ya nolur kusura bakmayın, yaşım sizden de küçük... saygısızlık olarak algılamayın ama çok sinirleniyorum ve üzülüyorum şu durumlara...
sizinki bile bile lades oluyor. göre göre bile bile nasıl devam edersiniz onca hakarete küçük duruma düşmeye rağmen.
son sanş diye küçücük bir düşünce kırıntısı bile varsa aklınızda atın gitsin...32 çok ileri bir yaş değil.
nolur ezdirmeyın kendinizi yaa...vallahi kızıyorum kadınların kendılerine böyle davranılmasına izin vermelerine..
devam etmeniz için hiç bir elle tutulur neden yok.
Demek ki beyefendi kendini satmasını,göz boyamasını çok iyi biliyor...Hani derler ya dışı seni içi beni yakar durumu sizinkisi... Benim eski nişanlım da böyleydi hemen hemen..Dışarıda çok romantik,tango dansının her çeşidini bilen ve çok iyi danseden,sürekli romantik sürprizler yapan vs vs..Çok şükür bu görüntünün altındaki iğrençliği görebildim sonunda ve kurtuldum..Siz de görüyorsunuz artık.....Bundan sonra daha doğru insanlarla daha doğru ilişkiler kuracaksınızdır ...niye saygisizlik adlediyim aksine cok dogru bir tespit. insan bazen kendine yetemiyor, yani baska biri benimle ayni durumda olsa onu en dogru sekilde yonlendirmeye calisirdim, ama olayin icindeyken ne yasadiginizi ve ne kadar dibe indiginizi farkedemiyorsunuz. siddet problemi yasayan kadinin bence yapabilecegi en buyuk hata bu konuyu cevresinden gizleyip kendi icinde cozmeye calismasi cunku boyle bir sey mumkun degil. kendi kendinize ancak en yanlis yolu secebiliyorsunuz, cunku siddet basli basina insanda travma yaratiyor ve saglikli dusunemiyorsun. burada bahsettigim ille de cok yogun siddet olmak zorunda degil ben psikolojik siddet de gordum ve o inanin daha da yaralayiciydi. ama butun bunlari farketmek sorunun bende degil karsimdaki adamda oldugunu gormek bile zaman aldi.
kendimizi elbette ezdirmemeliyiz ama seytan hep ayni kilikta cikmiyor karsimiza yani bu adam tinerci ya da sokak serserisi degil. piyano calar, caz dinler basarili bir muhendis, butun arkadaslarinca cok sevilen her ortamda sempatiyle karsilanan agzi iyi laf yapan ve lafi acildiginda erdemleriyle gurur duyan biri. esas sorun ve tehlike de burada zaten, yani ben cukura dustugumu bile farkedemeyecek durumdaydim. hala da bundan tam olarak siyrilabilmis degilim o nedenle burada baskaca insanlardan saglikli yorumlar almak pesindeyim.
cnm kesinlikle hayatından çıkarmalısın...
daha sevgiliyken bunları yapan koca olunca nappmaz ??
arkadaşlarda yzmış...
nasıl baba olucak?
küfür şitted saygısızlık... çok zor..
bu kişi neden son şansın olsun ki ??
hayatın baharındasın neler neler çıkar karşına ...
elbet evlenir çocul çocuğa karışırsın...
bence o kişiyle bağını koparıp hayatın tadını çıkarmalısın...
ben de aman yaşım geçio çocuk doğurmalıyım die evlendim..
nasıl pişmanım anlatamam...
şimdide nasıl boşanırım die bakıyorum...
nolur harcama kendini...çocuk tamam harika bişey ama mutsuz evlilikte çocukta mahvoluyor(((
oncelikle ictenligin icin tesekkur ederim. biz kadinlar bize bicilmis rolleri her ne sart altinda olursa olsun sorgulamadan kabul ediyoruz. bunun egitimimizle de alakasi yok. kadinin tek basina yasamasi fikri bize cok uzak korkutucu geliyor, elbette insan yalniz kalmak istemiyor ama aslinda yalnizlik kotu ve cileli bir evlilikten cok daha asil bir yasam sunuyor bize. ille cocuk ille evlilik olsun yas erdi kemale derken benim gibi dert cekme noktasina gelebilyoruz. ben sizi tebrik ederim bir yavrunuz var cunku. bundan boyle her ne cozum uretirseniz uretin hep guclu olasiniz, mutlu olasiniz dilerim.
Demek ki beyefendi kendini satmasını,göz boyamasını çok iyi biliyor...Hani derler ya dışı seni içi beni yakar durumu sizinkisi... Benim eski nişanlım da böyleydi hemen hemen..Dışarıda çok romantik,tango dansının her çeşidini bilen ve çok iyi danseden,sürekli romantik sürprizler yapan vs vs..Çok şükür bu görüntünün altındaki iğrençliği görebildim sonunda ve kurtuldum..Siz de görüyorsunuz artık.....Bundan sonra daha doğru insanlarla daha doğru ilişkiler kuracaksınızdır ...
zaten beni korkutan konulardan biri de bu. aslinda cocuklari cok seven bir adam profili ciziyor disardan bakinca yani sokakta gordugu cocukla bile oyun oynar falan cok iyi bir baba olacagi izlenimi veriyor disardan bakinca. ancak bazi insanlar disariya iyi olur, kendi cocugu soz konusu oldugunda bu sempatinin yerini bambaska seyler alabilir. birincisi beni cok fazla baski altina alacagini ongorebiliyorum yani cocuga bir sey olsa suclu ben olacagim ikincisi cocuk en ufak basarisizliginda gozden dusecek hatta karsilastirmalar yapacak bunu tahmin edebiliyorum cunku beni de baskalariyla karsilastimaktan cekinmedi iliskimiz suresince. en can alici konuysa cocuk en iyi ihtimalle siddete sahit olacak, siddet magduru olabilecegi bir senaryoyu dusunmek bile istemem ama bu da ihtimal dahilinde tabii bana yapan baskasina da yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?