- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
acımasız yorumlar okudum bosver diyorum geciyorum. umarım bosan diyenler evli olanlardır. neyse
kızımı bırakmaya gidiyordum lastik patladı kaldım yol ortasında guc bela eve geldim araba kaldı yol ortasında stres ustune stress
Haddinizi açmayın isterseniz!!!!
canım sakin ol. Sinirleri yıpratmaya değmez.
dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.
zaten burda kimse konu sahibini desteklemiyor. herkes rapor al diyor. onun yanlış olduğu ,sizin yanlış olduğunuz gibi ortada.ben burada kimseye hakaret etmedim küfür etmedim sadece fikrimi söyledim herkes ile aynı düşünmeyebilirim.
herkes hayatında iyi yada kötü şeyler yaşamıştır...
biz sadece bir açıdan bakıyoruz bu durumda kim haklı kim haksız bilemeyiz ayrıca dayak yemesi haklı yapmaz kimseyi.
hakkını bunca zaman niye aramamış konu sahibi...
neden bu çileyi çekiyor...
hiç mi komşu yok hiç mi kimse görüp duymuyor...
bunları soruyalım bence...
ben demişim eşimi ikram etsen böyle olmazdı buna değil başka açılara bakalım....
yada şimdi bile gidip hastanede rapor alabilir... hadi o an yapamadı...
hanımlar biz isteyelim dağı deleriz erkek olsa çocuk olsa vız gelir yeterki isteyelim kafamıza koyalım bu hanım niye böyle düşünmemiş?
kontescim öneri bekliyor konu sahibi adamı süründürmek için,benim önerim şu:öğretmensiniz ya,mor gözü kapatmak zor olur okulda sorun olabilir,görünmeyen yerlerinize vursun bundan sonra kocanız..
acımasızlık,kocan olacak adamın sana yaptıkları ve en önemlisi ve en acımasız olanı,sizin böyle bir adamdan çocuk yapıp,6 aylık bebeyi psikopat bir adamla aynı evde tutmanız..
teker takılır tamirciye gider düzelir,siz nasıl düzeleceksiniz o önemli?
merak ettiyseniz evliyim 36 yaşındayım,çocuğum da var..
sadece ne yediğine değil ne ettiğine de karışıyor. psiikopat wcye gitmesine bile laf ediyormuş.Hem psikolojik hem fiziksel baskı varken hala ceza vereyim diyorsunuz.
Ne yediğinize bile karışırken siz hala süründürmek ders vermek peşindesiniz.
Size de pes...
boşanın diyenler olmuş.. yazık..
bence asla boşanmayı düşünmeyin.. evlilik kolay bir müessese değil. sevgili olsanız ayrılın derim ama evli bir bayansınız. ayrılık kolay hanımefendi ama evliliği kurtarmak cesaretli, imanlı ve eşiyle evladını sevenlerin harcıdır. eşinizle aranızı düzeltmeye bakın. ama asla boşanmayı düşünmeyin. ben bu evlilik için ne yapmalıyım ki yuvamı kurtarayım diye kendinize sorun. kocanızı sizden iyi tanıyan olmaz. siz bilirsiniz hangi yolda giderseniz düzeleceğini. ama kavga etmeyin. yumuşak huylu olun ki eşinizin davranışları da o yönde olsun..
Gereken yapıldı zaten...
boşanma canım. ye dayağı otur. dert olarakta lastiği düşün. tek derdin bu zaten. lastiği değiştirirsen stresin gider ama stres topu olmaya devam edersinacımasız yorumlar okudum bosver diyorum geciyorum. umarım bosan diyenler evli olanlardır. neyse
kızımı bırakmaya gidiyordum lastik patladı kaldım yol ortasında guc bela eve geldim araba kaldı yol ortasında stres ustune stress
bence asla boşanmayı düşünmeyin.. evlilik kolay bir müessese değil. sevgili olsanız ayrılın derim ama evli bir bayansınız. ayrılık kolay hanımefendi ama evliliği kurtarmak cesaretli, imanlı ve eşiyle evladını sevenlerin harcıdır. eşinizle aranızı düzeltmeye bakın. ama asla boşanmayı düşünmeyin. ben bu evlilik için ne yapmalıyım ki yuvamı kurtarayım diye kendinize sorun. kocanızı sizden iyi tanıyan olmaz. siz bilirsiniz hangi yolda giderseniz düzeleceğini. ama kavga etmeyin. yumuşak huylu olun ki eşinizin davranışları da o yönde olsun..
Biri beni öldürsün !
Niye hep kadın kurtarıyor bu yuvayı ?
Dayak yesin bir de adamın şeyini mi öpsün ?
Nedir bu kundaklara sarma sendromu yahu..
Dayak yiyorum diyor kadın D-A-Y-A-K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?