Dayak yedim, asagilandim, simdi de depresyondayim

Aşk için nelere maruz kalıyorsunuz bu aşk olamaz!hasta ruhlu adamı idare etme kendini bitirmedir, bas kıçına tekmeyi ,sen değerlisin !bu hareketler insanlık dışı,böyle aşkın içine tükereyim

cok haklisin... ogrenilmis caresizlik diye bir sey var ya iste galiba en tehlikelisi o. siddete maruz kalan kadin caresizligi ogreniyor herseyden once, bunun icinden cikamayacagini saniyor o dongu icinde kendini yok etmeye devam ediyor. isin kotu yani bu duygular siddetin hemen ardindan da belirmiyor bazen aylar sonra aciga cikiyor.

seni cok tebrik ederim oncelikle, allah mutlulugunu daim etsin, umarim ben de senin gibi dik durup baslayabilirim yeniden. umutlandim dogrusu tesekkurler...

Rica ederim..Ne demek...O adam o dürüstlük timsali adam,eminim ki sana bolca yalanlar söylüyordur...Dediğin karaketere yakın insanlar oldu hayatımda zamanında.... Kendini sev,iyi şeylere ,kıymetini bilen insanlara layık olduğunu söyle içindeki o küçük kız çocuğuna...:) Anladığım kadarıyla çocuk istiyorsun evlendiğinde..Evlendiğin adam hem çocuğuna iyi bir baba olmalı,hem de sana iyi bir eş...Hangi çocuk annesinin babası tarafından bu şekilde muamele görmesini ister ki..Tabi insanlar evlendikten sonra da değişebiliyorlar..Ancak balık baştan kokar diye bir şey vardır..Bazı şeyler kendini belli eder..Şu anki erkek arkadaşının kendini belli etmesi gibi....

Son düzenleyen: Moderatör:

çok iyi anlıyorum sizi. ben de bekarım ve çocuk özlemi bende de var.
ama düşünün bir kere
o kadar hayalini kurduğunuz yavru böyle bir babayı mı hak ediyor?
size hakaret edip şiddet uygulayan kişi çocuğuna çok mu farklı davranacak?
sizin psikolojinizi bozan bu şahıs onunkini bozmayacak mı?
tekrar soruyorum yavrunuz böyle bir babayı mu hak ediyor?
eğer cevabınız evet ise yapacak bir şey yok
ama hayır ise kendinize yeni bir yol çizmeye başlayın ne olur...

Rabbim evladına ve eşine emanet gözüyle bakacak kadar vicdan sahibi gerçek erkeklerle karşılaştırsın hepimizi
gerisi sıkıntıdan öte bir şey olmaz bence
en doğru kararı vermeniz dileği ile...

aynen canim herseyden once onurlu olmak lazim ben askta gurur yoktur diye diye bir suru kendi gururmdan oldum... bu duruma gelmeden bitirmek gerekirdi biliyorum

olan olmus bu duruma kadar gelmissin,
simdi onemli olan bundan sonrasi,
yasim 32 diye aman hemen evleniyim kacirmiyim bunu deme sakin,
önüne bak ve kurtul bu sahistan,
dünyaya 1 kere geliyoruz senden önemlisi yok...

Ben de İzmirliyim ve eşim Eskişehirli :) Ve hiç umudumun olmadığı bir zamanlardı..Uzak şehirlerde olmamıza rağmen tanıştıktan 7 ay sonra evlendik...:) Şu an ailelerimizden uzak başka bir şehirde yaşıyoruz..Allah mutlu etsin sizi de...

sağolun Allah sizi de çok mutlu eder inşallah.

canim seni de tebrik ederim, mutluluklar dilerim, umudumu percinlediniz tesekkurler

En başta zararı siz kendi kendinize veriyorsunuz;yanlış düşünceniz,yanlış tercihiniz ve yanlış aldığınız kararlarla yapıyorsunuz hemde bunu.

Devam etmekle daha da büyük,geriye dönüşü olmayan yanlışlıklar yapmayın;yoksa bu yanlışlıklar silsesine bir de pişmanlıklar eklersiniz.

Hayatınızda önemli olan tek şey sizsiniz ve sizin değerlerinizdir.Buna sahip çıkın...

Sen de o adamı hayatından çıkar bak nasıl hafifleyeceksin :) Zaman herşeyin ilacı...Karşına daha doğru dürüst biri çıkacaktır mutlaka..Ve bu günler geride kalacak..Şükredeceksin Allaha ..;-)

zaten beni korkutan konulardan biri de bu. aslinda cocuklari cok seven bir adam profili ciziyor disardan bakinca yani sokakta gordugu cocukla bile oyun oynar falan cok iyi bir baba olacagi izlenimi veriyor disardan bakinca. ancak bazi insanlar disariya iyi olur, kendi cocugu soz konusu oldugunda bu sempatinin yerini bambaska seyler alabilir. birincisi beni cok fazla baski altina alacagini ongorebiliyorum yani cocuga bir sey olsa suclu ben olacagim ikincisi cocuk en ufak basarisizliginda gozden dusecek hatta karsilastirmalar yapacak bunu tahmin edebiliyorum cunku beni de baskalariyla karsilastimaktan cekinmedi iliskimiz suresince. en can alici konuysa cocuk en iyi ihtimalle siddete sahit olacak, siddet magduru olabilecegi bir senaryoyu dusunmek bile istemem ama bu da ihtimal dahilinde tabii bana yapan baskasina da yapabilir.

haklisin canim, yanlis tercih yapilabiliyormus bunu anladim. ama yanlis tercihte israrci olmak ayri bir konu benim esas hatam burda basliyor. yine de zararin neresinden donulse kardir. dedigin gibi is pismanliga varmadan mantigimla hareket etmeyi ogrenmem gerekiyor.

Canım gayet yerinde öngörülere sahipsin..Farkındasın herşeyin...Profilinde Güzel Sanatlar yazıyor,doğruysa meslektaş ta sayılırız.. Allahtan içinde bulunduğun bu durumdan sıyrılıp hayatında yepyeni bir sayfa açmanı canı gönülden dilerim..Zararın neresinden dönsen kardır derler...Sen de kendin için en hayırlısını en doğrusunu düşünüp yapacaksındır inşallah...

şanslısınız ki şuan bu adamla evli değilsiniz.çok şaşkınım ve okuduklarımı sindirmeye çalışıyorum.bir an önce kurtulmanızı diliyorum.çocuklara ilgisi olması kendi çocuğunada ilgili olacağını göstermez.son şans falan demeyin lütfen.öyle bir şey yok.ayrıca bu son şanssa bile kalsın o şans olduğu yerde.bu şans değil sanssızlık olur çünkü ancak.

Küfür ve dayak tahammül edilcek bişi değil canım ailen tanışmısa nolucak son sansın falanda değil insanın karsına neleri çıkıyor öyle düşünme .Anlattıgına göre sevgilin tam bir psikopat böyle bir adamla ömür geçmez çok üzülür çok ezilirsin

iyi ki icimi doktum sizlere kulak verdim rahatladim biraz, sagolun

ya nolur kusura bakmayın, yaşım sizden de küçük... saygısızlık olarak algılamayın ama çok sinirleniyorum ve üzülüyorum şu durumlara...
sizinki bile bile lades oluyor. göre göre bile bile nasıl devam edersiniz onca hakarete küçük duruma düşmeye rağmen.
son sanş diye küçücük bir düşünce kırıntısı bile varsa aklınızda atın gitsin...32 çok ileri bir yaş değil.
nolur ezdirmeyın kendinizi yaa...vallahi kızıyorum kadınların kendılerine böyle davranılmasına izin vermelerine..
devam etmeniz için hiç bir elle tutulur neden yok.

cnm kesinlikle hayatından çıkarmalısın...
daha sevgiliyken bunları yapan koca olunca nappmaz ??
arkadaşlarda yzmış...
nasıl baba olucak?
küfür şitted saygısızlık... çok zor..
bu kişi neden son şansın olsun ki ??
hayatın baharındasın neler neler çıkar karşına ...
elbet evlenir çocul çocuğa karışırsın...
bence o kişiyle bağını koparıp hayatın tadını çıkarmalısın...

ben de aman yaşım geçio çocuk doğurmalıyım die evlendim..
nasıl pişmanım anlatamam...
şimdide nasıl boşanırım die bakıyorum...
nolur harcama kendini...çocuk tamam harika bişey ama mutsuz evlilikte çocukta mahvoluyor (((

Canim sana deger vereni, seni senden cok seveni sec.
Hayat cok kisa, bir kere geliyoruz dünyaya, bile bile kendini atese atma derim ben bir ablan olarak.
Kurnaz ol, 32 yas hicde gec degil, asil o yasta en dogru kararlar verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…