Davetiyelerimiz dağıtıldı ama ben çok mutsuzum

Bence sorun Batum degil öyle saka yapmislar konuyu acarken espiriye deginmistir arkadas yoksa dünyanin her yerinde rahat giyinene bayanlar vardir bunu kimsede yasakliyamaz.... :26:

Sevgili Gelin adayi arkadasimiz belki esinin arkadaslari fln malum izin zamani oraya gidiyordur yada nisanlin sana süpriz yapicak ve batuma gidicem diye saka yapmistir... Sabret belki kendini bosuna üzüyorsun... Bu arada nisanlinla evleniyorsun kv ile degil onu kenara birak sorunlarini esinle kendin hal et simdiden allah mutlu etsin

son durum ne? nişanlın batum a gitti mi gitmedi mi şimdi? bir de siz neredesiniz ki yüzmek için batum u seçiyor?

Bence esin seni sinirlendirmek icin batuma gtmek istiyorum diyo.Yoksa akli basnda bi adam nie senin gtmesini istemedigin bi yeri tuttursun dugune bikac gun kala..

Eşiniz olacak kişiye evlendikten sonra birlikte gideriz Batum'a deyin. En başından niyetini belli etmesi lazım. Tek başına bir yerlere gidemeyeceğini anlaması lazım düğüne kalmış sayılı gün. Gitmemesini istediğinizi güzelce söyleyin. Eğer birbirinizin isteklerini umursamayacaksanız ne anlamı var bir ömür yan yana olmanın? Haklısınız düğün telaşı heyecanı yaşadıklarınız normal gibi geliyor bana sizin yerinize koyuyorum kendimi. Karşılıklı konuşun kendi kafasına göre hareket etmemesi gerektiğini ondan destek beklediğinizi anlamasını sağlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah utandırmasın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rahat giyinmeyi bilmem de kumar serbest olduğu için kumarhaneleri ve gece hayatı ile ünlü olan bir yermiş.
Evleneceğim adamın böyle bir yere gitmesini kesinlikle istemem bende hemde düğüne 1 hafta kala .

Ayrıca biz doğuda yaşıyoruz açık giyinen istanbulda avrupada yüzse burda bir iki kişi küçük yerdeyiz ve ailelerimizde mutaassıp insanlardır.
Bu durumda bana farklı açılardan yol göstermenizi beklerdim düğününe 6 gün kalmış bir insanı yargılamanızı değil üstelik yargılayacak bir şey de söylemedim ben halimi anlattım tecrübelerinizden faydalanmak istedim
eşim bir kez daha kızlarla iş icabı bi geziye gitcem dedi dedi ve gitmedi bana şaka yapmış çok üzülmüştüm yine çok hırpalanmıştım buda öyle bir şey belki şaka ama insan eşini böyle bir şeyle dener mi şaka yapar mı kızdırmaya çalışır mı amacı ne olabilir ki eşime karşı nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum

yıllar yılı kullanacağınız masanın rengini değiştirme isteğinizi bile "bıktım senden" deyip reddediyor, düğüne kalmış bi hafta bütün işleri size yığıp sizi üzme pahasına Batum'a gidiyor...
ne kadar saçma
bu tam da "nasolsa nikahımız da var,davetiyeler de dağıtıldı.İki cırlar susar" diyecek bir adama ait davranışlar...
Siz bugün bunlara taviz gösterirseniz yarın hiçbirşey yapamazsınız.
aklıma doğulu ev arkadaşımın anlattığı bir olay geldi-tamamen gerçek.
adam evlendiği gece,daha ilişkiye bile girmeden telefondan sevgilisyle konuşmuş-karısının yanında-telefonu hoparlöre verip.Sonrasında çıkan kavgada da kadına vurmuş ve "ben buyum-evliliğimiz bu.Kabul etmiyorsan şimdi s.git, gitmeyeceksen de bir daha bana asla hesap sormaya kalkma" demiş.
ama kadın ilk geceden ayrılırsa hakkında dedikodu çıkar diye korkup adamı o şekilde kabul etmiş...
tabiiki durumunuz çok farklı ama eşinizi bu olaydaki hanzoya benzettim.
hem balayına gitmeyecek misiniz?
o zaman yüzer zaten yeteri kadar.
ama adamın niyeti farklı...
her ne olursa olsun sizi üzmeye-haklı sebeplerle itiraz ettiğiniz şeye yapmaya hakkı yok.
İçinize sinmeyen şeyler varsa inanın nikahtan önce ayrılmak aynı eve girdikten sonra boşanmaktan daha kolaydır..

