hicde gül bitmiyor canimya.inanin hepinizi taniyorum bu yorunmlari alcagimida biliyordum zaten.cünki bende ayni yorumu yapardim.tedaviyi kendiside kabul etti.soruyorum sana yinde oglum icin beklemmimi.
buraya yazıyorum ahada yazdım. eylül geldiğinde eşiniz sonbahar bitsin diyecek. kış geldiğinde ilkbaharda diye devam edecek.5 yıldır gitmemişte şimdimi gidecek.canim esim kendiside farkinda oda istiyor.ben ona söyledim eger tedavi olmazasan bu evlilik biter bigün diye oda kabul etti.ama sadece yaz bitisi olsun dedi.cünki gidecek zamani yo su an.oyüzden arkdaslara diyorum oda istiyor bende bu sansi verim diye.
Kusura bakmayın ama evliliğiniz laçkalaşmış , o size vurdu siz ona bağırıp çağırdınızayrica her vurdugumda sumadim büyük olaylar cikardim tabiki zamaninda herkes konustu.ama su anda artik kimseyle paylasamk istemiyorum isey yaramadigi gibi o insanlardan utaniyorum ben.oyüzden sizlee anlatmakk istedim.cok haklisiniz kizlarryaaa.
Kusura bakmayın ama evliliğiniz laçkalaşmış , o size vurdu siz ona bağırıp çağırdınız
peki ya sonuç
Söylenip söylenip yine yanına kar bıraktınız.
O da biliyor nasıl olsa bir şey yapamaz konuşur konuşur susar diyor ve kaldığı yerden devam ediyor her defasında , hayasızca..
hicde gül bitmiyor canimya.inanin hepinizi taniyorum bu yorunmlari alcagimida biliyordum zaten.cünki bende ayni yorumu yapardim.tedaviyi kendiside kabul etti.soruyorum sana yinde oglum icin beklemmimi.
dah önce gitti canim ama doktorumuz iyi degildi.gitcem derse yapar o bukdarini biliyorum yani.
kimseyle dalga gecmiyorum leylaaa niye anlamiyorsun sadece sizlerel paylasamak istedim bu bir sucmu yani anlayamiyorum.
Offffffffff... :çok üzgünüm:
Lütfen doktora gidin rapor alın..
Polise gidin,şikayetçi olun..
Utanması gereken siz değilsiniz bunu unutmayın!!!
cok sagolun arkdaslar su an cikmak zorundayim.oglumu gezdirmek zorundayim cünki.ölgleden sonra bi arkadas gelcek belkide polise gitcem bilemiyorum.ben onursuz gurusuz bi kdain degilim.hazmetmek cok zor bunu esim gözümde cok kücük ne bnei ne oglunu hakediyor tabiki bunu biliyorum.sadece oglum icin evliligim icin cok zorda olsa bi kapi aralanirmi diye zorluyorum.alah kimseni basina vermsin.sonra tekrar buraya bakicam.
cok sagolun arkdaslar su an cikmak zorundayim.oglumu gezdirmek zorundayim cünki.ölgleden sonra bi arkadas gelcek belkide polise gitcem bilemiyorum.ben onursuz gurusuz bi kdain degilim.hazmetmek cok zor bunu esim gözümde cok kücük ne bnei ne oglunu hakediyor tabiki bunu biliyorum.sadece oglum icin evliligim icin cok zorda olsa bi kapi aralanirmi diye zorluyorum.alah kimseni basina vermsin.sonra tekrar buraya bakicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?