- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah size bu derdi vermesin verdiğinde anllayacaginizi biliyorum ama vermesin isteKocan olacak kişi hiç samimi değil. İnsan sevdiğine kıyamaz maşallah sizinki mosmor edecek kadar seviyor sizi. Siz de bağımlı gibi hala seviyorum diyorsunuz. Git darp raporunu al sığınma evine yerleş gidişatın iyi değil demek isterdim ama siz de onu yapacak cesareti görmüyorum. Biz ne diyelim ye dayağını ağzın yüzün mosmor sev kocanı.
Adam sizi dövüyor siz onu seviyorsunuz öyle mi, biraz kendinize saygınız ve cesaretiniz olsun. Darp raporu alın sığınma evine yerleşin. Size datak atan muhterem koca kendine hiç bir şey yapmaz merak etmeyin!K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben
Düşmez kalkmaz bir Allah’tır. Hiçbir zaman büyük konuşmam ama böyle bişey başıma gelse yine de seviyorum demem. Aldatma şu bu bunlara bile belki tahammül ederim lakin canıma kast edilen durumda hoppp derim. Dediğim gibi yapılacak şeyler belli ama siz seviyorum diyorsunuz. İnşallah daha kötüsünü yaşamazsınız.Allah size bu derdi vermesin verdiğinde anllayacaginizi biliyorum ama vermesin iste
kaç kişi size yol gösterdi,fikirlerini sundu sizi tanımadıkları halde yanınızda oldu ama siz bunları da görmek istemiyorsunuz kadere baglamaya çalışıyorsunuz.Okudum yazdıklarınizi evet seviyorum nedeni yok şiddet görmüyorum sürekli şu bir kac gündür oluyor. Ama ben tam olecekken o kurtardı aldı bebek gibi baktı cocuk oldum büyüttü. Ailem zaten yok ben yetimim diyorum çoğu kez .oda benim için ailesinden vazgeçti allah bana bu vicdaniverdi diye psikolojik hasta mi oldum merhamet denen şey fazlasıyla var diye cahil mi oldum allah a inancım tam kaderim onun elinden belkide ölmek .belkide siz çok haklı çıkacaksınız sadece destek gormek istedim sizden ama ne salakmisim kaldı ne piskopatligim yanımda varliginizi hissetmek istedim sadece birgün tekrarıolumasin diye sizin tavsiyelerinizi istedim sözde haklısınız burda o kadar çok bu durumda insan varki artık siz sonu görebiliyorsunuz tecrubelerinizle cahilim belki ama allahtan korkuyorum suç benimse bunun hesabini veremem. Sakinlestim düşündüm dediklerinizi okumadan bende düşündüm acizim belkide napim bende bilmiyorum
Bu yazdığınız mesaj iç dünyanızın çok karışık olduğunu gösteriyor, önce sakinleşin.Okudum yazdıklarınizi evet seviyorum nedeni yok şiddet görmüyorum sürekli şu bir kac gündür oluyor. Ama ben tam olecekken o kurtardı aldı bebek gibi baktı cocuk oldum büyüttü. Ailem zaten yok ben yetimim diyorum çoğu kez .oda benim için ailesinden vazgeçti allah bana bu vicdaniverdi diye psikolojik hasta mi oldum merhamet denen şey fazlasıyla var diye cahil mi oldum allah a inancım tam kaderim onun elinden belkide ölmek .belkide siz çok haklı çıkacaksınız sadece destek gormek istedim sizden ama ne salakmisim kaldı ne piskopatligim yanımda varliginizi hissetmek istedim sadece birgün tekrarıolumasin diye sizin tavsiyelerinizi istedim sözde haklısınız burda o kadar çok bu durumda insan varki artık siz sonu görebiliyorsunuz tecrubelerinizle cahilim belki ama allahtan korkuyorum suç benimse bunun hesabini veremem. Sakinlestim düşündüm dediklerinizi okumadan bende düşündüm acizim belkide napim bende bilmiyorum
Sende yuzunu gozunu mosmor eden bu herife kiyamiyor ve seviyorsun oyle mi ?ama kendini öldürmekle tehdit ediyor
Birakin yaa ne oluyorsa olsun ona!!pisliginde bogulsun,kendini kurtarmaya bak sen..K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben
He canım adam seni dövsün gebertsin seviyorum diyor ya! Bakın sığınma evlerine gidin biraz kendinize gelin iş bulun yeni bir hayat kurmaya çalışın evet, hiç kolay değil o dayaklardan daha kolay aileniz sizi istemiyorsa onları da def edin sizin eziyet gördüğünüzü bilip de yardım etmiyorlarsa kusura bakmayın canı cehenneme denir ona.. Sabah ilk işiniz yeni bir adım olsun.K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben