Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

Saç tellerim güçlendi örneğin önceden bir saç telim elime geldiğine hemen kopardı ama şimdi geldiğinde koparmak için uğraşıyorum Çok güzel ya

arkadaşlar ürünün görüntüsü aşağıdaki gibidir. içerdiği yağlar

Jojoba yağı
Hindistan cevizi yağı
Çay özü
Papatya özü
Badem yağı
Aloevera
Avokado özü
Susam yağı
Buğday özü
Fıstık yağı
Bitkisel yağlar ve mineraller

Eklentiler

• $IMG_9712.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 72
ayy çok merak ettimm nerden temin edebilirim bu ürünü.. bi de nasıl uyguluyoruzz.. katı kıvamlı bi ürün sanırımm..:26::26:

Bugün ikinci kutuyu aldım. Gerçekten çok memnunum. 17 Kasım'da almıştım bugün 8 Aralık. Ben 2 günde 1 banyo yapıyorum ve her banyodan önce sürüyorum.Gözle görülür bir uzama oldu. Tavsiye ederim ben :)))

bende bi an önce bulabilirim buralarda inşallahh

Bugün uzadığını biraz daha farkettim :) Dax ile merak ettikleriniz varsa özelden mesaj atın yada buradan sorun ben takip ediyorum konuyu

wala ben bugun gttm we aldım we uyguladm saçıma bı deısıklık goremedm ılk kullanm dıe ıns etkısını goruurm we sna bunu sorıım o zmn ben dus almadan once surdum 1 saat beklettm dgru mu yaptım yoksa dustan snra mı surseydm?

Herkese farklı etki gösteriyor doğal olarak.Deneye deneye bulucaz bize iyi gelenleri kimsenin yazdıklarına aldanmayın.Deneme tahtasına döndüm demeyin azimli olun bence :)
Ben kullanıyorum şuanda sürdüm streçle kapladım saçımı arada bir de fön tutuyorum sacıma sıcakken daha iyi emermiş kuaförüm öyle dedi.Ben cok memnunum kolay da arınıyor benden Sacımı düzene sokuyor

ben bu üründen dün kemeraltı hobi de gördüm denemek istedim evde daha önce aldıgım hc ürünüde var ikisinide kullansam çokmu şansımı zorlarım bilmiyorum. ama saçlarım kuaför kurbanı benim çene hizamda artık uzamalarını istiyorum en kısa sürede ve dökülmeden tabi :)

bu daxı akşam eve gider gitmez kullandım kutuyu açtım içindeki beyaz donuk bişey dedim bu kaskatı şeyi nasıl süreceğim ama parmaklarımı batırdım elime aldım bi miktar sıvılaştı kendi kendine hemen
masaj yaptım ama diplerden cok saclar yağlandı. bidahakine boya fırcasıyla deniycem. iki şampuanda arındı gitti ben içime sinmedi diye 3. yüde yaptım (hc daha zor arındı kafamdan bu ürüne göre.
) sonra kuruttum ördüm saçlarımı örebildigim kadar. şimdi yumuşacıklar

bazen keşke uyumadan önce burnum şöyle saçım böyle memişler böyle olsun diye yatsak sabah öyle hepsi bomba gibi uyansak diyorum..

Hayır canım kutuda da yazıyor bu banyo yapmadan 1 yada yarım saat önce saç diplerine uygulayacaksın,sonra normal banyonu yapacaksın bu kadar :) Banyodan sonra sürersen yağlı yağlı dolaşırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…