dayak yedim!

canım benim hemen ne duruyorsun boşan gitsin demek bize düşmez zaten konu sahibide bebeği olduğunu onun hatasını anlaması bunun için ne yapması gerektiğinin hakkında yardım istemiş ......

tartışma olur kavga olur da ,adama hatasını anlatmak için yol buluruz..dayağı atmış hem de defaalarca,kaf göz patlatmış,daha hatasını anlaması mı kalmış işin...??
yardım edin o zaman,nasıl anlatsın adama hatalı olduğunu? meyve mi yemesin,tuvalete mi gitmesin,evde hayaleet gibi mi olsun,ne olsun sizin önerilerinizi duyalım????

kapıya masa kursa adam

buyuk abdes 1 lıra

kucuk abdes 50 kuruş..

belkı kadın parasına kıyamaz,bu evlılık kurtulur..fazla mıcıyor belli ki..

Yanliz o degil de,
Adam cidden kadinin lokmasini sayiyorsa takip ediyorsa falan psikopattir yani. Bunun ustune bir de dayak var. Psikopat kismini es gecip de bosanmayin da bosanmayin diye tutturmuslar. Ilginc, cok ilginc.

Evet
Bizde iman kırıntısı olmayınca hemen boşan diyoruz
Yoksa iman abidesi koca ne yapmış, alt tarafı dayak atmış hem döver hem sever demeli imanlı kadınlar

İştaha getirme çeko,akşama ekşın yaşamam lazım göz kafa dalsın bana imanlı kocam

kapıya masa kursa adam

buyuk abdes 1 lıra

kucuk abdes 50 kuruş..

belkı kadın parasına kıyamaz,bu evlılık kurtulur..fazla mıcıyor belli ki..

Kumnbarada olabilir mesela

ya ben şaşıyorum arkadaşlar burda acı bir olay var boşan vs diyorsunuz da dalga geçmek neyin nesi gülmek eğlenmek için yer arıyor çoğunuz sinirlerim tepeme çıktı. ben mi çok vicdanlıyım acaba
bugün birsürü karga bağırıyordu ne oldu diye merak ettim meğer dikenli tellerin arasına briisi sıkışmış çırpındım çıkaramadım psikolojim bozuldu
belediyeyi aradım gelip alsınlar diye sonra gittiler bulamamışlar sanırım ordan çıkmış
o kadar sinirlerim altüst ki kaç saattir ağlıyorum böyle çırpınış acı çekiş olamaz
he bunu niye anlattım yeri değil diyecekseniz ama ..
hayatı ve dünyayı böyle basite alıp dalga espiri konusu yapmayın.
lak lak a gelince bizim milletimiz maşallah ama icraatte 0 daima..
can çekişince biri görse su vermez
internet üzerinden mangalda kül bırakmaz..
vicdanlı günler....

Merhaba canim,

Yazacaklarimdan once ozellikle belirtmek istiyorum , lutfen ama lutfen ilk is olarak karakola, polise gidip bir darp raporu al ve sakla ve esine fiziksel olarak yakinken asla gosterme.Sonra tekrar bir dayak yemeni istemem. Ama rapor elinde bulunsun. Sonra pisman olma nie almadim die.

Oncelikle basina gelen cok zor durum Allah kolaylik versin. En kisa zamanda seni bu zor durumdan kurtarsin.
Sanirim esin calisiyor.
Bugun esin isten donmeden ilk is git darp raporu al.
Sonra hastaneye git rapor al. Eger yuzun gozun anlattigin gibi morsa okula gidemezsin gitmezsin o halde die dusunuyorum. Zaten seni o halde hangi doktor gorse rapor verir.
Git kizini al, esyalarini toparla ve o evden ayril.
Esine hicbirsey soyleme. Allah korusun bir meyve icin seni bu hale getiren adamdan hersey beklenir.
Eger ailen anlayisli bir aileyse direk ailenin yanina git, ya da istemezsen "guvendigin" bir arkadasinin evinde kal biraz sonra yine ailenin yanina git ve olanlari ailene anlat.

Eger esin gercekten seni seviyorsa gelir kapinda kul kole olur, yalvarir ve istedigin cezayi vermis olursun. Ama duzelirmi bundan sonra sanmam. Esinin psikolojik tedavi almasi sart. Ama sen ben raziyim beni dovsede, hatta kazara sakat biraksa veya oldursede (Allah korusun) esimin yaninda kalirim dersen affet ve don.Ama sunu bil esin psikolojik tedavi almayi kabul etse bile cok zor ve uzun ve dayakli bir surec yine seni bekliyor olacak. Hangi hasta simdiye kadar iki kere psikologa gitti die birden degismis. Bu yillar alan bir surec. eger affedeceksen bile bunlara kendini hazirla.

Bir de cocugun kizmis. Cok uzuldum. Kizlar narin olurlar erkek evlatlara gore, esin bu haliyle ilerde kizinada zarar verebilir veya kizin onun sana olan siddetinden psikolojik olarak sorunlu bir insan olarak buyuyebilir. Butun bunlari hesaba kat esinle devam etmek istersen.

Son karar yine senin. Kimse seni bosanmaya veya bosanmamaya zorlayamaz. Biz sadece belkide goremedigin veya gormek istemedigin seyleri sana gostermeye ve seni is cok gec olmadan uyarmaya calisiyoruz. Ama nolursun git bir darp raporu al ve o evi terket. O adamla ayni cati altinda hicbir ceza veremezsin.

