ya ne diyecektik. ye dayağı oturmu. şaşırttın beni.ya ben şaşıyorum arkadaşlar burda acı bir olay var boşan vs diyorsunuz da dalga geçmek neyin nesi gülmek eğlenmek için yer arıyor çoğunuz sinirlerim tepeme çıktı. ben mi çok vicdanlıyım acaba
bugün birsürü karga bağırıyordu ne oldu diye merak ettim meğer dikenli tellerin arasına briisi sıkışmış çırpındım çıkaramadım psikolojim bozuldu
belediyeyi aradım gelip alsınlar diye sonra gittiler bulamamışlar sanırım ordan çıkmış
o kadar sinirlerim altüst ki kaç saattir ağlıyorum böyle çırpınış acı çekiş olamaz
he bunu niye anlattım yeri değil diyecekseniz ama ..
hayatı ve dünyayı böyle basite alıp dalga espiri konusu yapmayın.
lak lak a gelince bizim milletimiz maşallah ama icraatte 0 daima..
can çekişince biri görse su vermez
internet üzerinden mangalda kül bırakmaz..
vicdanlı günler....
yahu hanımlar siz hep kadın diktatörlüğü sergilemek zorunda mısınız ? yok ben kadınım karşımdaki erkek hep bana itaat etmeli bir dediğimi ikiletmemeli falan fistan.. diyerek bir yere varamazsınız. erkekler kadına en ufak kusurda kadın kıyameti koparıyor. ama kadının kusuru olunca asla tepki almamalı çünkü kadın diktatörlük hakimiyet sizlerin zihniyetinde. benim dediğimi sadece Kuran ve Peygamberimizin hükümlerini bilen anlar. (imansızlar demiyorum çünkü hemen bir kelimeyi cımbızla seçip orada kendi cehaletinizi aklamaya çalışıyorsunuz) eğer siz anlamadıysanız bu konuda bilgi eksiğiniz var. ama Kuran okuyarak ve Peygamberin kadınlara verdiği öğütleri öğrenirseniz ne demek istediğimi o zaman anlarsınız. siz belki evlisiniz belki bekarsınız hiç beni enterese etmez. ama konu sahibi kadın evli ve bir evladı var. anne baba ayrıyken o çocuk ne kadar eksik büyüyecek biliyor musunuz ? adamı zerre savunmadım ama adamı savunuyormuşum gibi cahilce konuşuyorsunuz. kavgacı tartışmacı diktatör ve katı insanlarsınız çoğunuz. adam vurdu boşaaaaaaan adam aldattı boşaaaaan sana mı bağırdı hemen boşaaaaaan................!!!!! siz biliyor musunuz boşanma sayısındaki artışları acaba ? boşanmak şeytanın sevdiği en büyük davranış şeklidir. ama en kolay yoldur.. siz burda boşan diyorsunuz ve o kadın burdaki boşan diyenler yüzünden boşanırsa o çocuğun vebalini nasıl üstleneceksniz bilmiyorum. ben evliliğin kurtarılması yönündeyim. boşanmak için bir kadın ya da bir erkek o kadar çooooook sebepler bulur ki ve hepsi de sizlere göre gayet mantıklıdır. aman neyse.
velhasıl kelam, kadına el kalkmaz adamı zerre savunmadım. ama bu çift içinde kadın daha mantıklı olduğu için çaba vermek bu ilişkide kadına düşüyor. yapıcı olmak iyidir. yapıcı derken adama teşekkür etsin boynuna atlasın falan diye bir manada demiyorum aradaki ince çizgiyi bu at gözlüğünüzle göremezsinz. anlamadınız bun dediklerimi değil mi. tabi hiç şaşırmıyorum..
