- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1000Arkadaşım sensiz kendini öldürecek adam senin her tarafını morartmaz. Kendinizi kandırmayın bir. Al raporunu, nereye gideceksen git. Adam kendine kıyamaz merak etme, ölecek biri varsa bu sen olursun o ilişkide. Kendini öldürmek o kadar kolay değil, can çok tatlıdır. Seninki konuş diye, kendi egosu tatmin olsun diye seni dövüyormuş. Bu adam asla kendine kıyıp da öldürmez yani.
Yüzünüzü gözünüzü morartan insandan da soğuyun bir zahmet. Hayatınızda hiç mi sevilmediniz de bu tiplere bayılıyorsunuz anlamıyorum ki. Bari çocuk yapma. Böyle bataklık gibi evliliklerin olmazsa olmazı çocuk oluyor ne hikmetse. O yüzden yazıyorum.
Sevmeye devam edin.K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben
Bence de ne öldürecek can tatlıBöyle adamlar assssla kendilerini öldürmez nerede onlarda o nezaket. Bir manyakla beraber yaşıyorsun direkt can güvenliğin tehlikede. Derhal darp raporunu al savcılığa git boşanma davanı aç sığınma evinde kal kendine bi hayat kurana kadar. Senin canını önemsemeyen aile aile değildir sil at onları da. Ayrıca senin duyduğun sevgi değil korkudan ne hissedeceğini bilemez hale gelmişsin ruhunu hastalandırmış bu adam. Kaç güzel arkadaşım oradan hemen
K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben
Adam sizi dövüyor, mahvediyor, elinizi yüzünüzü mosmor ediyor. Siz hala “SOVOYOROOOOOMM”
Müstehak desem olmayacak ya!!!!
K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben