Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

arkadaslar ben bu urunu tavsiye uzerine aldım ancak memnun kalmadım sactan arınmıyor. sacı besliyor olabilir ancak fazla uzattıgını sanmıyorum

yorumlara çok gülüyorum :)) kimi çok işime yaradı der,kimi arınmıo der kimide 300tel elimde kaldı ?şöyle birşey var,benim saçlarım kıvırcık 2-3 gün taramam o yüzden,ve taramak istediğimdde öbek öbek saç dökülür..300 tel döküldü diyen kişi acaba öylemi yapmıştı?birde bi ürün alıp acaba işe yararmıki demek yerine kesin işe yarıycak demeniz gerekir,öncelikle pozitif düşünce gücünüzü kullanın..bu ürünü bende aldım ve yaz olduğu için kendi erimişti zaten,öyle katı bi halde değildi ki,vazelin deriyi tıkar demiş biri,vazelin çok saf bir üründür yüze bile sürülebilir hiç bir zararı yoktur,ayrıca öyle avuç avuç sürmiyceksiniz ürünü..badem yağı zeytinyağı sürer gibi parmaklarınızı daldırıp diplere friksiyon yaparak sürüceksiniz ve isterseniz uçlarada elinizde kalanı sürersiniz..çok sürdünüz diye daha çok işe yarıycak diye birşey yok,saç derisi çok hassas hmen emiyor 1 damla sürsenizde..benim saçlarım ince telli ve bakımlı olduğu için herdaim yumuşaktır,o yüzden 2-3 kullanımda ürünün işe yarayıp yaramadığını anlamadım,ama saçtan çok rahat arındı..ve işe yaradığına inanıyorum.ben tahta oval fırçayla saçlarımı diplerine masaj yaparak tararım her zaman,zaten saçı uzatan şeyde diplerin masajla uyarılması,ekstra olarakta doğal formüllü banyo sonrası krem durulanmayan bakım sürerim bu yüzdendir ne döküldüğünü gördüm ne kuruduğunu,birde en önemli şey saçı banyoda ıslakken taramamak..havluyla suyunu alıp durulanmayan krem sürüp iyice yumuşayınca taramalısınız böylece saç daha sağlıklı uzuyor..

kızlar,

ankarada nerede bulabiliriz bu daxı?
ben hiç bir yerde bulamadım.

merhaba ben bir hafta önce kent parktaydım ve zemin katta arifoğlunun ürünlerini satan bi yer var çok tatlı bi kız orda duruyor ve bu kreni gördüm üstünede yazmışlar saçı 3 kat uzatır diye sordum kıza ewet doğru dedi fiyatı 20 yada 25 tl idi kızın dediğine göre çok fazla alan varmış ve gerçektende uzatıyormus içinde biçok yagın karışımı varmış ben almadım ama pişman oldum keşke alsaydım ama kentparka gider gitmez alacağım ben turp sutu ve sinemaki tarifinide biliyorsunuzdur onları yapıyorum 3 haftadır bu kremide deneyeceğim

Kızlar gözleriniz kapalı kullanın derim.Ben yaklaşık 2 sene önce kullanmıştım ablamla 3-4 hafta görüşmemiştik beni gördüğünde şoka girmişti resmen.Söylediğine göre saçlarım çok uzamış.Daha sonra kuaförüme gittiğimde o da ne yaptığımı sormuştu.Ama ben haftada 3 gün sürüp gece de o şekilde yatıyordum.Şampuan olarak da Elidorun yeşil olanı yağlı saçlar için olanla kolayca arındırıyordum.Şu sıralar tekrar başladım çok güveniyorum ben bu ürüne..

kızlar kim ne derse desin aylar var turplu su sinameki yağ karışımları barcelinolar yılan yağları ne civanperçemleri elime ne geçtiyse sürdüm kafama supergro kadar etkili olanını görmedim ben 3. haftadayım sadece onu kullanıyorum bide papatyalı şampuan resmen diplerim 1 cm geldi ki geçen hafta saçımı açtım ve yumuşacık azcık sürünce yıkarken hemen arınıyo saçtan çok sürdüğünüz için arınmıyo olabilir

Hangi marka alacağız nasıl sürülecek dökme yapmasın , yağlı bir madde olmalı uçlara sürülecek jöle gibi değil mi ??

