"iki tokat yedi diye bosanilirmi " diye yorumlar yazilmis. Kadin diyor morluklarim var yaralarim var ve ilk defa degil diyor!!! sizin yazdiginiza bakin.
Yuvasini kurtaracak diye samar oglanimi olacak? psikopat bir adamdan dayakmi yiyecek? morarana kadar siz buna evlilikmi diyorsunuz? peki soyleyin ne yapacak? yazik size utanmazsaniz "karnindan sipayi sirtindan sopayi eksik emtesin kocan diyeceksiniz..
"iki tokat yedi diye bosanilirmi " diye yorumlar yazilmis. Kadin diyor morluklarim var yaralarim var ve ilk defa degil diyor!!! sizin yazdiginiza bakin.
Yuvasini kurtaracak diye samar oglanimi olacak? psikopat bir adamdan dayakmi yiyecek? morarana kadar siz buna evlilikmi diyorsunuz? peki soyleyin ne yapacak? yazik size utanmazsaniz "karnindan sipayi sirtindan sopayi eksik emtesin kocan diyeceksiniz..
size göre dayak yerseniz sonuç boşanmak olur öyle mi?
birbirrenk bizim yorumlarımıza yorum yazarak neden cevap hakkı doğurduğunuzu merak ediyorum ...
cocugumu ailesine biraskmis 1saetligine biyere gitmistik.eve geldim cocugu almak icin gittim yoklar.1saet bekledim kizdim tabiki.esime istemiyorum birakmak dedim gezdirmesinler dedim.amacim onlarddan uzak tutumak degil ama cocuguma gecen gün domuz eti yedirmisler bu revami ya.ben hafta 2gün 1saet calisiyorum.esimde yardim ediyor bana.mecburen birakiriyoruz.ailesi yüzünden bana yapmadigini birakmadi.
Allahıma şükürler olsun ki çevremde böyle insanlar yok..
Siz de doktor,ilaç tavsiyeleri bulunmuşsunuz..
Arkadaşım ben korkak kadınım..
Bugün ağzımı burnumu kıran adam yarın beni boğar diye düşünüp polise koşarım..
Konu sahibini kendi yerime,kardeşimin yerine koyup polise git dedim...
Ama yok siz bugün dövmüş yarın bişey olmaz derseniz susarım.. Saygı duyarım..
Tamamen içimden geleni yazdım..
Şiddet beklemeye gelmez..
Hergün biraz daha artar bence..
içinde bir anne baba ve çocuğun olduğu yuvadan bahsediyorum ...
sizin için yuva olmayan ama çocuk için annein babını olduğu evden bahsediyorum arkadaş piskiolağa gideceğiz diyor boşanmayı düşünüyorum demiyor ...henüz bıçak kemiğe gelmemiş belki bizlerden daha sabırlı birisidr ve tüm seçebnekleri denemek istiyordur çocuğuna heryou denedim ama olmadı demek için ..
ilaç tavsiyesinde buluna ben değilim dr gideceğiz diyen kişi konu sabibi...yine bir yuvanın yıkılması adına bu tür tavsiyelerde bulunmak çok yanlış boşan diyen arkadaşlardan bahsediyorum boşanıp atmak öyle kolay değil tüm seçenekler değerlendirilip sonra karar verilyor bu durumlarda
konu sahibide bunu yapıcak işte ...her yolu denicek son bir sanş vericek çünkü özünde iyi şevkatli biri olduğunu sonrada pişman olduğunu çocuğuna çok iyi davrandığını yazmış ...
öfkesini kontrol etmeyi öğrenicek öğrenilmicek birşey değil ...motive olucak aslında vicdanlı ve iyi biriyse bu sıkıntılı ortanmdan kurtulucak eğitilicek
inşallah allah sabır versin ...
İçinde anne , baba ve çocuk olan her eve yuva denilmiyor.
Genelde şu söylenir, çocuğun var iyi düşün , hemen ayrılma, çocuğun babasız kalmasın, babası başında olsun. Her başında babası olan kişi çok sağlıklı bir yuvada büyümüyor.
Bana göre tam tersi, insanın bir çocuğu varsa ve o çocuk bu yuvada ziyan oluyorsa, işte o zaman çok daha kolay ayrılma yoluna gidilmeli. En çok çocuk önemli ise.
Bu durumda anne, baba ve çocuk , bir arada olduğunda ben buna yuva demiyorum. Nasıl bir yuvada büyüyor orası önemli. Bazen babanın başında olmaması, çocuğun o dayak olaylarını görmemesi, annesi babası ayrılınca, onlarla ayrı ayrı görüşüp, mutlu olabilmesi, benim için daha önemli.