Dun gece yatmadan okudum yazdiklarini, evli olmadigim icin yorum yapmak istemedim ama inan sinirden uzuntuden uyuyamadim, kadinlarin bu sekilde siddete maruz kalmasi beni cok uzuyor. Once sahte bir konu oldugunu dusundum ve hatta oyle olmasini cok istedim. Ama simdide cocugumu birakmaya gidiyorum, araba yolda kaldi yazmissin. Gercek olma ihtimaliyle kendimi yazma sorumlulugunda hissettim.

Reactions: anu
yahu hanımlar siz hep kadın diktatörlüğü sergilemek zorunda mısınız ? yok ben kadınım karşımdaki erkek hep bana itaat etmeli bir dediğimi ikiletmemeli falan fistan.. diyerek bir yere varamazsınız. erkekler kadına en ufak kusurda kadın kıyameti koparıyor. ama kadının kusuru olunca asla tepki almamalı çünkü kadın diktatörlük hakimiyet sizlerin zihniyetinde. benim dediğimi sadece Kuran ve Peygamberimizin hükümlerini bilen anlar. (imansızlar demiyorum çünkü hemen bir kelimeyi cımbızla seçip orada kendi cehaletinizi aklamaya çalışıyorsunuz) eğer siz anlamadıysanız bu konuda bilgi eksiğiniz var. ama Kuran okuyarak ve Peygamberin kadınlara verdiği öğütleri öğrenirseniz ne demek istediğimi o zaman anlarsınız. siz belki evlisiniz belki bekarsınız hiç beni enterese etmez. ama konu sahibi kadın evli ve bir evladı var. anne baba ayrıyken o çocuk ne kadar eksik büyüyecek biliyor musunuz ? adamı zerre savunmadım ama adamı savunuyormuşum gibi cahilce konuşuyorsunuz. kavgacı tartışmacı diktatör ve katı insanlarsınız çoğunuz. adam vurdu boşaaaaaaan adam aldattı boşaaaaan sana mı bağırdı hemen boşaaaaaan................!!!!! siz biliyor musunuz boşanma sayısındaki artışları acaba ? boşanmak şeytanın sevdiği en büyük davranış şeklidir. ama en kolay yoldur.. siz burda boşan diyorsunuz ve o kadın burdaki boşan diyenler yüzünden boşanırsa o çocuğun vebalini nasıl üstleneceksniz bilmiyorum. ben evliliğin kurtarılması yönündeyim. boşanmak için bir kadın ya da bir erkek o kadar çooooook sebepler bulur ki ve hepsi de sizlere göre gayet mantıklıdır. aman neyse.
velhasıl kelam, kadına el kalkmaz adamı zerre savunmadım. ama bu çift içinde kadın daha mantıklı olduğu için çaba vermek bu ilişkide kadına düşüyor. yapıcı olmak iyidir. yapıcı derken adama teşekkür etsin boynuna atlasın falan diye bir manada demiyorum aradaki ince çizgiyi bu at gözlüğünüzle göremezsinz. anlamadınız bun dediklerimi değil mi. tabi hiç şaşırmıyorum..

elma yerken laf atıyor, tuvalete giderken laf veriyor, neden böyle yapıyorsun deyince dayak atıyor
allah yardımcın olsun. psikolojik bir durum inşallah geçer

yaşayan bilir ama babasız yaşamak parçalanmış bir ailenin çocuğu olmak nasıl kötü bunu bilemez.

Pardon? Benim babam işe yaramaz herifin biridir. Dayağı yoktur ama evimizden kavga eksik olmazdı, bir de dövdüğünü düşünüyorum da...
Annem gözümün önünde her gün dayak yese ben de herhalde şimdi seri katil falan olurdum.
Böyle bir ortamda sağlıklı bir çocuk yetişebilir mi sizce? Babalık doğuştan değildir, sonradan kazanılır hatırlatayım.

eşin ruh hastası mı
bence hastaneye yatırın tedavi görsün
o aşamadada sen boşan hem kendini hem kızını kurtar
bugün bunu yapan yarın seni ve kızını hiç düşünmeden keser allah korusun

Arkadasim saka misin ya? Kadin dayak yiyor diye sinirlerimiz tepemize cikti burda ama kadin hala bosanmiycam diyor. E millet artik ne desin ne yapsin? Dalga gecmiyorlar ayrica "ironi" yapiyorlar.

Bosan demenin de neresi yanlis?

boşanmak gibi bi niyetin yoksa
sende adam tut onu dövdür ama eşek sudan gelmesin senin adamın aklı başına gelsin....

aynen katılıyorum

Bence de müstehak artık ben öyle düşünüyorum insan kendine hangi hayatı layık görüyorsa onu yaşıyor ha bir kere döver o an beklemezsin anlarım ama inatla hala ben bunu çekicem diyorsa buyursun yaşasın yani. Bir de kadın ve çocuklara sanki karşısındaki erkekmiş gibi kafa göz dalan kendini erkek sanan müsveddeleri anlamıyorum dayağın hiç bir türlüsü kabul edilemez ama ne biliyim büyük adama dalınır gibi de dövülmez yani nereden geliyor bu hınç bu kin bu hayvanlık kusura bakmayın benim aklım mantığım almıyor.

Hayatı basite almak?
Yorumuna katılmıyorum..
İyi günler.

Mervecik? Sen misin anam? Biz de seni bekliyor idik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…