Ben çok övgüsünü duydum bu yağın ve ben de aldım şu an saçımda. Bakalım nasıl olacak :))

ben de bir ayı aşkın bir süredir kullanıyorum. haftada üç kez uyguluyorum, geceden sürüyorum sabah yıkıyorum ve öyle zor arınma, arınmama gibi bir problem de yaşamadım. ancak aman aman bi uzatma da yok şimdilik.

sen galiba çok sürmüşsün saçına. ben de kullanıyorum. 3 kere şampuanlıyorum, gayet temiz oluyo, hiç yağ falan kalmıyor saçımda.

Kızlar bu gece denedim ben de ve az önce de yıkadım.sizin dediğiniz gibi çıkması zor olmadı hiç.Hatta sülfatsız köpürmeyen bi şampuanla yıkamama rağmen çok güzel de çıktı 2 yıkamada Öncelikle kalıp gibi sürmedim saçıma tüm parmak uçlarıma biraz değdirip azcık ovalayarak erittim önce sonra saçımın diplerini ovarmış gibi yedirdim tüm şaç derisi yağlanana kadar aynı işlemi tekrarladım.10 dakka falan masaj yaptım ve 3 saat beklettim.Yıkamak çok kolay oldu.Daa ilk denemem olduğu için uzatmasına bişey diyemicem artık 1 ay sonra sonucu öğrenicem.kalın sağlıcakla

anlamadıgım şey sac tellerım kalınlaştı,saclarım güçlendi,saçların daha canlı parlak pürüzsüz yumsacık oldu denıyor ama sadece sac dıplerıne suruluyor.sadece sac dıplerıne surulen bır urun nasıl olurda saçın telını kalınlastırır?sacı yumusacık parlak yapar??ne yaparsa sac dıplerıne yapr sac dıbıne surulen de sacı cabuk uzatır yenı cıkan saclarkalın parlak canlı olur.daha 1-2 kez kullanmıs arkdslar hemen yok sac telım kalınlastı,yok cok parlak canlı oldu dıyor.sadece sac dıplerıne degıl sacının tümüne surene lafım yok dogrudur ama cogu kısı arındırması zor oldugu ıcın sadece diplere suruyor ve sac tellerım kalınlastı dıyor mantık dışı gelıyor benım fıkrım tabı.aylarca kullanırsın sacların cıkar o yenı gelen saclar kalın tellı cnalı olur tamam lafım yok ama yapmayın abartmayın arkdslar.1-2 kere saç dıbıne surupte sac tellerının kalınlastıgı nerde gorulmus ??

ben 2 aydır kullanıyorum. hiç kalınlaşma falan olmadı,parlaklık falan da yok, eski saçım aynen devam. tek fark biraz daha kabardı sanki bu ürünü kullandıktan sonra.

kızlar şu an saçımdaa bakalım nasıl olucakk..
memnun kalıp kalmadığımı yazarımm..
inşallahh iyi gelir saçlarımaa :26::26:

bende ilk defa bu sabah kullandım..

umarım faydasını görürüm.herkesin farklı deneyimleri olmuş..bekleyip göreceğim bakalım

bugün bir başka sitede gördüm fakat erkek bakımı katagorisinde satışa sunulmuş..Hemen google dan aratınca burası çıktı.Fazla msj yazmasamda takip ediyorum burayıda.. bütün yazılanları okuyunca gidip aldım çokta kolay buldum hobby magazasında..Ben sinameki maskesini kullananlardanım ancak havalarda ısıyınca mecburen bırakmak zorunda kalıyorum çünkü kokusu dayanılmaz oluyor..Bu çok güzel kokuyor henüz yapmadım hobby magazası kuaförümle yakın olunca gittim birde uçlarımdan aldırdım..Kıyamadığım halde çünkü uçlarım bariz kopuodu artık ve çok kırıktı.Bunu deniycem ve yazıcam uzatıp uzatmadığını çünkü saçlarım sarı kendi rengim daha koyu olduğu için daha iyi gözlemlerim nasıl uzadığını.İnşallah çok çok uzar hepimizin saçları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…