hayır adamda haklı olmaz ama o zamanda demezmıyız be adam sende haklısın karın yapmalı bunları
ben yazdıklarınızdan normal olmadığınızı anlamıştım (yanlış anlamayın belkide normal olmayan benimdir) zaten ama şu yazdığınızdan sonra pes diyorum
biz insanların kılığına kıyafetine karışılmaz insanlara baskı uygulanmaz diyorken başkaları yediğine bile karışıyormuş helal olsun!!!!
yaniii.Sence ona meyve ikram etmedi diye mi dayak yedi?
Meyve ikram etmemesi dayak yemesine sebep miydi?
"sen bana meyve ikram etmedin,gel buraya dayağı hak ettin" < böyle bir mantık var mı yaa?
hmmmm o zaman çekirge size zıpladı heralde elma karpuz derken :)
ama siz de haklısınız yani,hiç olur mu siz karpuz yerken onun elma yemesi,haksızlık yanii...
valla herkesin kendine göre bir tarzı var ben adalet ve eşitlik duygusundan yanayım. 2 kurabiye varsa iki kişi yemeli bana göre....
acımasız yorumlar okudum bosver diyorum geciyorum. umarım bosan diyenler evli olanlardır. neyse
kızımı bırakmaya gidiyordum lastik patladı kaldım yol ortasında guc bela eve geldim araba kaldı yol ortasında stres ustune stress
valla herkesin kendine göre bir tarzı var ben adalet ve eşitlik duygusundan yanayım. 2 kurabiye varsa iki kişi yemeli bana göre....
Bence siz neyi savunduğunuzu bilmiyosunuz
Hangi dolum ' dayağı hak etti 3 şaplak atıla ' yı gerektirir
aşk olsun ne erkeği
dayak yemeği bende savunmuyorum... kadını ben dövdüm sanki yaa:44:
evet şiddetin bahanesi olmaz...
belki söylemiştir hanım efendi peki polis çağırmış mı okumadım hastaneden darp raporu almış mı...
yada öncesinde eşile evlilik terapisitne gitmiş mi?
ya sen kaç yaşındasın? evli misin bekar mısın?
Bu zihniyetle uğraşamayacağım daha fazla. tanımıyorum diyosun tanıyomus gibi yorum yapıyorsun.
tuaf enteresan.
Tek dileğim senin gibi zihniyetteki insanların daha fazla yayılmaması.
ben kimseyi savunmuyorum kadın bu kadar bilinçliyse buraya yazana kadar polisi çağırsaymış. eskiler hep dayak yerdi anlatılmaz mı çevreniz de aman ayıp aman günah der dururlardı hadı onlar cahildi bilinçsizdi okumamıştı peki ya bu hanım
Hala eşini dinlemeli diyorsun ya pess vallla..
Tezimi savunuyorum sen ERKEKSİN.......
yazayım mı özelden numara mı
Allah aşkına ne erkeği.
bahar hanım hanımefendi sürekli böyle oluyor diyor bence olayı yanlı anlatıyor...
kim olsa kızar adamın karşısına geçip ne yiyorsa yemek insanın sinirini bozar
taktınız sanırım birlikte yemeye , dayağı da birlikte yiyin o zaman o size vursun siz ona eşitlik sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?