dayak yedim!

trtışmak başka,dayak yemek başka,nasıl aynı kefeye koyarsınız ki??
elbet konuşmuştur,adam dövüp dövüp pişman oluyormuş....sonuç : aynı....ne konuşulsun ki daha???
siz de illa boşanılmasın diyip,konuyu bağlayamadınız ..bir çözüm üretemediniz,toplayın meyveyi bakalım..ne desin mesela adama?

ama boşan diyenler diye belirtiyorsun.
ki çoğunlluk ben dahil bunu dedik.

Yahu o altina o kadar aciklayici not yazmam ragmen ...

Arkadasim ben Elhamdulillah muslumanim ve bir kadinin dayak yememesi gerektigini dusunuyorum. Orada yazdiklarim tamamem ironiydi. (Ironi: dediklerinin tam tersini kastetmek)

İnşallah boşanmak günah diyenlerde dayak yesin de dunyanin kaç bucak olduğunu görsünler. Asil sizin gibiler cahil bere okusanizda insan gibi yasamayi ogrenemezsiniz siz cahiller.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Topladığınız meyveden adama da vermeyi unutmayın, sıradaki round gerçekleşebilir yoksa

bende şaşıyorum bu insnalarda birisi bile mi anne babası tartışmadı mı ne sütliman üllkeyiz biz :)

Üslubunuza dikkat edin,arkadaş İRONİ yapmış..

bravoo bravooooo!!!!!!!
gözlerimi yaşarttınız

Son düzenleme:

boşanmak şeytanın sevdiği en büyük davranış şekli ise eğer bir erkeğin kadına dayak atmasındaki yeri nedir ?

ve şunuda unutmadan sana söyliyeyim Erkekte ve kadında bulunan bir takım özürler, bulaşıcı hastalıklar (verem ve cüzzam vsss..), kötü huylar ve geçimsizlik gibi nedenlerden dolayı İslam’da boşanma hakkı tanınmıştır.

konuşuyoruzda kafamıza göre.

çocuk bu şekilde dahamı mutlu olacak zannediyorsunuz..
bende 26 yaşındayım.. 6tanede kardeşim var.. konu sahibinin yaşadıkları annemle beraber kat ve kat yaşadık.. keşke annem boşansaydı vaktindede bu hayatı bize reva görmeseydi dedim.. korkularım nekadar var biliyormusun. bende annem gibi bir evlilij yaşayacakıyım diye.. annenin kaderi kızamı olacak diye..
müslümanız hepimiz çok şükür.. müslüman olmasak bile bileceğim bişi var. akıl ve mantıkla..
kadına el kalkmaz.. kadına değil hiçbir canlıya şiddet uygulama hakkımız yok..
sizin için evlilik müesesesi "mal" olmaktan ibaretse olabilir tabiki..
herkes haddini ve yerini bilecek.. adam şiddet uygulamaycak kadında pamuk gibi olacak.. ama dayak yememek için pamuk gibi olmamalı..

Üslubunuza dikkat edin,arkadaş İRONİ yapmış..

aaa öyle şeymi olur
ironi yapan insan koskaca yazar mı oraya ironi yapıyorum diye çok yanlış anlamışsınız ..
yazmasaydı haklısınızda yazmış bide

Son düzenleme:

Limonkız ironi yaptığını belirrti zaten.
Yanlış anladınız bunu...

Evet evet,hatırladın değ mi? unutmak ne mümkün

Tahmğn ettim ...

dedim ben bu tarzı bir yerden tanıyorum..

Gerçi mervecik ateistti sanırsam,bu hanım dinden imandan bahsediyor.Negzel,hidayete ermiş bizimki,ben o avatarındaki jartiyerli rahibeden bir iman ışığı görmüştüm mervecikde.

sen kimsin canım benle uğrasma zaten sinirlerim bozuk alıntılama beni durmadan sana birşey diyen yok..şaka mısın ya diye tiki tiki sosyal medya lafları kuyllanma hiç sevmem. hadi ii öğüt vermeler

Hahayt! Alintiliyorum iste sorun mu var? Ben de canim lafini hic sevmem bu arada. Senin sinirlerin bozuksa benim de bozuk? Kadinin dayak yemeye devan etmesini istiyorsun galiba? Kac tane "kocam beni dovuyordu ama konustum duzeldi" diyen kadin gordun? Adam duzelmeyecek iste bu bellim.

Sosyal medya sevmiyorsan KK da isi olmasin bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…