ayrılmayı düşünmezseniz siz de herşeyi olduğu gibi bırakın ve iki günlük bir tatile çıkın.Bakalım o ne diyecek

Konunun batumla ilgisi yok, aranızdaki bir espri imiş sadece. Ama neden nişanlın böyle davranıyor ki? Siz görücü usulü mü tanıştınız?

çok yanlış davranıyor sana.
temiz bi fırça çek hatta beni korkutmaya başladın birkaç gün beni yalnız bırak düşünmeliyim geleceğimiz hakkında de ve 2-3 gün boyunca ödünü kopar. sonra adam olur belki.

Canm ablan enistenle fala aranizda bu batum konusu zaten saka mevzusuna donusmus sen zamaninda gidin falan demissin oyle yazdin diye hatirliyorum bence seni kizdirmak icin soylenmis birsey sakin bir sekilde onun tam niyetini anla yani saka mi ciddi mi diye sonrasinda eger ki ciddiyse o zaman ona anlat boyle birseyin mumkun olmayacagini oda esek deilse (kusura bakma) anlar ve gitmez.... Bu surecide sakin atlat yazik etmeyin en guzel gunleriniz tadini cikarin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şaka konusunda haksızsın. bu durumun kaynananla ılgılı yok.
ama; nıye nişanlın tatil amaçlı tek basına oraya gıdecek o kısmı anlamadım? şunun şurasında düğüne ne kalmıs?
nişanlından bir halt olmaz, resmen çapkınlık yapmaya yer arıyor batum ya da başka yer önemlı degıl

canııııııııımmmmm
bece o davetiyeleri geri toplat ateşe at..
inan şu an ve sonrasında yaşayacağın stresten daha az stres yaşarsın....

Balayımızada antalyada villa kiraladık havuzlu baş başa olacağız ormanlık sakin bir alanda bana şakayla gülerek diyor ki akşam uyku ilacı atacağım içeceğine gidip gezeceğim nereleri nereleri diyor ya biliyorum şaka yapıyor yapacak bir insanda değil o tarz video bile izlememiş ergenlikten beri anladınız işte p.. bile izlemiyor allahın üzerine yeminler etti izlemediğine hatta bana bile denk gelirsem izlemeyeceğime dair yeminler ettiren bir insan ama şakalarıda böyle ..benim kızacağımı bilerek yapıyor bunu zevk alıyor bir bayan bu konularda şaka yapamayacağı gibi bir erkek de yapmamalı değil mi

Anladığım kadarıyla nişanlın seni şakayla kızdırmaktan hoşlanıyor ama sen şaka kaldıramayan birisin bu yorumlardan belli oluyor.bence sen ona söyle sana hiç şaka yapmasın çok kafana takıyorsun.bir yandan düğün stresi de yaşıyorsun.ne güzel bir balayı ayarlamış,kendi ağzınla söylüyorsun öyle şeyler yapmaz diye,büyütmeyin bence ortada bişey yok bu ayrılmaya sebep değil

Üstüne gitmeyin kızlar kız suan heycanlı valla bize diilde bu olayı erkek arkadasınla bi konussan önce hani diyorum ben meseleyi biz cözemeyiz siz çözceksiniz cünkü yapcak bisey yok bacım bi rahat ol kasma

Seker kissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…