Dayak atıp pişman olmak ne kadar samimi

Kendini öldürmeyi göze alan adam sana neler yapmaz ki.hemen çık o evden.sevme o adamı.sevilecek bi şey yok zira adam hasta belli ki

Okudum yazdıklarınizi evet seviyorum nedeni yok şiddet görmüyorum sürekli şu bir kac gündür oluyor. Ama ben tam olecekken o kurtardı aldı bebek gibi baktı cocuk oldum büyüttü. Ailem zaten yok ben yetimim diyorum çoğu kez .oda benim için ailesinden vazgeçti allah bana bu vicdaniverdi diye psikolojik hasta mi oldum merhamet denen şey fazlasıyla var diye cahil mi oldum allah a inancım tam kaderim onun elinden belkide ölmek .belkide siz çok haklı çıkacaksınız sadece destek gormek istedim sizden ama ne salakmisim kaldı ne piskopatligim yanımda varliginizi hissetmek istedim sadece birgün tekrarıolumasin diye sizin tavsiyelerinizi istedim sözde haklısınız burda o kadar çok bu durumda insan varki artık siz sonu görebiliyorsunuz tecrubelerinizle cahilim belki ama allahtan korkuyorum suç benimse bunun hesabini veremem. Sakinlestim düşündüm dediklerinizi okumadan bende düşündüm acizim belkide napim bende bilmiyorum

Kocan olacak kişi hiç samimi değil. İnsan sevdiğine kıyamaz maşallah sizinki mosmor edecek kadar seviyor sizi. Siz de bağımlı gibi hala seviyorum diyorsunuz. Git darp raporunu al sığınma evine yerleş gidişatın iyi değil demek isterdim ama siz de onu yapacak cesareti görmüyorum. Biz ne diyelim ye dayağını ağzın yüzün mosmor sev kocanı.

Kocan olacak kişi hiç samimi değil. İnsan sevdiğine kıyamaz maşallah sizinki mosmor edecek kadar seviyor sizi. Siz de bağımlı gibi hala seviyorum diyorsunuz. Git darp raporunu al sığınma evine yerleş gidişatın iyi değil demek isterdim ama siz de onu yapacak cesareti görmüyorum. Biz ne diyelim ye dayağını ağzın yüzün mosmor sev kocanı.
Allah size bu derdi vermesin verdiğinde anllayacaginizi biliyorum ama vermesin iste

K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben
Adam sizi dövüyor siz onu seviyorsunuz öyle mi, biraz kendinize saygınız ve cesaretiniz olsun. Darp raporu alın sığınma evine yerleşin. Size datak atan muhterem koca kendine hiç bir şey yapmaz merak etmeyin!

Allah size bu derdi vermesin verdiğinde anllayacaginizi biliyorum ama vermesin iste
Düşmez kalkmaz bir Allah’tır. Hiçbir zaman büyük konuşmam ama böyle bişey başıma gelse yine de seviyorum demem. Aldatma şu bu bunlara bile belki tahammül ederim lakin canıma kast edilen durumda hoppp derim. Dediğim gibi yapılacak şeyler belli ama siz seviyorum diyorsunuz. İnşallah daha kötüsünü yaşamazsınız.

Okudum yazdıklarınizi evet seviyorum nedeni yok şiddet görmüyorum sürekli şu bir kac gündür oluyor. Ama ben tam olecekken o kurtardı aldı bebek gibi baktı cocuk oldum büyüttü. Ailem zaten yok ben yetimim diyorum çoğu kez .oda benim için ailesinden vazgeçti allah bana bu vicdaniverdi diye psikolojik hasta mi oldum merhamet denen şey fazlasıyla var diye cahil mi oldum allah a inancım tam kaderim onun elinden belkide ölmek .belkide siz çok haklı çıkacaksınız sadece destek gormek istedim sizden ama ne salakmisim kaldı ne piskopatligim yanımda varliginizi hissetmek istedim sadece birgün tekrarıolumasin diye sizin tavsiyelerinizi istedim sözde haklısınız burda o kadar çok bu durumda insan varki artık siz sonu görebiliyorsunuz tecrubelerinizle cahilim belki ama allahtan korkuyorum suç benimse bunun hesabini veremem. Sakinlestim düşündüm dediklerinizi okumadan bende düşündüm acizim belkide napim bende bilmiyorum
kaç kişi size yol gösterdi,fikirlerini sundu sizi tanımadıkları halde yanınızda oldu ama siz bunları da görmek istemiyorsunuz kadere baglamaya çalışıyorsunuz.
ozaman kendinize saygınızda susun kimseye birşey anlatmayın.
tabirle kan kusmadım kızılcık içtim diyin.

Şiddet görüyorsan en doğrusu ayrılmak .
Ailenle Konuş polise gidip darp raporu alın .
Yaşadığın sağlıklı bir sevgi değil .

Nolur size dayak atan bir insan müsveddesini sevmeyin,hak etmiyor.

