- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Herşey para değil.sevmeden olmuyor.zaten ülkede eğitim kalitesi o kadar düşük ki biri bana üniversite mezunuyum dese bile bir anlam ifade etmiyor artık benim için.asgari ücretli fabrikada çalışan sevdiğim birini bilmem nerede yönetici olana tercih ederim.boşboş oturmasın tembel olmasın yeter ki.herşey maddiyat değil.haa eskiden ben de üni mezunu olmayana asla.diyordum.ama gördüm ki hiçbir etkisi yok.eğitim çok kalitesiz.kalite artık kişinin kendi vizyonuna kalmış.birini içten sevmek bırak zoru mucize gibi bence.eee yaş da 32 olmuş.bizim skalamız amcaya doğru kayıyor maalesef yanlış anlama.kendimi de dahil ediyorum.bu yaşta erkeklerin bile yüzde 80'i 90'i evli oluyor maalesef.İyi aksamlar sevgili hanımlar. kafam çok karışık. Akıl verin ne olur.32 yaşındayım. Üniversite mezunuyum, kamu kurumunda çalışıyorum. Bunu söylememin sebebi genel konumla ilgili olduğu için. Benim bir sevdiğim var. Kendisi üniversite okumamış(benim için önemli değil kendisini geliştirmiş biri). Kendisi sporla uğrasıyor. Bir spor salonunda çalışıyor. Öğrencileri var ders verdiği. Boş kaldığı zamanlarda da ek iş yapıyor. Yani en az benim kadar kazanıyor. Aileme anlattım. Annem de ilk başlarda istemedi. Zorlanırsın, o memur değil sen memursun olmaz diye. Annem ikna oldu babama konuyu açtık.3 haftadır istemediğini söylüyor. Denk değilsiniz. Öğrencisi olmazsa işsiz kalır olmaz dedi. Memur olsa sorun olmaz diyor. Kafalarınız uyuşmaz, zaten ablan boşandı sen de öyle olursan kaldıramam dedi. O böyle konuştukça acaba gerçekten mutsuz olur muyum diye de düşünüyorum. Seviyorum onu. Zaten başkası da olmuyor denedim... Gerçekten her sey para mı? Yeri gelir işsiz de kalır insan. Bu gerçekten sorun oluyor mu ? Var mı benim durumumda olup, mutlu olanlar.
İnsanlar eşlerine hayran oldukları için evlenirler. Mecbur oldukları için değil. Aksi halde 4 milyar insandan neden bir tanesini seçesin? Bir insanın lise mezunu olması onu akademik olarak daha düşük yapıyor. Üniversiteyi kazanmış ama hiper aktif bir insan olduğu için gitmemiş. Eşim 16 yaşından beri İstanbul’da eğlence sektöründe çalışıyor, yöneticilik yapıyor. Hitabeti, donanımı sadece benim için değil, çevresindeki pek çok insanın takdir ettiği bir durum. Sorun bende değil, sizin ön yargınız.Ben bunu bu sitede cok goruyorum ve kadinlarin kendinden dusuk egitimli eslerini ovmek icin kendilerini yermesine anlam veremiyorum. Masterli bir kadinsiniz duz universite mezunu bile degilsiniz, esinizin birikimini kendinizden ustun goruyorsaniz -ki ben inanmiyorum- yine kendinizi sorgulamaniz lazim, normal degil ki bu
Milyonlarca evli insanın eşine hayran olma ihtimali nedir ?.neden bir tanesini seçesin? Çünkü her istediğin kişiyle tanışma ihtimalin yok.o seni beğeniyor, sen onu beğenmiyorsun, sen ona hayransın o sana değil.toplum yapısı, yalnızlık korkusu, anne olayım da yaşlanınca bakanım olsun.yaş ilerleyince herkesin evli olma ihtimali, eee yaşlanınca seçeneklerin kalmaması korkusu.bizim ülkede hayran olunacak erkek sayısı nedir allaha senİnsanlar eşlerine hayran oldukları için evlenirler. Mecbur oldukları için değil. Aksi halde 4 milyar insandan neden bir tanesini seçesin? Bir insanın lise mezunu olması onu akademik olarak daha düşük yapıyor. Üniversiteyi kazanmış ama hiper aktif bir insan olduğu için gitmemiş. Eşim 16 yaşından beri İstanbul’da eğlence sektöründe çalışıyor, yöneticilik yapıyor. Hitabeti, donanımı sadece benim için değil, çevresindeki pek çok insanın takdir ettiği bir durum. Sorun bende değil, sizin ön yargınız.
Sulu dereye götürüp susuz getirdiği ortamın niteliğine de bağlı. Nihal’in eşini düşündüğümüzde çok da entelektüel bir ortam olduğunu sanmıyorum. İstediği kadar kendini geliştirsin, lise mezunu biri o açığı kapatamaz. Masterlının bomboş bir teneke olması lazım.Ben bunu bu sitede cok goruyorum ve kadinlarin kendinden dusuk egitimli eslerini ovmek icin kendilerini yermesine anlam veremiyorum. Masterli bir kadinsiniz duz universite mezunu bile degilsiniz, esinizin birikimini kendinizden ustun goruyorsaniz -ki ben inanmiyorum- yine kendinizi sorgulamaniz lazim, normal degil ki bu
Kesinlikle katılıyorum sana …Sulu dereye götürüp susuz getirdiği ortamın niteliğine de bağlı. Nihal’in eşini düşündüğümüzde çok da entelektüel bir ortam olduğunu sanmıyorum. İstediği kadar kendini geliştirsin, lise mezunu biri o açığı kapatamaz. Masterlının bomboş bir teneke olması lazım.
İyi aksamlar sevgili hanımlar. kafam çok karışık. Akıl verin ne olur.32 yaşındayım. Üniversite mezunuyum, kamu kurumunda çalışıyorum. Bunu söylememin sebebi genel konumla ilgili olduğu için. Benim bir sevdiğim var. Kendisi üniversite okumamış(benim için önemli değil kendisini geliştirmiş biri). Kendisi sporla uğrasıyor. Bir spor salonunda çalışıyor. Öğrencileri var ders verdiği. Boş kaldığı zamanlarda da ek iş yapıyor. Yani en az benim kadar kazanıyor. Aileme anlattım. Annem de ilk başlarda istemedi. Zorlanırsın, o memur değil sen memursun olmaz diye. Annem ikna oldu babama konuyu açtık.3 haftadır istemediğini söylüyor. Denk değilsiniz. Öğrencisi olmazsa işsiz kalır olmaz dedi. Memur olsa sorun olmaz diyor. Kafalarınız uyuşmaz, zaten ablan boşandı sen de öyle olursan kaldıramam dedi. O böyle konuştukça acaba gerçekten mutsuz olur muyum diye de düşünüyorum. Seviyorum onu. Zaten başkası da olmuyor denedim... Gerçekten her sey para mı? Yeri gelir işsiz de kalır insan. Bu gerçekten sorun oluyor mu ? Var mı benim durumumda olup, mutlu olanlar.
Alakası yok. Ben Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden birinden yüksek dereceyle mezun oldum. Şuan güzel bir maaşa çalışıyorum, eşim ise lise mezunu bile değil. Emlak sektöründe. Çok zeki bir insan ama okul okumak istememiş, kafası ticarete basıyormuş oda onun üzerine düşmüş. 7senelik sevgili,3bucuk senelik evliyiz. Aramızda 7 yaş var.Annemler başlarda hiç istemediler, 7 yaş var çok kıskanç olur, çok baskılar vs dediler. Eğitim farkı konusunda da çok sıkıntı yaptılar ‘tanıyınca fikriniz değişecek’ dedim. Ki öyle de oldu, şuan çok seviyorlar eşimi.İyi aksamlar sevgili hanımlar. kafam çok karışık. Akıl verin ne olur.32 yaşındayım. Üniversite mezunuyum, kamu kurumunda çalışıyorum. Bunu söylememin sebebi genel konumla ilgili olduğu için. Benim bir sevdiğim var. Kendisi üniversite okumamış(benim için önemli değil kendisini geliştirmiş biri). Kendisi sporla uğrasıyor. Bir spor salonunda çalışıyor. Öğrencileri var ders verdiği. Boş kaldığı zamanlarda da ek iş yapıyor. Yani en az benim kadar kazanıyor. Aileme anlattım. Annem de ilk başlarda istemedi. Zorlanırsın, o memur değil sen memursun olmaz diye. Annem ikna oldu babama konuyu açtık.3 haftadır istemediğini söylüyor. Denk değilsiniz. Öğrencisi olmazsa işsiz kalır olmaz dedi. Memur olsa sorun olmaz diyor. Kafalarınız uyuşmaz, zaten ablan boşandı sen de öyle olursan kaldıramam dedi. O böyle konuştukça acaba gerçekten mutsuz olur muyum diye de düşünüyorum. Seviyorum onu. Zaten başkası da olmuyor denedim... Gerçekten her sey para mı? Yeri gelir işsiz de kalır insan. Bu gerçekten sorun oluyor mu ? Var mı benim durumumda olup, mutlu olanlar.
