dayak yedim!

True dedi evet
Ama boşan diyenlere imansız dendiği için dedi
Bende bakın iman abidesi dedim, yine olsun yine derim
Ben burdan bakınca 1 imsansız görüyorum o da itilmiş..

Herkesin yaşanmışlıkları var ayrıca
True varken ben kendi hikayemi açmam bile

Bak son cümlene katılıyorum,Yaşamayan ANLAMIYOR!
Sana şuandan itibaren tek kelime yazmam.

bende şaşıyorum bu insnalarda birisi bile mi anne babası tartışmadı mı ne sütliman üllkeyiz biz :)

tartışma başka dayak başka şeyler...
tabii ki her ailede olduğu gibi benim de annem babam arasında tartışma kavga oldu..ama en şiddetlisinde bile babamın eli asla kalkmadı..
o el bir kere kalkınca zor iner zaten..kadının gözüne mor oturana kadar kafasına vura vura dövmüş,siz hala sizin ailede olmadı mı bebek babasız kalmasın diyorsunuz..
böyle bir psikopatla mı büyümesi iyi (eminim ilerde o çocuk da dayağı yiyecek) yoksa annesi ile yaşayıp huzurlu büyümesi mi?
babasının annesini dövdüğünü görerek büyümesi mi,babasız büyümesi mi?

bende şaşıyorum bu insnalarda birisi bile mi anne babası tartışmadı mı ne sütliman üllkeyiz biz :)

Annemle babam tartışır elbet de babam anneme kafa göz dalmaz hiç!
Eğer öyle bir şey yapsa, boşanması için en büyük destekçisi de ben olurum.
Gözümün önünde canımın parçası dayak yerken ben baba sevgisi falan düşünemem. Henüz o kafaya erişemedim.

Gerçi mervecik ateistti sanırsam,bu hanım dinden imandan bahsediyor.Negzel,hidayete ermiş bizimki,ben o avatarındaki jartiyerli rahibeden bir iman ışığı görmüştüm mervecikde.

valla konu içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı, bu kargaşada imana bile gelmiş olabilir

arkadaşım Allah rızası için dayak karşısında nasıl yapıcı olunacak lütfen bunu yazar mısın bence burada bunu merak eden bir çok bayan vardır Allah korusun yarın bir gün dayak yersek evliliğimizi kurtarmak adına yapıcı olalım bence bu iyiliği yap ve yaz neler yapmamız gerektiğini...

ama boşan diyenler diye belirtiyorsun.
ki çoğunlluk ben dahil bunu dedik.

boşan diyenler gülüp dalga geciyor dedim..sonra okuyunca farkettim o anlamda olacağını. yani boşan diyorlar sonra da hahah highihii gülüolar dedim .. evet yinede hemen boşanmasına karşıyım oky. ben parçalanmış bir ailede yaşamış cocuklara acıyorum. keşke çocık yapmasaymış bastan. bilmiyorum boşan demek de doğru değil bence . kafam karıştı üzüldüm canım sıkıldı. karga çırpınırken de kimse bakmadı bugün insanlar kendinden baskasını umursamaz anladın mu demek istediğimi olan kadına olacak . ben de demekki böyle yetiştirildim ataerkil toplumun bir parçasıyım. napabilirim böyle öğretilmiş ama kadınlar özellikle tek basına bir kadın çok acı çekecek.
dediğin gibi kapılar kapanacak .. ama dalga geçmesinler bari. bdv en popüler eğlence yeri olmuş

Yahu o altina o kadar aciklayici not yazmam ragmen ...

Arkadasim ben Elhamdulillah muslumanim ve bir kadinin dayak yememesi gerektigini dusunuyorum. Orada yazdiklarim tamamem ironiydi. (Ironi: dediklerinin tam tersini kastetmek)

öncelikle ironi ne biliyorum yalnız yazdıklarınız ironi bile olsa katlanılır nitelikte değil.. zaten sonunu okumadan atladım yazdım sebebi bağnaz dolu ortalık sizi de öyle sandım. kusuruma bakmayın nevrim dönüyor yobazların kendi zevkleri uğruna dini değiştirmeleri ya da başkalarını ezmek için kullanmaları..

tartışmak ile ağız-burun kırmak aynı şey mi? bu doğrultuda kadına şiddet diye birşey yok, tartışma var

sadece ilk sayfayı ve son sayfadaki didişmeleri okudum.

sürekli sürekli sürekli her konuyu dine bağlayan, kendini Diyanet İşleri uzmanı, İslam Bilimleri enstitüsü profesörü sanan, ilmihaller yazacak bilgiye sahip olduğunu iddia eden ukala arkadaşlar Allah aşkına bi durun, bi sakin olun. Din çok özel, çok güzel ama siz öyle uç fikirleri din kisvesi altında savunuyorsunuz ki bilmeden dine zarar veriyorsunuz haberiniz yok.

