bu senin iyi bu huyun ama. sakın yanlış anlama. fazla olması insanların senın tepene çıkabilecekleri bir merdiven bence. gerektiği herde " hoppp" diyebilmeli insan. senide anlıyorum aslında. banada insanlar çok merhametlisin derler ama senın kadar merhametli değilim açıkcası.
Aynen kimsenin kimseye hızlıca dokunma hakkı bile yoktur!
Bırak dayak atmayı, hakaret hakkı yoktur.
Televizyonlarda siyasetçiler, oyuncular ufacık bir kelime yüzünden mahkemelik oluyorlar yahu. Niye gözümü açmıyoruz biz?
Rencide oldum deyip milyarlarca tazminat talep ediliyor.
Biz de hala oturup dayağın sinirle mi keyfi mi atıldığını tartışıyoruz.
Vay bize! Yazık bize!
hahahaha burda kendimle çeliştim bugün kargayı kurtarmak için hem kendimi hem beleidye itfaişyeyi ortak ettim.
atasözü işte ne mantıklı ki
kızını dövmeyen dizini döver gibi bir zırvalık ta var
ataerkil toplum çemkirişlerii bunlar.. hayvanı dövmek derken atı koştırmak için hafifçe vurmaktan ahsetmişler belki :)
İnsanız sonuçta,affetmek ve merhametli olmak güzelde,gün gelir sabır öyle bir taşar ki,ne olduğunu bile anlayamadan kendinden geçmişsindir.
Düzeltmek nereye kadar acaba..
Rica ederim... Buradaki çoğu arkadaş benle aynı şeyi söyledi aslında. Ama hepimiz tepkili olduğumuz için birbirimizi ufak ufak yanlış anladık hepsi bu
Hepimizin hayatı bu tür olaylarla dolu. Bak kontes, ben hatta sen bir sürü ortak noktamız var. O halde neden tartışma çıkıyor ki? Aynı şeyi düşünüyoruz oysa ki...
Neyse ben bugün bayağı imandan! çıktım
Bu kadar şey yazdım, umarım bir kişi de olsa bakış açısını değiştirmiştir. Bu olmuşsa çok mutlu olurum.
inceldiği yere kadar sonra kopar istemesekte sanırım.... haklısınız
Köpek gibi süründürmek mi?
Kuzum köpeğe hakaret olur valla!
O adamdan hayvan bile olmaz!
Ötesini var git sen düşün((((((((
Demek ki biraz kişi ile alakalı
Benim ablamın kızı var ufak daha, o bile biri ona dokunsa gider aynı şekilde dokunur
Biri eline vursa şakadan, gider karşı tarafın eline vurur geri kaçar
Ablam derki bu aynı Çekirge Teyze'sine benziyor
Kimisi de elime vurdu diye oturur ağlar işte
Çocuklukta gösterdiğimiz tepkilerden belli aslında yapılarımız
ü
üremesin bunlar
kısırlaştırılsınlar
hahaha normal karşılayan tipler geldiğine göre konunun ortalık karıştırmak için açıldığına emin oldum :))
sanırım benimde burdna çıkma zamanım geldi..
bunu nasıl çözdün aklına hayran kaldım ....ortalık karıştırmak yada ona buna sataşmak işim değil sırf yorum yazmak olsun diye yazmışsın anlaşılan
[/COLOR]dayak hiçbir canlıya atılmaz. hele hayvana asla. .
burada bir konu açttımdı bdvde.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727446
buradaki videoya bak. ve bu sözünü tekrar düşün. olurmu
üremekteki kastım düşüncenin ürememesiydi. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.? Kısırlaştırmak falan diyince tuaf oldum. öyle birşey kastedmedim çünkü.
burdan senin yorumda öyle görünüyor :))
ama ben aynen onu kastettim
valla üremesinler her zaman derim tekrar diyeceğim
anne akıllıysa çocuk akıllı olur
anne öğrenirse çocuğuna öğretir
eğitim şart
bu zihniyetteki kadının yetiştireceği evladı düşünmek bile istemiyorum
ayrıca konu sahibi arkadaşımızda üremeseymiş iyiymiş kime neye çocuk yapıyorsun hangi şartlardasın
kendini kurtarmadan o hayata birde çocuğu mahkum etmişsin yazık
kendi psikolojin ne hale gelmiş
eğitimciymiş birde öğrencilerine ne verebiliyorsun ben bunları düşünürüm
beni bilen bilir ...yazdıklarımı gören görür ...senin nsıl gördüğünde umrumda değil bunu bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?