Bunları annesi dayak yemiş ama yine de ayrılmamış, biri olarak ben söylüyorum. Yaşayan var mı demişsiniz ya, şimdi ben çıkıp anneme, anne ne kadar fedakarmışsın, bütün bunlara iyi ki katlanmışsın diyemiyorum. Keşke ayrılsalardıda, bende de azcıkda olsa baba sevgisi kalsaydı. Hiç birşey kalmadı. Ben babam başımdayken, niye var diye düşünenlerdendim. Keşke hiç yaşanmasaydı o günler, keşke ayrılsalardıda, ayrı ayrı mutlu olsalardı, biz de mutlu olsaydık.
Arkadaş benim okuduğum kadarıyla gereken her yolu denemiş. Sözler almış olmamış, aileler müdahele etmiş olmamış, psikoloğada gitmişler olmamış. E ye dayağı dayan , hele de çocuğun için bunu yap diyemem ben. Çocuğunu düşünen insan, asıl ayrılmalı.
Boşanmak her koşulda zordur, bu konuda arkadaşı kesinlikle anlarım, zordur bırakıp gitmek. Ama ne bir kadının , ne de bir çocuğun böyle bir hayata mahkum edilmesi, beni inanılmaz üzüyor.
bende biliyorum herseyi bi anda bitirmeyi silmeyi.ben sitenin 4yillik üyesiyim.ama olmuyor mücadele ediyorum.acaba nasil düzeltebilrim diyorum kendime.bu konuda kitaplar okuyorum esimle konusuyorum.sadece bi yöntemi denemedim oda pskatrist ,pskoluga gittik ama kdaindi ve hic biseyden anlamiyordu.seansin ortasinda telefonla konusoyr 2ayda randevu veriyordu.anlattiklarinda mantik yoktu.ve ben esime artik gitmeyelim dedim.ama pskayatrist ilac verebiliryormus.bi arkadasin eliligi kurtuldu bu nedenle.bende ilerde neden denemedim neden hemen pse ettim demek istemiyorum.evladimin karsinina gecip ben herseyi denedim ama olmadi oglum demek istiyorum.cocgumuz olduktan sonra cok degisti eskisi gibi degil.daha azaldi böyle olayin sayilari eskiden her 10gündeyken simdi 4,5ayda 1defa oyüzden doktorla fahada degisirmi diyorum.olabilirmi kizlar.siz olsaniz denemezmiydiniz.
iki tokatmı.
kadının yüzü yara bere içinde. vede bu devamlı oluyormuş. ne 2 tokatı...
Offffffffff... :çok üzgünüm:
Lütfen doktora gidin rapor alın..
Polise gidin,şikayetçi olun..
Utanması gereken siz değilsiniz bunu unutmayın!!!
şimdi bir toparlamak istiyorum ifade edemedim anlaşılan tekrar anlatmaya çalışıyım
dayak yemek affedilecek bişey değil ...dayak ye otur demiyorum ...ama arkadaşım çaresizliğini anlatıyoe polise giderse durumun daha karışık olabileceğinden bahsediyor kocasını tekrar dr götüreceğini ve tedaviye ikna etmeye çalıaşcağından bahsediyor ...öfkelendiğinde kontrol edebilirse mutlu birtelik kurulabilir belki .... umut ediyor ..
çokzor dan özür diliyorum yazacaklarım için yanlış anlaşımak istemiorum
.psikolojisi bozuk depresyonda olabilir yada zayıf karektere sahipi olabilir ...hata intihar eğilimi bile olabirir kiiyi tanımıtyoruz ...kocasıyla inatlaşırsa durum dadhada karışabilir ...çocuğumu alabiir diyor
isviçredekii kanun nedir bilmiyoruz ....
türkiyeye geldiğinde ailenle konuşup fikirlerini al dedim onlarad arkandayız tedaviye cevap vermezse gel derlerse geri dönebilir ....şimdi 10 kişi boşan der ...dinlemez 11, kişiyle fikri değişebilir ...başkalarını n fikirleriyle karalarında değişiklik olabilir eğer bunu yapamıyorsa mutlaka haklı bir nedeni vardır ...kendi kuvvetli hissttiğinde en doğrusunu yapacak zaten sadece dertleşmek için açtığı konu başına sorun açabilir belki ...
çok ince fikirli düündüm acaba ..yanlışmı yaptım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?