Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

tanyeli kırmızı dax bakım ürünü değil bildiğim kadarıyla şekillendirici ve saçı kazık gibi yapıyor ayrıca kırmızı daxın özel dax şampuanı var arındırması için... beyazı yani dax supergro saçı yumuşacık yapıyo vede güzel kokulu.. benim saçlarım çok kurudur 5 gün yıkama hiç yağlanmaz vede uzamaz daxdan beri saçlarım biraz yağlandı istediğimde buydu zaten ve uzamaya başladı....hşçkal

iki gün önce saçlarıma uyguladım. iyice masaj yaptım. 2 saat beklerdim. yıkadım gerçekten arındırmak zor bir de ben fazla fazla sürdüm galiba ondan. ama sonuç süper hiç saçlarım bu kadar yumuşacık olmamaıştı. pazar günü tekrara yapıcam. sevdim ben bu daxı

Evet canım beyazı tabii ki... Bilmiorum ki anlamadım, Çok yıpratırım ben bunu bu şeklide kullanırsam devamlı saçlarımı... İlk yıkamada 3 kez şampuanladım, yeter herhalde dedim, kurutmaya başladım makineyle, baktım yağlı yağlı duruyor, ikinci kere yıkamaya gittim 4 kez daha şampuanladım, tekrar kurutmaya başladım gene aynı görüntü... 3. kez yıkamaya girdim, bu sefer şampuanla deil kükürtlü sabunla yıkayayım dedim, ne olur ne olmaz diye de 2 kez yıkadım, tekrar kuruttuğumda normale dönmüştü saçlarım benneyaptımki ben de çam terebentin esansı alayım da şampuana karıştırayım bari... Açıkçası bu olaydan sonra ikinci kez kullanmaya cesaret edemiyorum daxı...... :uhm:

arkadaşlar bende kullanıorum daxı ama nedense bnmki çanucak çıkıo üstelik benim şampuanımda hint yaı we çam esansı war çam esansı neyse de hint yaı olmasına raamen 2 kes şampuanlıorum we arınıo dax..üstüne bide kremliorum saçımı..acaba siz çok mu sürüosunus ben ööle çok bol sürmüorum parmaklarımla alıp alıp yediriorum saçıma wıcık wıcık olmuo saçım yani..bence sizde çok bol sürmein..

Peki dax bakım yağı sıvı mı yoksa jöle kıvamında mı??
Saçtan çok zor arındığı doğru mu??
Almayı düşünüyordum ama kafa mı bu sorular meşgul ettiCADIARZU şutarafagitti

Peki dax bakım yağı sıvı mı yoksa jöle kıvamında mı??
Saçtan çok zor arındığı doğru mu??
Almayı düşünüyordum ama kafa mı bu sorular meşgul ettiCADIARZU şutarafagitti

jöle kıvamında canım..ben kullanıyorum memnunum,biraz zor arınıyo ama öyle 7 yıkamalık da değil..o arkadaşımız biraz fazla sürmüş galiba :) ilkinde bende öyle yaptım.5 kere filan yıkadım içim rahat etmedi..2.de normale döndü.şutarafagitti

arkadaşlar bende daxın beyaz kutusunda olanın aldım ve kullanıyorum saçlarımı gürleştirdi öle arındırmıyo falan da deil yani yıkayınca hemn çıktı ama zor bulunduğu doğru 4 yere sorduktan sona anca buldum ama genelde parfümeride bulunuyo

Yaa saçlarımın çok çabuk uzamasını istiyorumm..Entele otunu kullanacaktım ama zehirliymiş bence saç bakım yağları daha iyi..
Başka kullanan var mı??Bilgi verirlerse bizim için iyi olur:bbo:

kızlar,

ankarada nerede bulabiliriz bu daxı?
ben hiç bir yerde bulamadım.

canım demirtepede sgm var biliyomusun ben ordan aldım 18.50 ytl 2 kere kullandım saçlarım daha yumuşak oldu inşallah daha hızlı uzatır bekliyorum şimdilik

daxı kullanan arkadaşlar nası gidio saçlarınısda bi deişim war mı uzama açısından yane..benm 3.hafta bitti ama bi deişiklik yoksiz ne alemdesinis?

kızlar msrb bnde kulanmayı dşünuyorum ama enteleyle daxıon arasnda kaldım bana yardmcı olurmusunuz enetele kanser yapabılıyor dıolar bnm saç telım ince szce uzmasnda işe yarıyormu örneğin bır ay kullansam uzmasında deişiklık oluomu derzer uzatıomu harıka bişey dedıne göre faydasnı görmüşun arkadaşm benı bılgılendrırımısnz dökuomu krılmalar ouyormu çnkı bır keresne bu bakımlar yuzunden kel kalıodum avuç avuç dökulduler ama allhatan kurtuldum şimdıden sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…