Allah kullarını bu kadar sever, bu kadar sakınırken adamın biri karısı meyve yedi, çok su içti, az çiş yaptı diye karısını mı dövsün bu mu? umarım ben yanlış anladım. Kur'an'da kadına zina gibi durumlar için atılacak tokat bile sayılıdır. Kur'an okumuşluğumuz var bizim de sizin kadar mükemmel Müslümanlar olmasak ta...

veee konu sahibesi, öğretmen olan, sıralarından bir sürü kız geçen konu sahibesi kendinize dayak atılmasını layık görmeyin, bi şekilde nasıl olur bilmiyorum ama kabulleniyorsanız da inanın ben o yavruya üzülürüm sadece. anne-babası sürekli bağrış çağrış içinde olan bir kadın olarak psikolojim o kadar bozuk ki siz de geleceğin bozuk psikolojili bireyinin yetişmesine seyirci kalıyorsunuz, bilesiniz.

sen sanırım tartışmayla ölesiye kafaya vurularak gözü morartacak duruma getirmeyi aynı kefeye koyuyorsun.ve bunu devamlı yapmayı.

Son düzenleme:

canım ben demiyorum ki sabah akşam dayak ye, yediğine karışsın yattığına karışsın helaya karışsın o adamı al karşına adam et halinede şükür et demiyorum ki .....

araya mesafa konsun ayrı kalınsın
gidilecek yollar denensin
çalınacak kapılar çalınsın ..sözü dinlenir adamın yani kocasının çekindiği utandığı birileri ile konuşulsun...

en son çare boşanmak bu yollarıda denedikten sonraaa

arkadasşım haklısın insan nefret ediyor ama yine de babasını sevebiliyor bilmiyorum nefret edemedim hala

Ben artik bisey demiyorum ya. Dayak yemek isteyen yesin, bunu savunan da savunsun. Lafla sozle olmuyor malesef biz ne desek degismeyecek seyler var. Lafla olsa sabaha kadar konusalim.

Ironi konusuna gelince de, asla ve asla sirk kosmadim. Sinirlerim tepeme cikti bosanmayi edepsizlik olarak algiyanlar yuzunden. Yanlid anlayanlar olucagini da bildigim icin "ironi" diye de yazdim. Anlamak istemeyen anlamiyor tabi.

bak mesafe ne değiştişecek. bu adamın tedavi olması şart ki. buda çok zor bir süreç. bazen düzelmiyorda. yoksa 2 sene ayrı kalsanda adam 2 gün sonra yine kafa göz dalacaktır. adamın dnası böyle. psikopatı değiştiremezsin.

Son düzenleme:
sen sanırım tartışmayla ölesiye kafaya vurularak gözü morartacak duruma getirmeyi aynı kefeye koyuyorsun.ve bunu devamlı yapmayı.

hayır öyle değil etrafımda çok var böyle insanlar çok yakınımda da oky.. ama sonradan hiç olmadı yıllar önce çok fazlaydı. anlatabildim mi. duruldu normalleşiti yani .. hani uzaktan söylemiyorum canlı yaşadığım seyelr var annem babam boşansaydı nasu olurduk bilmem

herkes islam alimi burda arkadaşım. bende anlamıyorum ki. Kk'da bu kadar vakit geçirip hangi ara bitirdiniz islam hukukunu..
Ha bir olayda dine malzeme olmasın, bir olay dada din şöyle emreder diye biri çıkıp fetva vermesin..
Allah sonumuzu hayır etsin. Yarım doktor candan eder derler ya..
Yarım alimde dinden edecek adamı

senin bbanda anneni böyle ölesiye dövüyormuydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…