- Konu Sahibi yarennn_21
-
bitkisel şampuan doa
kızlar,
ankarada nerede bulabiliriz bu daxı?
ben hiç bir yerde bulamadım.
Hangi marka alacağız nasıl sürülecek dökme yapmasın , yağlı bir madde olmalı uçlara sürülecek jöle gibi değil mi ??
ben bir kaç ay önce kullanmıştım dax supergro.yu küçük kutuda olanından almıştım denemelik olsun diye. ilk başta başka bakım yağlarıyla birlikte kullanıyordum banyoda bir sıkıntı olmuyordu çıkıyordu güzelce sonra bir gün tek başına sürdüm bekledim banyoya girdim yıkıyorum yıkıyorum çıkmıyor. delirdim. 4 kez filan şampuanladım iyice ovarak, herhalde olmuştur dedim çıktım banyodan, saçlarımı kurutmaya başladım o da ne saç dipleri kalıp halinde yağ! bir daha duşa girdim üşenmeden, 3-4 kez daha yıkadım çıktım duştan gene kuruttum gene yağ içinde saçlar! o gün öyle gezdim artık. ertesi gün çivi çiviyi söker mantığıyla saç bakım yağı sürmüştüm sonra yıkayınca çıkmıştı. belki başka sıvı bakım yağlarıyla birlikte kullanmak bir çözüm olabilir. uzaması da hızlanmış gibiydi, kokusu da hoş. vazelinin yumuşağı gibi bir şey. ama dediğim gibi iki gün 7-8 yıkamayla bile saçımdan çıkmayınca korktum almadım bir daha.
anlamadıgım şey sac tellerım kalınlaştı,saclarım güçlendi,saçların daha canlı parlak pürüzsüz yumsacık oldu denıyor ama sadece sac dıplerıne suruluyor.sadece sac dıplerıne surulen bır urun nasıl olurda saçın telını kalınlastırır?sacı yumusacık parlak yapar??ne yaparsa sac dıplerıne yapr sac dıbıne surulen de sacı cabuk uzatır yenı cıkan saclarkalın parlak canlı olur.daha 1-2 kez kullanmıs arkdslar hemen yok sac telım kalınlastı,yok cok parlak canlı oldu dıyor.sadece sac dıplerıne degıl sacının tümüne surene lafım yok dogrudur ama cogu kısı arındırması zor oldugu ıcın sadece diplere suruyor ve sac tellerım kalınlastı dıyor mantık dışı gelıyor benım fıkrım tabı.aylarca kullanırsın sacların cıkar o yenı gelen saclar kalın tellı cnalı olur tamam lafım yok ama yapmayın abartmayın arkdslar.1-2 kere saç dıbıne surupte sac tellerının kalınlastıgı nerde gorulmus ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?