Madem sevdiğini söylüyorsun, sen onun kılına zarar gelsin ister miydin? Ona kendi ellerinle acı çektirir miydin?
Yapmazdın değil mi?
O kişi seni sevmiyor. Önce bununla yüzleş. Sonra kıyamıyorum, seviyorum, kimsem yok, kaderim buymuş zart zurt bunları bırak. İnsanlar senden 100 kat kötü hayatlar yaşayıp dimdik ayakta duruyorlar. Senin neyin eksik?
İnançlıysan tevekkül diye bir şey var.

Bu yazdığınız mesaj iç dünyanızın çok karışık olduğunu gösteriyor, önce sakinleşin.
Sonra tekrar düşünün; seven insan sevdiğine vurur mu?
Sürekli şiddet görmüyorum demişsiniz.
Şiddetin azı çoğu olmaz. Önce bunu kabul edin.
Eşime kıyamıyorum, merhametliyim diye kabahatli miyim? Anlamında bir şeyler yazmışsınız.
Merhametli olmak çok güzel bir haslettir ama haketmeyene gösterirseniz zararı size olur.
Size kıyıp döven bir eşe kıyamamanız psikolojik anlamda rahatsızlık belirtisidir.
Üzgünüm ama psikolojiniz normal değil.
Stockholm sendromunu hiç duydunuz mu? Bilmiyorum, isterseniz araştırın.
Son olarak siz eşiniz dediğiniz bu vicdansız ve merhametsiz adamın yanında kalmaya devam ederseniz ve adam Allah korusun sizi öldürürse bu kader değildir.Bile bile ladestir.
Allah hepimize akıl vermiş, düşünme becerisi vermiş.
Burda size kızan arkadaşlara da kırılmayın lütfen.
Azıcık aklı mantığı olan; kendisine şiddet uygulayan adamı seviyorum diyen bir kadına ister istemez kızar.
Tüm yazdıklarımı etraflıca düşünün, isterseniz sonra tekrar konuşalım.

Hiçbirşey anlamadım.Hem aileni arayıp gelin kızınızı alın diyor.Hem de senden ayrılmam diyor.Hem yüzünü gözünü morartacak kadar seni seviyor.Hem de sen onu hala seviyorsun.Seni öldürene kadar dövmesini bekleyemezsinki.

Nasil bu kadar asik oluyorsunuz bu adamlara yahu?
Nasil bir ask bu?

Her yerin mosmor ve .sen onu seviyorsun ve kiyamiyorsun..oyle mi?

Dayak yemege ve sevmeye devam et o zaman?

Konuyi niye actin?

Evliliginiz Sizin yaralamadan öldürmeye doğru yol gidiyor dediniz gibi yüzünüz gözünüz mor icinde halen seviyorum kıyamıyorum diyorsunuz bu pess bu nasıl bir sevgi dir ya sizin kıyamdınız kocanız size bakın ne nasıl kıyor rabor alın kadın sıgınma evine gidin kocanızada ailenizede resti cekin korkmayın kendine birşey yapmaz kocanız sadece sizi gitmesin diye blöf yapıor kendi bir an önce ordan uzaklaşın bir doktordan yardım alın ve kendinize güvenin hayatınızı kurun

K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben
Birakin yaa ne oluyorsa olsun ona!!pisliginde bogulsun,kendini kurtarmaya bak sen..
ev hanimimisin calisiyomusun?ne sartlar altinda yasadigini bilmedigim icin soruyorum,sabah hic bisey belli etmeden hemen darp raporu almaya gidin acil,cocuk varmi?

Belliki bu adamla yaşamaya devam edeceksin.

Bari burdan Daha sonra yaz. Kocan dövmeye devam etti mi? Ettiyse ne sıklıkla?

Pişman olup bi daha dövmediyse de yaz. Bakalım samimi miymiş:KK70:

Şiddet gördüğünüzü söylüyorsunuz size üzülüyoruz. Herkes akıl vermeye çalışıyor yardımcı olmak istiyor siz bunu gelip vicdana merhamete ve kadere bagliyorsunuz. Şiddeti normallestiremezsiniz. O kadar kadın çocuk hayvan öldürülürken bunu normal göstermeye hakkınız yok. İnsanlar size kizmiyor eşinize kızıyor. Kizdiklari şey böyle bir canavarı seviyorum deyisiniz. Kaç kadın burayı okuyor. Kaç kadın bu dediklerinizi ya demek ki normalmiş diye görüyor farkında mısınız? Bunu yapmayın. Şiddet basit bir sey değil azı çoğu olmaz hele bir de yüzü gözü morartacak seviyede olanı. Hala bize sitem duyacaksaniz konuyu kapattirin.

He canım adam seni dövsün gebertsin seviyorum diyor ya! Bakın sığınma evlerine gidin biraz kendinize gelin iş bulun yeni bir hayat kurmaya çalışın evet, hiç kolay değil o dayaklardan daha kolay aileniz sizi istemiyorsa onları da def edin sizin eziyet gördüğünüzü bilip de yardım etmiyorlarsa kusura bakmayın canı cehenneme denir ona.. Sabah ilk işiniz yeni bir adım olsun.

Back
X