- Konu Sahibi yarennn_21
-
kızlar bunu diplere nasıl sürüyosunuz ya .. kıvamı beni yordu yarısı elimde kalıyo sanki
yaa bi kaç parfümeriye sordum yok dediler nerden bulucam ben bunu?
kızlar 3 gün önce ben daxı kafama baya bi sürdüm, sonra yıkadım yıkadım cıkmıyor. tekrar girdim, yine aynı yaglı vıcık vıcık. hergün saclarımı yıkıyorum gecmiyor, napıcam ben nolur biri yardım etsin mahvoldum ya..
Ay kızlar ben bunu sürdüm ama dehşet bir sac dökülmesi yaptı bende daha sürerken,
hani parmak uclarına alıp sac derisine yediriyoruz ya..
sac derimde hissedene kadar arttırdım miktarını yani 1 çorba kasığı kadar kullanmısımdır sac diplerimin hepsine esit miktarda masaj yaparak yaydım, daha sürerken ama belki diyim size 3oo tel sac gitti , ödüm koptu, bir de burda okudum ya kız kel kalmıs falan koparmıs saclarını.. dehsete düstüm su an,
üzerinde yarım saat-bi saat civarı bekletin dio ama ben yıkıcam 1o dakika sonra, neden oldu böyle anlamadım, çok üzgünüm su an.. cok güvenmiştim bu ürüne de ..
su sinameki kürüme devam edeyim, belki ikisi bir birlikte sac diplerimi yordular, ben ayda 4 kez yapayım bu süper gro yu , geri kalanda diğer bütün bakımları keserek sadece sinamekili kürüme devam edeyim en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?