evet canim, yas 32 olunca panikle hareket ediyorum sanirim... bir de verdigim emege yazik diyorum diger yandan, ama aslinda katlanilacak cile degil onun da farkindayim
ay simdi bosverin verdiginiz emegi basinizin gozunuzun sadakasi olsun,
simdiden dayak atiyorsa evlenince neler yapar dertsiz basina dert acma,
oyle evlilik yasiyacagina ömür boyu evde kal daha iyi...
haklisin arkadasim onu degistirebilecegimi dusundum ve bunun icin ugrastim ama insanlar degismiyor bunu da biliyorum
cnım benim..bi kere seni eski ilişkilerinden dolayı suçlayıp sonra da eski sevgilisyle tanıştırması birz tezat olmuyor mu? hem de liseden arkadaşım diyerek.neden doğruyu söylemiyor?
senin hayatını kimse senden iyi bilemez ama bence de arkadaşın söylediği gibi seni bağlayan şey son şansın olarak düşünmen.
sana sadece şunu söyliyim bence evlenmeden önce böyle hakaret edip dayağa başvuran insan evlendikten sonra, (yani ona göre seni tamamen elde ettikten sonra) daha beter zıvanadan çıkablr..yani bi ihtiml.ama yüksek bi ihtimal..
bak benm kendi dayımın oğlu bi kızla evlendi.sevgililerken kızı dövüyordu aynı bu şekilde çok kıskançtı.kız evlendi yine de ve daha evlenmelerinin üzerinden 5 ay geçti kız bana evlendiğime pişmanım dedi..sevgi herşeyi yenmiyormuş,beni sürekli aşağılıyor bazen üzerime yürüyor gibi şeyler söyledi.çok üzüldüm..
iyi düşün..ve son şansın olarak da görme bunu bu seni etkilemesin.daha kötü sonuçlar doğurabilir.
ALLah hakkındA hayırlısını versn..
Ne varmış yaşında..Ben de 32 yaşında biriyle nişanlıydım..Aldattığını öğrendim..Nikaha 2 ay kala tekmeyi bastım...34 yaşımdayken başka bir ile tanışıp evlendim..Şu an 4,5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında kız-erkek ikizlerim var..İlk nişanlımdan ayrıldığım için de kendimi sık sık tebrik ediyorum..;-) Verilmiş sadakam varmış diyorum .. İnsan işin içindeyken bazı şeyleri göremeyebiliyor..Dışardan gözlemlemek daha doğru...Öyle evlenmiş olmak için evlenmek kendin için yapacağın en büyük hata olur...
Bu ilişkiye geri dönülmeyecek şekilde son vermenizi tavsiye ediyorum..
Dayak,yalan,küfür...Bunlar affedilecek hatalar değil..
Sadece evlenmiş olmak için evlenmeyin.Sakınnn.....
Ne varmış yaşında..Ben de 32 yaşında biriyle nişanlıydım..Aldattığını öğrendim..Nikaha 2 ay kala tekmeyi bastım...34 yaşımdayken başka bir ile tanışıp evlendim..Şu an 4,5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında kız-erkek ikizlerim var.Allah a şükür çok ta mutluyuz...İlk nişanlımdan ayrıldığım için de kendimi sık sık tebrik ediyorum..;-) Verilmiş sadakam varmış diyorum .. İnsan işin içindeyken bazı şeyleri göremeyebiliyor..Dışardan gözlemlemek daha doğru...Öyle evlenmiş olmak için sana değer vermeyen,seni aşağılayan biriyle evlenmek kendin için yapacağın en büyük hata olur...
Ne varmış yaşında..Ben de 32 yaşında biriyle nişanlıydım..Aldattığını öğrendim..Nikaha 2 ay kala tekmeyi bastım...34 yaşımdayken başka bir ile tanışıp evlendim..Şu an 4,5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında kız-erkek ikizlerim var.Allah a şükür çok ta mutluyuz...İlk nişanlımdan ayrıldığım için de kendimi sık sık tebrik ediyorum..;-) Verilmiş sadakam varmış diyorum .. İnsan işin içindeyken bazı şeyleri göremeyebiliyor..Dışardan gözlemlemek daha doğru...Öyle evlenmiş olmak için sana değer vermeyen,seni aşağılayan biriyle evlenmek kendin için yapacağın en büyük hata olur...
ama evlenecek olursam basima gelecekleri de gorebiliyorum...
Gerçekten örneksiniz bence . İnsanlar yaşı bazen sorun edebiliyorlar ayrılmaktan korkuyorlar. Çevre ne der yaşım da geçti düşüncesiyle. Halbu ki bütün ömürün yanmasından iyidir hep ailemizin yanında kalmamız. Yanlış bir insanla işkence çekerek bir ömür yaşanmaz ki En güzel örneği de siz olmuşsunuz ben de tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?