Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

Bana kuaforum onerdı we ordan aldımm.İlk kulanımımı yaptımm .saclarımm cok yıpranık we boyalardan sertlesmstıı.Sımdı acaıp yumsk oldu sclarmm ck mtluyummm:))werdıqı yumusaklık bıle yetti ama ınsallah uzatırda:)

arkadaşlar kesinlikle dax ı tercih ederm ben güzellik uzmanıyım ve yaklaşık 1 yıldır bu ürünü kullanıyorum sadece saclarımda, sarı ve ince telli olan saclarım eskisinden daha gür parlak ve sağlıklılar düzenli olarak haftada 2 kez sac diplerine ve sac uclarına sürün hemen yanıt vermesini beklemeyin düzenli olarak birkaç hafta kullanın.. Yumusaklıgı ve yeni saç cıkarttıgını bir süre sonrasında göreceksiniz.. Tavsiye ettiğim müşterilerimde gayet memnunlar...

kızlar bunu diplere nasıl sürüyosunuz ya .. kıvamı beni yordu yarısı elimde kalıyo sanki

kızlar bunu diplere nasıl sürüyosunuz ya .. kıvamı beni yordu yarısı elimde kalıyo sanki

evet kıvamı çok koyu, ben bir cevzeye koyuyorum kullanacağım kadarını daha sonra baska bir tencereye su koyup suyu ısıtıyorum o arada yağ eriyor. eriyen yağı ılıkkken çok kolay sürüyorum. ama yağı direk ateste eritmeyin cok ağır koku yapıyor..

Kızlar yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum 2 günde 1 kullanıyorum ve 25-30 dk arası tutuyorum . 1-2 saat çok fazla olur dedi aldığım yer 25 dk yeterliymiş. Ve ne kadar sık kullanılır ise o kadar iyiymiş. Ben çok memnun kaldım. Şu an 3.yü sürdüm ve size resimli olarak 1 ay sonra ekleyeceğim bakalım nasıl olacak. Ben tavsiye ediyorum. memnun kaldım...

yaa bi kaç parfümeriye sordum yok dediler nerden bulucam ben bunu?

İnternette kuaför malzemeleri satan bir siteden demin sipariş ettim canım, oralardan küçüğünü 6 tl'ye (50-60 ml birşeydi sanırım) büyüğünü 19 tl'ye (200 ml civarıydı) alabilirsin.

Ben bu ürünü konuda okurken birden gözümde eski bir olay canlandı ama nerden baksanız bir 10 senelik olay Bu ürünü o yıllarda gençlik heyecanıyla gittiğim sosyetik bir kuaför aşırı bir ısrarla almamı istemişti, ben de adama gıcık kapıp almamıştım. Ama adamın doğru söylediği belliydi, kendi saçlarına da hem bunu hem de aynı markanın şekillendiricisini kullanıyormuş "çok memnunum, hem bakım yapıyor hem de çok hızlı uzatıyor" demişti ve saçları gerçekten çok güzeldi Adamın dax dax diye sayıklayan halini hatırladım birden, keşke o zaman dinleyip de alsaymışım ama napalım kısmet 10 yıl sonrasınaymış. Demin sipariş ettim, bu hafta kullanır ilk izlenimimi paylaşırım kızlar

İlk uygulamamı yaptım. Tüm diplere iyice yedirdim ve masaj yaptım. Sürmesi de çıkması da gayet kolay bir ürünmüş. Ürünü baş derime yedirdikten sonra çok az miktarı elimde kaldı onu da saç uçlarıma sürdüm ama o kadar azdı ki anlatamam. Normalde yağ sürsek elimiz vıcık vıcık olur ya o görüntüden eser yoktu. Hafif bir yağ bileşimi yani bu maske. Öyle deriyi kökleri tıkayacak nitelikte filan da değil yani rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ben 1 saat beklettikten sonra normal şampuanla 2 kez yıkadım, yağdan eser kalmadı. Sonra uçları için de ayrı bir maske yaptım çünkü uçlarına etki etmedi pek tabi. Uzun dönemli kullanmayı düşünüyorum. Saçımı yeni boyadığım için uzatma sonucunu dipten gelecek saçlarıma göre burada paylaşırım artık

ben geçen sene kullanmıştım dax supergroyu.saçlarım yumuşacık olrdu kullandktan sonra.fakat vazelin kıvamnda olduğu için braz uğraştırıyodu yıkarken.ayrıca saç tellerimi çok kalınlaştrdğını ve rengini koyulaştrdğını farkettim.her gören saçların koyulaşmış senin naptın boyattınmı diyodu

kızlar 3 gün önce ben daxı kafama baya bi sürdüm, sonra yıkadım yıkadım cıkmıyor. tekrar girdim, yine aynı yaglı vıcık vıcık. hergün saclarımı yıkıyorum gecmiyor, napıcam ben nolur biri yardım etsin mahvoldum ya..

dün aldım ve kullandım. mükemmel birsey yaa:) yarın tekrar kullanacağım haftada 2 kere kullanılması gerekiyomus ve bende hiç arınma problemi olmadı halbuseki saçlarım da çok yağlıdır

Canım çam terebentin al şampuanına dök bir kapak..

Kızlar benim kozmetikçim, terzim, kuaförüm her daim bir tanedir ve her yeri arastırıp denedikten sonra güvenillir insanlarda kalırım, arkadas , aile gibi oluruz.

Buna dayanarak; kozmetik mağazamdaki arkadasım ben ayda bir sac boyası almaya gelince (sıkıntıdan cok renk değiştiririm) saclarım yandı iyice uclara falan baksana yaa dedim, bak dedi bu supergroyu al, dükkan basına 4 tane veriyorlar bundan, gelir gelmez ilk ikisini biz alıyoruz diğer ablayla dedi.. Allah allah diye şaşırdım, evet dedi, benim saclarım ne uzardı ne parlardı, kozmetik dükkanında calısmanın en büyük dezavantajı olarak da her daim, fönlü, düzlestiricili makyajlı olman gerek ürün satabilmek icin bu yüzden de uclar benim catal cataldı hatırlamıo musun dedi..
Aa, sahi dedim.. Bak dedi ablanın sac diplerine, kadının bir parmak boyunda siyah sac dibi vardı sarı sacında, 1,5ay oldu onun kullanmaya baslayalı, haftada 3 kez kullanıyoruz duslardan önce dedi.. Bir an tereddtüte kalıp almamıstım, sonra bakarım yaa demiştim elimde gliss, mavi su vs.vardı o an kırıklar icin, neyse dün Avm ye gittim orda yine gördüm dayanamadım aldım yine ben 22,5o den aldım, kız benimle konustuğunda da fiyatı 2o tl idi.. dikkat edin ürünün sahtesine denk gelmeyin..

Vazelinimsi bir kıvamı var parmak uclarınıza aldığınızda parlaklasıp eriyor, cok güzel hindistan cevizimsi bir kokusu var bana göre..

Simdi dusa girmeden ilk kullanımımı gerceklesitrmeyi düsünüyorum.

Sinamekili kürün yanı sıra haftada 2 kez falan uygulamayı düsünüyorum..

Ay kızlar ben bunu sürdüm ama dehşet bir sac dökülmesi yaptı bende daha sürerken,

hani parmak uclarına alıp sac derisine yediriyoruz ya..

sac derimde hissedene kadar arttırdım miktarını yani 1 çorba kasığı kadar kullanmısımdır sac diplerimin hepsine esit miktarda masaj yaparak yaydım, daha sürerken ama belki diyim size 3oo tel sac gitti , ödüm koptu, bir de burda okudum ya kız kel kalmıs falan koparmıs saclarını.. dehsete düstüm su an,

üzerinde yarım saat-bi saat civarı bekletin dio ama ben yıkıcam 1o dakika sonra, neden oldu böyle anlamadım, çok üzgünüm su an.. cok güvenmiştim bu ürüne de ..

su sinameki kürüme devam edeyim, belki ikisi bir birlikte sac diplerimi yordular, ben ayda 4 kez yapayım bu süper gro yu , geri kalanda diğer bütün bakımları keserek sadece sinamekili kürüme devam edeyim en iyisi..

Canım bende olmadı öyle birsey insandan insana degisiyor mu acaba:26: cok gecmis olsuun

Kızlar bu üçüncü kullanışım şu an saçlarımda Dax.15 dakika sonra yıkayacağım ben her banyodan önce 1 saat boyunca tutuyorum kafamda. Bundan önce daha iki kere yapmış olmama rağmen bugün herkes saçlarımın uzadığını ve güzelleştiğini söyledi. Üstelik ben sormadan.Çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…