Hasta numarasi yapip iptal edin tartistiginizi soylemeyin kafanizi toplayin dusunun sonrasinda bosanmayi kafaya koyduysaniz ailenizle gorusun bu halde eve kimseyi cagirmayin size iyi gelmez

Viledayi fırlatmak nedir ?
Eşiniz olan insandan öküz diyerek bahsetmek nedir ?

Saygı karşılıklı gösterilir..
Eşinize Vileda fırlatarak mı size yardımcı olmasını istiyorsunuz? Ya da ona öküz diyerek mı ?

Temizliği de yemeği de bu kadar gözünüzde büyütmeyin, saat daha erken.. hepsi yetişir. Yeter ki ağlamaya son verin.

Pardon da sen onun ailesini düşünüp iptal etmeyi istemiyorsun ama o senin aileni düşünmeyip naparsan yap modunda ben kendi ailemi dışarda ağırlarım diyo bi utanmadan vallahi bilemedim kendi arasın anasını davet iptal desin sen zaten kendi ailene hastayım vb bahane ile daveti iptal ettiğini söyleyebilirsin ama öğleye kadar bejle bi gelsin sınavdan bence göze alamaz yardim eder fevri davranma öğleye kadar

Bence iptal etmeyin daveti. Aileleri bos yere huzursuz etmeyin onlarin bir sucu yok. Gelen yabanci degil temizligi cok detayli yapmaniza gerek yok yemekler icinde daha cok vakit var yetistirirsiniz. Kendinizi toparlayin kalkin bir an once boyle paralamayin kendinizi. Guclu durun. Ama bundan sonra bir arkadasinda dedigi gibi madem bunlari kadinlik gorevi olarak goruyor esiniz sizde onun yapmasi gereken erkeklik gorevlerinin zerresini yapmayin. Maasinizdan tek kurus vermeyin. Sigir.

aynen bunu söylemeye geliyordum.
kadınlık ve erkeklik görevlerini bu şekilde ayıran adam için en güzeli bırakın evi o geçindirsin. siz de kazancınızla kendinize bakın.

şimdi ne yaparım demişsiniz.
ben kol kırılır yen içinde kalır der, iptal etmezdim.
olduğu kadar temizlik, dışarıdan destekli menü.

börek ve zeytinyağlı sarma dışarıdan alın,
çorba pilav salata kolay
bir de güveç yapın tamam
tatlıyı gelen getirsin
iftara 9 saat var.
2-3 saatte de dinlene dinlene temizlersiniz evi.

viledayı fırlatmanıza koptum bence herkesi davet edın onu almayın yemeğe

Bir karar versin.
Ev isini elini surmeyecek kadar 'geleneksel errrrrkek' mi, disarida calisan karisinin maasi ile evini ortak gecindiren 'modern erkek' mi? Arada kalmis maymun suratli.
Dunyada en sevmediğim sey bu ataerkil zhniyet ya. Umarim su organizmaya ne kiz cocuk ne erkek cocuk verirsiniz de nesli tükenir

Daha 8e kadar çok vakit var herşey yetişir bugün ağırlayın ama eşinize maaşınızı vermeyin eğer yardım etmiyorsa
Haftalık da kadın tutun genelde ona verilen paraya çok acıyorlar ödesin ev de temiz kalır sürekli

Şimdi size birsürü insan önem verip yorum yazar siz tek cvp yazmazsiniz. 1 - davet etmişsiniz artık ailelere yansımasın bence durumunuz iftarı yapın .
2- önceki konunuzu ne çabuk hallettiniz .Esiniz kendini affettirip canınıza okumaya başlamış ???

Sakin olun mantıklı düşünün. insanları çağırmışsınız iftarda zaten çok geç oluyor yetiştirirsiniz yemeklerinizi .
yabancı değiller öyle fazla çeşite de gerek yok.
ama önemli olan bugünden sonrası benim için.
sizin maaşınız evin giderleri için harcanıyorsa şayet , herkes görevini bilsin madem öyle adam olup evini tek başına evin erkeği olarak geçindirmeyi öğrensin.
2. takıldığım konu şu ; ben ailemi alır yemeğe götürürüm sen aileni ne yaparsan yap.siz onun ailesi için ne yapıyorsunuz , o ne yapıyor.
bundan sonra ailesi için de fedakarlık yapmayın. benim aileme değer vermeyenin ailesine ben niye ihtimam göstereyim.

Ben yerinizde olsam dışarıdan bir şeyler ayarlarım iftar için. Yetiştiremediğinizi tek başınıza söylersiniz. Evde de yıkamayın beyefendinin çamaşırlarını hiç değilse. Yapmayın ütüsünü falan

erkekler çalışan kadına alışamadılar maalesef kendi pasif anaları gibi evde ev işi yapmalarını ama günümüzün çağdaş kadınları gibi de eve para getirmelerini bekliyorlar. ben olsam 5 kuruş eve para sokmam kendim harcarım madem kadınlık görevi bekliyor o da erkeklik görevi olarak evin bütün maddi yükünü çekecek. yok öyle hem pastam dursun hem karnım doysun.

Neden her seye tek basiniza yetismeye calisiyorsunuz. Siz de yapmayin. Temizlik icin kadin cagirin, yemegi de ev yemekleri yapan bir yere siparis edin, olsun bitsin. Sonucta ailesiyle bir probleminiz yoksa onlara ayip olur. Ogullarinin hatasini onlara odetmeyin.

siz kocanızın b.klu donunu yıkamaktan memnun olabilirsiniz ama hem dışarda çalışıp hem de evde çalışmayı kadınlara yıkmayın. kadın da erkek de çalışıyorsa oturup ev işini ortak yapacaklar. bu kadar basit. erkek kıçını yayıp yoruldum diye oturuyorsa kadın harıl harıl mutfağa koşamaz. biraz mantık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…