kadın eşini aldatsa, veya bir güzel ağzını burnunu kırsa erkek durup düşünür mü?yahu hanımlar siz hep kadın diktatörlüğü sergilemek zorunda mısınız ? yok ben kadınım karşımdaki erkek hep bana itaat etmeli bir dediğimi ikiletmemeli falan fistan.. diyerek bir yere varamazsınız. erkekler kadına en ufak kusurda kadın kıyameti koparıyor. ama kadının kusuru olunca asla tepki almamalı çünkü kadın diktatörlük hakimiyet sizlerin zihniyetinde. benim dediğimi sadece Kuran ve Peygamberimizin hükümlerini bilen anlar. (imansızlar demiyorum çünkü hemen bir kelimeyi cımbızla seçip orada kendi cehaletinizi aklamaya çalışıyorsunuz) eğer siz anlamadıysanız bu konuda bilgi eksiğiniz var. ama Kuran okuyarak ve Peygamberin kadınlara verdiği öğütleri öğrenirseniz ne demek istediğimi o zaman anlarsınız. siz belki evlisiniz belki bekarsınız hiç beni enterese etmez. ama konu sahibi kadın evli ve bir evladı var. anne baba ayrıyken o çocuk ne kadar eksik büyüyecek biliyor musunuz ? adamı zerre savunmadım ama adamı savunuyormuşum gibi cahilce konuşuyorsunuz. kavgacı tartışmacı diktatör ve katı insanlarsınız çoğunuz. adam vurdu boşaaaaaaan adam aldattı boşaaaaan sana mı bağırdı hemen boşaaaaaan................!!!!! siz biliyor musunuz boşanma sayısındaki artışları acaba ? boşanmak şeytanın sevdiği en büyük davranış şeklidir. ama en kolay yoldur.. siz burda boşan diyorsunuz ve o kadın burdaki boşan diyenler yüzünden boşanırsa o çocuğun vebalini nasıl üstleneceksniz bilmiyorum. ben evliliğin kurtarılması yönündeyim. boşanmak için bir kadın ya da bir erkek o kadar çooooook sebepler bulur ki ve hepsi de sizlere göre gayet mantıklıdır. aman neyse.
velhasıl kelam, kadına el kalkmaz adamı zerre savunmadım. ama bu çift içinde kadın daha mantıklı olduğu için çaba vermek bu ilişkide kadına düşüyor. yapıcı olmak iyidir. yapıcı derken adama teşekkür etsin boynuna atlasın falan diye bir manada demiyorum aradaki ince çizgiyi bu at gözlüğünüzle göremezsinz. anlamadınız bun dediklerimi değil mi. tabi hiç şaşırmıyorum..
yaşayan bilir ama babasız yaşamak parçalanmış bir ailenin çocuğu olmak nasıl kötü bunu bilemez.
dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.
ne yapsın arkadaş kadın hemen boşansın mı davulun sesi dışardan hoş gelir ....emek verilmiş yıllar. arada bir çocuk ,boşansa çocuk ortada anne baba ayrı kolay şeyler mi...eşinizle bir süreliğine ayrı kalın sonrasında da yine kıymetinizi bilmiyorsa o zaman başka yollar düşünün maddi özgürlüğü olan kadın evlenince bir sorun çıktığında ayrılsa oooooooooooooooo başka bir bakış da ekonomik özgürlüğü olmasa sabır et geçer mi denilecek ne saçma
Mervecik?Sen misin anam? Biz de seni bekliyor idik