Katılmıyorum bunun okuyup okumamakla bir ilgisi olduğuna da inanmıyorum. Zira şuan elini sallayan üniversiteye girebiliyor ve hiçbir bilgi birikimi sağlayamadan ve kendini geliştiremeden mezunda olabiliyor. Gelişime açık bir insan kendini her şekilde geliştirir,bunun için üniversiteye gitmesine gerek yok.Para değil ama egitim durumu önemli. Kendini geliştirme durumuna dikkat etmek lazım. Universite bir insana bakış açısı sağlar illaki. Bu sadece meslek odaklı değildir. O konuda problem olmadığından net emin misiniz mesela. Benim bu sekilde evlenen tanidigım var mutlu degiller. Eşi hep kendini ezik gorup kiza baskı uyguladı. Kız bir fikrini soylese sen beni eziyirsun dedi . Evlenince böyle oldu nisanliyken değil. Baska bir tanidıgim var adam üniv mezunu ama iş bulamamaış başka bir alanda çalişıyor az kazaniyor esine gore ama gayet mutlular.
Bence de öyle. Ama bunu iyibirdelemek lazımKatılmıyorum bunun okuyup okumamakla bir ilgisi olduğuna da inanmıyorum. Zira şuan elini sallayan üniversiteye girebiliyor ve hiçbir bilgi birikimi sağlayamadan ve kendini geliştiremeden mezunda olabiliyor. Gelişime açık bir insan kendini her şekilde geliştirir,bunun için üniversiteye gitmesine gerek yok.
Gelde bunu anlat işte burdaki at gözlüklü insanlara.Katılmıyorum bunun okuyup okumamakla bir ilgisi olduğuna da inanmıyorum. Zira şuan elini sallayan üniversiteye girebiliyor ve hiçbir bilgi birikimi sağlayamadan ve kendini geliştiremeden mezunda olabiliyor. Gelişime açık bir insan kendini her şekilde geliştirir,bunun için üniversiteye gitmesine gerek yok.
İşte bir de bunu bile yapmamış olanları düşünKatılmıyorum bunun okuyup okumamakla bir ilgisi olduğuna da inanmıyorum. Zira şuan elini sallayan üniversiteye girebiliyor ve hiçbir bilgi birikimi sağlayamadan ve kendini geliştiremeden mezunda olabiliyor. Gelişime açık bir insan kendini her şekilde geliştirir,bunun için üniversiteye gitmesine gerek yok.
Yahu güldürüyorsunuz hem de kıkır kıkır … bilmesek tamamGelde bunu anlat işte burdaki at gözlüklü insanlara.
Seçenesizlikten filan evlendiğimizi sanıyorlar işte. Sonra da anca bunu bulabildik bari kendimizi kandıralımÜniversiteyi özel okulda okudum. Bölümünüm puanı bile yoktu, yeni açılmıştı. Yüksek lisans tezim yarısı cut-copy-paste’di. Türkiye’de üniversite okumak çokta zor bir şey değil.
Siz niye böyle yapışkan tiplersiniz.Yahu güldürüyorsunuz hem de kıkır kıkır … bilmesek tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?