dayak yedim!

kayılıyorum sana fazlası enayi yerine kullanılmak azcık şirret olmayı dilerdim allahtan

Demek ki biraz kişi ile alakalı
Benim ablamın kızı var ufak daha, o bile biri ona dokunsa gider aynı şekilde dokunur
Biri eline vursa şakadan, gider karşı tarafın eline vurur geri kaçar
Ablam derki bu aynı Çekirge Teyze'sine benziyor

Kimisi de elime vurdu diye oturur ağlar işte
Çocuklukta gösterdiğimiz tepkilerden belli aslında yapılarımız

Neyse ben bugün bayağı imandan! çıktım
Bu kadar şey yazdım, umarım bir kişi de olsa bakış açısını değiştirmiştir. Bu olmuşsa çok mutlu olurum.

kesinlikle içtenlikle söyledim çünkü çekinmedim kk olduğundan . eminim ki çoğumz yaşadık benzerlerini

Çocuk boş bir levha olarak doğar. Onu ebeveyn şekillendirir. Yok ona çekmiş, buna çekmiş olayı saçma yahu! Sanki hastalık gibi davranışları da genetiğe bağlıyorlar.
Tek yumurta ikizlerini farklı ortamlarda yetiştirdiklerinde farklı davranışlar sergiledikleri deneylerle ispat edilmiştir. Psikolojide geçer bu.
E sen çocuğu korkutursan, her akşam annesini döversen o da yarın evlenir kocasından dayak yer oturur ağlar, sonra da bdv ye konu açar. Kocamı nasıl yola getirebilirim diye...
İşte bunlar hep aile...

siz zaten kararınızı vermişsiniz.
Dayak yemeyi kabul edip ona ceza vermeyi düşünüyorsunuz..
pes..

[/COLOR]dayak hiçbir canlıya atılmaz. hele hayvana asla. .
burada bir konu açttımdı bdvde.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727446
buradaki videoya bak. ve bu sözünü tekrar düşün. olurmu

okyy sen beni yanlış anlamöak istiyorsun demin sadece saçma bir atasözünden alıntı yaparken düşünmediğimi söyledim.. ve editleyemedim.ben hayvanları hergün besleyen hayvanlar için ortalığı ayağa kaldıran bir insanım sakın böyle birşey deme benim için çok üzülürüm. eğer imkan varsa silelim. benim bahsettiğim köyde beslenen hayvanları ot toplamak için arabaya bağlandığında yapılan eylem ya da at binciilerinin... baska yere çekileceğini düşündüm söyledim zaten

ayrıca hayvana dayağı mesru kılacak bir gerizekalı yaratık olabilir

Son düzenleme:
Çok özür dileyerek yazıyorum, kusura bakmayın. Ben sürekli dayak yiyen kadınların sağlıklı düşünemediğine inanıyorum. Yani kendisinin gözünü morartan bir adamı düzeltip mutlu mesut devam etme fikri bana göre sağlıklı değil. Yolda yürürken kolumuza çarpan birine ters ters bakıyoruz da bu herif gözünü bildiğin morartmış yahu! Sürekli de yaptığı bir şey. Sağlıklı düşünebilen birinin bunları kendine reva görebileceğine inanmıyorum.

üremekteki kastım düşüncenin ürememesiydi. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.? Kısırlaştırmak falan diyince tuaf oldum. öyle birşey kastedmedim çünkü.

ama ben aynen onu kastettim
valla üremesinler her zaman derim tekrar diyeceğim
anne akıllıysa çocuk akıllı olur
anne öğrenirse çocuğuna öğretir
eğitim şart
bu zihniyetteki kadının yetiştireceği evladı düşünmek bile istemiyorum
ayrıca konu sahibi arkadaşımızda üremeseymiş iyiymiş kime neye çocuk yapıyorsun hangi şartlardasın
kendini kurtarmadan o hayata birde çocuğu mahkum etmişsin yazık
kendi psikolojin ne hale gelmiş
eğitimciymiş birde öğrencilerine ne verebiliyorsun ben bunları düşünürüm

Son düzenleme:

saygı duyarım.. güzel bir yerden bakmışsın konuya. sağlıklı düşünen anne, sağlıklı çocuklar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…