yahu hanımlar siz hep kadın diktatörlüğü sergilemek zorunda mısınız ? yok ben kadınım karşımdaki erkek hep bana itaat etmeli bir dediğimi ikiletmemeli falan fistan.. diyerek bir yere varamazsınız. erkekler kadına en ufak kusurda kadın kıyameti koparıyor. ama kadının kusuru olunca asla tepki almamalı çünkü kadın diktatörlük hakimiyet sizlerin zihniyetinde. benim dediğimi sadece Kuran ve Peygamberimizin hükümlerini bilen anlar. (imansızlar demiyorum çünkü hemen bir kelimeyi cımbızla seçip orada kendi cehaletinizi aklamaya çalışıyorsunuz) eğer siz anlamadıysanız bu konuda bilgi eksiğiniz var. ama Kuran okuyarak ve Peygamberin kadınlara verdiği öğütleri öğrenirseniz ne demek istediğimi o zaman anlarsınız. siz belki evlisiniz belki bekarsınız hiç beni enterese etmez. ama konu sahibi kadın evli ve bir evladı var. anne baba ayrıyken o çocuk ne kadar eksik büyüyecek biliyor musunuz ? adamı zerre savunmadım ama adamı savunuyormuşum gibi cahilce konuşuyorsunuz. kavgacı tartışmacı diktatör ve katı insanlarsınız çoğunuz. adam vurdu boşaaaaaaan adam aldattı boşaaaaan sana mı bağırdı hemen boşaaaaaan................!!!!! siz biliyor musunuz boşanma sayısındaki artışları acaba ? boşanmak şeytanın sevdiği en büyük davranış şeklidir. ama en kolay yoldur.. siz burda boşan diyorsunuz ve o kadın burdaki boşan diyenler yüzünden boşanırsa o çocuğun vebalini nasıl üstleneceksniz bilmiyorum. ben evliliğin kurtarılması yönündeyim. boşanmak için bir kadın ya da bir erkek o kadar çooooook sebepler bulur ki ve hepsi de sizlere göre gayet mantıklıdır. aman neyse.
Arkadasim saka misin ya? Kadin dayak yiyor diye sinirlerimiz tepemize cikti burda ama kadin hala bosanmiycam diyor. E millet artik ne desin ne yapsin? Dalga gecmiyorlar ayrica "ironi" yapiyorlar.
Bosan demenin de neresi yanlis?
tartışma olur kavga olur da ,adama hatasını anlatmak için yol buluruz..dayağı atmış hem de defaalarca,kaf göz patlatmış,daha hatasını anlaması mı kalmış işin...??
yardım edin o zaman,nasıl anlatsın adama hatalı olduğunu? meyve mi yemesin,tuvalete mi gitmesin,evde hayaleet gibi mi olsun,ne olsun sizin önerilerinizi duyalım????
Bosanmak seytanin en sevdigi davranisken kadina dayak atmak da Allahin en sevdigi davranistir. O yuzden sakin ola ki bosanmayin arkadaslar. Obur taraftaki cennetinizi tehlikeye atip gunahkar olmayin.
(Anlamayanlar icin bknz: ironi yapmak)
(Ayrica dinime saygim sonsuzdur ama siz nasil sonsuz merhametli yaraticimizin ayaginin altinda cennet olan kutsal varlik "Anne'nin" dayak yemeyi surdurmesini istedigini dusunebiliyorsunuz?)
De ki ne imansız adamsın bana bir fiske vurmadın
Senin yüzünden bende sabreden cesaretli,çocuğunu seven, imanlı kadın olamadım
Mervecik?Sen misin anam? Biz de seni bekliyor idik
ben şaka değilimde sen nerenle okuyorsun da saldıyorsun bana onu çözemedim .boşanır boşanmaz size soracak değil zaten. beyni var insanlara salak muamelesi yapmayın evine alıp bakacaksın ya yoksa bu devlet mi bakacak
ya ne diyecektik. ye dayağı oturmu. şaşırttın beni.
Konu sahibinin hiç konuşmadığınımı sanıyorsunuz.senin annen hiç mi tartışmadı yada çevrende herkes sütliman mı canım tabiki adamın yaptıklarını onaylamıyorum.. ama alıp karşısına konuşssun kocasını ...
öğretmenmiş konuşmayı da mı ben mi öğreteceğim sen mi amacımız meyveyi toplamak mı ağaç taşlamak mı
Terbiyeni takin bence.
Aklimla ve merhametimle cevap veriyorum bazilarinin aksine. Once bunu bir anla tamam mi? Bize soracak degilse konu acmasaydi o zaman. Kadinin maasi varmis zaten ekonomik durumu yerinde. Niye katlansin bu caniye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?