Dayak atıp pişman olmak ne kadar samimi

Ya bu kk de ne acayip hatunlar var:bicak: Adam seni dövüyor sen kocamı seviyorum diyosun ya sabır yarabbim Allah akıl fikir versin ne diyeyeyim:işsiz:
Şimdi bişey derdim de Mune beni anında banlar o yüzden susuyorum:halay:

Aslında yazilcak çok şey ama bu sefer yazmicam.
Sadece soruya cevap veriyorum hayır hiç samimi değildir .

Çaresizliğinizi anlarım da sizi döven bir adamı hala sevdiğinizi söylüyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına neyini seviyorsunuz?
Sustuğunuz için bile dayak yiyip, kendini öldürecek diye bırakamıyorsunuz. Eşiniz zaten insan değil de sizin de acil tedaviye ihtiyacınız var.

dayak yeyip yeyip ama onu da çok seviyorum nedir ya şunu söylemeyin bari. kadın olarak ben utanıyorum bu laftan. git darp raporu al. boşan. sığınma evine git. bi iş bul.

Böyle adamlar assssla kendilerini öldürmez nerede onlarda o nezaket. Bir manyakla beraber yaşıyorsun direkt can güvenliğin tehlikede. Derhal darp raporunu al savcılığa git boşanma davanı aç sığınma evinde kal kendine bi hayat kurana kadar. Senin canını önemsemeyen aile aile değildir sil at onları da. Ayrıca senin duyduğun sevgi değil korkudan ne hissedeceğini bilemez hale gelmişsin ruhunu hastalandırmış bu adam. Kaç güzel arkadaşım oradan hemen

Gecenlerde siddet gören cocuklarla ilgili bir yazi okumustum o aklima geldi. Siddet gören cocuklar ne kadar dayak yeseler yesinler tekrar gelir ve siddet uygulayan anneye veya babaya sarilir. Bunun sebebi sevgi yani sira cocugun anne babaya muhtac olmasindan kaynikli. Esiniz sizw ona muhtac oldugunuz icin gönül rahatligi ile dayak atiyor. Sizde muhtac oldugunuz (bu maddi manevi olsun -sevginiz saglikli degil) icin hala o evdesiniz. Ailenizin durumdan haberi var, ama siddeti biliyorlar mi? Neden gelip sizi almiyorlar?

samimi olup olmamasi bence o eylemi tekrar edip etmemesiyle alakali...

cok pisman aslinda hic pisman olmamistir .

Arkadaşım sensiz kendini öldürecek adam senin her tarafını morartmaz. Kendinizi kandırmayın bir. Al raporunu, nereye gideceksen git. Adam kendine kıyamaz merak etme, ölecek biri varsa bu sen olursun o ilişkide. Kendini öldürmek o kadar kolay değil, can çok tatlıdır. Seninki konuş diye, kendi egosu tatmin olsun diye seni dövüyormuş. Bu adam asla kendine kıyıp da öldürmez yani.

Yüzünüzü gözünüzü morartan insandan da soğuyun bir zahmet. Hayatınızda hiç mi sevilmediniz de bu tiplere bayılıyorsunuz anlamıyorum ki. Bari çocuk yapma. Böyle bataklık gibi evliliklerin olmazsa olmazı çocuk oluyor ne hikmetse. O yüzden yazıyorum.
+1000
Sonra diyorlar bu toplumdan böyle sadist psikopat nereden çıktı
Işte bu tür evliliklerden çıktı

K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben
Sevmeye devam edin.

Böyle adamlar assssla kendilerini öldürmez nerede onlarda o nezaket. Bir manyakla beraber yaşıyorsun direkt can güvenliğin tehlikede. Derhal darp raporunu al savcılığa git boşanma davanı aç sığınma evinde kal kendine bi hayat kurana kadar. Senin canını önemsemeyen aile aile değildir sil at onları da. Ayrıca senin duyduğun sevgi değil korkudan ne hissedeceğini bilemez hale gelmişsin ruhunu hastalandırmış bu adam. Kaç güzel arkadaşım oradan hemen
Bence de ne öldürecek can tatlı
Bu kadını öldürur 2 -3 sene yatar çıkar 3 ay sonra baska biriyle evlenir

Dayak yiyip sevmek... darp raporu alıp dava acın bir süre devlet yardım eder sonra ise girer yeni bir hayat kurarsınız ve düzeniniz olduğunda geri dönüp baktığınızda iyiki dersiniz.. çocuk olacak sonra sizin kavganızın arasında psikolojisi bozuk sizden daha fazla sıkıntılar çeken biri yetişecek..

K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben

Sizdeki iyi cesareti evde sizi döven şiddet içerikli yaşayan bir adamla kalamam belli sağlıklı düşünemiyor size uyurken de bir şeyler yapabilir bence . Mesleğiniz var mı ? Darp raporu alın sığınma evlerine gidin daha sonra iyi bir iş bulun. Böyle insanlar güçsüz olur kendilerini öldürmezler dert etme..

Tam sevmedik adam ne güzel.
Dövüyor,bir mal gibi gelip alın kızınızı diyor, anana babana sövüyor, tehdit ediyor, her yerini morartmış. Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın.
Sev ama çok sev az olursa böyle Harika bir adama haksızlık olur!

Size bunları yaşatan adama seviyorum demeyin lütfen kendinize bunu yapmayın. Darp raporu Alin ve kendinize yeni düzen kurun.

Yazdım yazdım sildim yazdım sildim... Başka yerlerde mum ışığında ders çalışan kara lastikle okulu giden kız çocukları var... İnsanlar yokluktanbir yerlere gelmeye çalışırken, sen canın söz konusuyken bile saçma sapan aşk bilmem neyin nesi...

Şiddete daha ne kadar dayanacaksın ? Sadece bunu sormak istiyorum.

Back
X