- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
ikisi cok farklı konular ben aldatılmadım. siddet gördüm ve gösterdim
insan olana dayak heleki can yoldaşından evladının babasından olacak iş değil
arkadaşın anlatımına göre dayak o kadar sudan sebepten ki (has gerçek büyük bir sorunda bile olmamalı)
yaşananlar üzüntü verici
benim görüşüm bunun daha önce yaşandığı yazılanlardan anlaşılıyor
yavrunuz küçük şuan dayak olayının farkında değil ama büyüdüğünde bunların yaşanması halinde çok daha kötü
evladınızın bunu görerek büyümesi onun psikolojisi ve sizin ruh haliniz çok zor
Çalışan annesiniz anladığım kadarı ile kendinize yeni hayat kurma konusunda kendinizi ölçüp tartmanız gerek
Bu derece dayak yesem allah korusun ben boşanırdım arkadaşım
Evlilikte sevgiden önce saygı esastır diye düşünenlerdenim
burnunu sürtmek ceza vermek bu tarz erkeklere sökermi bilmem
Son karar sizin tabiki ama unutma ki herkes hakkettiği hayatı yaşar
hergunu mu dayak yiyerek gecirmiyorum tabiki. birkaç kez hatası oldu bana. elimde armut toplamadı ayrıca. ben onu pişman etmek istiyorum. boşanmak benm için en kolayı. benm zekice fikirlere ihtiyacım var ona sağlam bir ders vermek için
Arkadaşım, erkeklere okkalı cezalar sökmez, yapan YİNE yapar.
Ayrılmayacağını bildiğim için sana tek diyeceğim sen daha çok dayak yersin.
Benim eşim benim yediklerimin hesabını tutamaz, hatta dışarda ne yese eve bana da getirir yiyeyim diye, o derece vicdan sahibi yani.
Senin resmen boğazına dizmiş yediğin elmayı.
Takkeyi önünüze alın ve kabul edin ; arsızlık olmuş eşinizdeki, bir kerelik bir hata değil, yine olacak. Ve siz buna müsamaha gösterdikçe dozu artacak, bunu terbiye etmenin bir yolu yok, adamın vur eli varsa maalesef ki çözümsüz, her sıkıştığında bunu yapacak. Boşanmamak tabi ki tercihinizdir, şansınızı denemek istemek hakkınızdır ancak denediğiniz her yöntemin sonunda bir dayak daha yiyeceğinizi kabullenin, gazanız mübarek olsun
tecrübe mi söyluyor ezberden mi konusuyorsunuz
ikisi cok farklı konular ben aldatılmadım. siddet gördüm ve gösterdim
uyurken kafasına kaynar su dök. anca böyle pişman edersin.hergunu mu dayak yiyerek gecirmiyorum tabiki. birkaç kez hatası oldu bana. elimde armut toplamadı ayrıca. ben onu pişman etmek istiyorum. boşanmak benm için en kolayı. benm zekice fikirlere ihtiyacım var ona sağlam bir ders vermek için
uyurken kafasına kaynar su dök. anca böyle pişman edersin.
kısasa kısas.tövbe yarabbim.
Oky ilk defa o kadar yorum yazdığıma, kişiliğimi açtığıma pişman oldum. Biz boşuna birbirimizi yedik o kadar saat.
Evet hakikaten doğruymuş, kimseyi değiştiremezsin. Ne dersen de olmuyor arkadaş, iyilikle yaklaş olmaz,kötülükle yaklaş olmaz. Yolu yok bunun. Şekil a...
hergunu mu dayak yiyerek gecirmiyorum tabiki. birkaç kez hatası oldu bana. elimde armut toplamadı ayrıca. ben onu pişman etmek istiyorum. boşanmak benm için en kolayı. benm zekice fikirlere ihtiyacım var ona sağlam bir ders vermek için
her koyun kendi bacağından asılır. ben insani olarak demem gerekeni göstermem gerekeni söyledim. içim rahat.Oky ilk defa o kadar yorum yazdığıma, kişiliğimi açtığıma pişman oldum. Biz boşuna birbirimizi yedik o kadar saat.
Evet hakikaten doğruymuş, kimseyi değiştiremezsin. Ne dersen de olmuyor arkadaş, iyilikle yaklaş olmaz,kötülükle yaklaş olmaz. Yolu yok bunun. Şekil a...
iste ciddi bir takıntı problemi var. ben hayatımda böyle birine rastlamamıstım daha önce
sabah hala hangi ayakkabıyı giyeceksin bunu giysene diyor. okadar sıkıldım ki en ufak sözü beni çıldırtıyor
yani arada yersen sorun yok.Her gün değilse tamam
Ayda bir hakkıdır erkeğin
Eşimden şiddet gördüm, olay günü darp raporu alıp onu şikayet ettim. Aynı günde evi terkettim... Bir çocuğum var...
8 aydan fazladır ayrıyız. Şu an psikiyatriste gitmesine rağmen güvenemiyorum. Psikiyatrist tekrar deneyebileceğimi fakat bir daha şiddet görmeyeceğimi
kimsenin garantileyemeyeceğini söylüyor. Zaten olayı unutmak ne kadar zaman geçsede mümkün değil. Hep kalıcak hafızamda...
Siz nedense çok sorun etmiyormuş gibi konuşuyorsunuz, biraz şaşırdım açıkcası...
Boşanmak-boşanmamak hangisi doğru bende çok sorguladım bunu, halen de sorguluyorum ! Çok zor bir durum kendime, evladıma reva görmüyorum bu
eziyetleri..
Gerçekten pişman olan eş tekrarlamazdı zaten !
her koyun kendi bacağından asılır. ben insani olarak demem gerekeni göstermem gerekeni söyledim. içim rahat.
hiç pişman olma. biz insanlık görevimizi yaptık. bundan sonra ne olursa bu bizim değil konu sahibinin seçimi.
hayat onun. acıyı çekecek travmayı yaşayacak o. ve bebeği.
burada en üzüldüğüm artık o bebek oldu.
bunu isteryerek yaşayana zerre üzülmem artık. konu sahibinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?