Yani o kapı deliğinden baktım . Bence beni göremez cunku uzaktaydıEe kapıda baktıysanız gördüğünüzü fark ettiyse daha sıkıntı değil mi
Aynen öyleLaf eden tiplerse geç saatlere kadar uyuyor diye de laf ederler.
Ay boşverin,iyi yapmışsınız.Yani o kapı deliğinden baktım . Bence beni göremez cunku uzaktaydı
yeni hamilesin ve dert ettiğin şey bu mu nolur yapmayın kendinize bunu ohh çok iyi yapmışsınız gelmeseymiş oda pat diyeKızlar merhaba ben 1 yıllık evliyim ve yeni hamileyim. Çok fazla halsizlik ve uyku var . Bizim yaşadığımız yerde eşimin yengesi oturuyor. Uyuyordum bı anda kapı çaldı uyandım ve yengem. Ev de çok dağınık mutfak oturma odası koridor. Neyse bende düşündüm açarsam laf olacak gelin böyle pis falan diye bende açmadım sizce iyi mi yaptım bilmiyorum. Diğer evimi o halde görseler beni reklam ederler bende yetişemiyorum
Hamile olduğunu biliyorsa ve sorarsa uyuduğunu söylesende sorun olmaz diye düşünüyorum. Bence o kadar takma kafanaKızlar merhaba ben 1 yıllık evliyim ve yeni hamileyim. Çok fazla halsizlik ve uyku var . Bizim yaşadığımız yerde eşimin yengesi oturuyor. Uyuyordum bı anda kapı çaldı uyandım ve yengem. Ev de çok dağınık mutfak oturma odası koridor. Neyse bende düşündüm açarsam laf olacak gelin böyle pis falan diye bende açmadım sizce iyi mi yaptım bilmiyorum. Diğer evimi o halde görseler beni reklam ederler bende yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?