bu adamı gibisinimi düzelteceksin. dikkat et düzeltirken hayatından olma.affetmek insnaın en kutsal özelliği.. gözümde birde merhamet. ben merhamet sahibiyim fazlasıyla bu anormal sanırım..kötü bir insanı bile kötüdür diye bırakıp gitmem onu düzltmeye çalışırım
affetmek insnaın en kutsal özelliği.. gözümde birde merhamet. ben merhamet sahibiyim fazlasıyla bu anormal sanırım..kötü bir insanı bile kötüdür diye bırakıp gitmem onu düzltmeye çalışırım
konu sahibine sormak istediklerim var ama bir daha gelmemiş sanırım. sanırım bu kadar anormalsa birlikte durması yanlış...
teşekkürler anladığın için beni bu arada...
korkak yetiştirilmiş insanlarız biz erkeklerden ayrı yaşayamıyoruz demek böyle öğretilmiş... bunu anlıyorum kendim de bile bunu görüyorum ..boşanmış olmak çok kötü gösterilmiş bize
bu adamı gibisinimi düzelteceksin. dikkat et düzeltirken hayatından olma.
Aynen, bu kadarcığı bile kin beslememe sebep oldu.
Bilemiyorum ben mi aşırı korumacıyım, yoksa millet mi canını sokakta bulmuş? Orasını çıkaramadım doğrusu...
bu arada canım babam yaslanmadı henüz.. durulması nedeni ne bilemiyorum.etrafındaki stres yapan insanlar belki..dayak hayvana atılır o kesin.. ama işte cehaleti bu durumda bile kanımıza işletmişler
İlk cümlen geneli kapsamıyor. Korkak ve erkeğe ihtiyaç duyan nesil çok eskilerde kaldı. Yine var ama daha iyiye doğru gidiyoruz.
Bir kesim kadının uyanmasını istemiyor ve erkenden sindirmeye bakıyor. Sen de etkilenmişsin bu anlayıştan. Bunu değiştirmek kişinin kendi elinde.
Ama bu konuyla çok daha iyi anladım ki kendine saygının eğitimle falan alakası yok. Annem köyde doğup yetişen biriydi o da babamdan korkmaz hakkını savunur saygı duyar. Babam agresif biri değildir ama basit bir olayda annem savunmaya geçer hala.
Ben eşimden korkmuyorum. Allah esirgesin 180 derece dönecek kadar değişik davranış gösterirse de korkmayıp kendime olan saygımdan gerekeni yaparım.
Konuyu dün akşam okudum konu sahibinin eşini pişman etmek istemesi olayın yanında o kadar komik geldi ki yorum yazmak bile gereksiz gelmişti. Söylenecekler zaten söylenmiş. Boşanmayı aklına bile getirmeyen bir kadın var.
O yavruya üzüldüm ben sadece. Allah onun yardımcısı olsun inşallah.
affetmek insnaın en kutsal özelliği.. gözümde birde merhamet. ben merhamet sahibiyim fazlasıyla bu anormal sanırım..kötü bir insanı bile kötüdür diye bırakıp gitmem onu düzltmeye çalışırım
Bende öyleyim
O yüzden çok şaşırdım
Ne babama ne eşime ne de bir başkasına o hakkı vermiyorum
Yıllar sonra düzelse ne olur bizi o hale düşürdükten sonra, o düzelse ben düzelmem kolay birşey mi bu
Yok güzelim, dayak hayvana bile atılmaz
Hayvan hakları koruma derneği başına üşüşür neye uğradığını şaşırırsın.
Ama bak bir kadınımızı koruyamıyoruz. İçler acısı bir durum...
İnsanız sonuçta,affetmek ve merhametli olmak güzelde,gün gelir sabır öyle bir taşar ki,ne olduğunu bile anlayamadan kendinden geçmişsindir.
Düzeltmek nereye kadar acaba..
7 yaşında babaya anneme vurursan karşındayız demek herkesin harcı değil. bravo .
ne yapsın arkadaş kadın hemen boşansın mı davulun sesi dışardan hoş gelir ....emek verilmiş yıllar. arada bir çocuk ,boşansa çocuk ortada anne baba ayrı kolay şeyler mi...eşinizle bir süreliğine ayrı kalın sonrasında da yine kıymetinizi bilmiyorsa o zaman başka yollar düşünün maddi özgürlüğü olan kadın evlenince bir sorun çıktığında ayrılsa oooooooooooooooo başka bir bakış da ekonomik özgürlüğü olmasa sabır et geçer mi denilecek ne saçma
Hahaha normal karşılayan tipler geldiğine göre konunun ortalık karıştırmak için açıldığına emin oldum :))boşanın diyenler olmuş.. yazık..
bence asla boşanmayı düşünmeyin.. evlilik kolay bir müessese değil. sevgili olsanız ayrılın derim ama evli bir bayansınız. ayrılık kolay hanımefendi ama evliliği kurtarmak cesaretli, imanlı ve eşiyle evladını sevenlerin harcıdır. eşinizle aranızı düzeltmeye bakın. ama asla boşanmayı düşünmeyin. ben bu evlilik için ne yapmalıyım ki yuvamı kurtarayım diye kendinize sorun. kocanızı sizden iyi tanıyan olmaz. siz bilirsiniz hangi yolda giderseniz düzeleceğini. ama kavga etmeyin. yumuşak huylu olun ki eşinizin davranışları da o yönde olsun..
Yok güzelim, dayak hayvana bile atılmaz
Hayvan hakları koruma derneği başına üşüşür neye uğradığını şaşırırsın.
Ama bak bir kadınımızı koruyamıyoruz. İçler acısı bir durum...
ya sen kaç yaşındasın? Evli misin bekar mısın?
Bu zihniyetle uğraşamayacağım daha fazla. Tanımıyorum diyosun tanıyomus gibi yorum yapıyorsun.
Tuaf enteresan.
Tek dileğim senin gibi zihniyetteki insanların daha fazla yayılmaması.
haklısın dayak hayvana bile atılmaz. Evimizde kedimiz var bazen elimizi aşırı ıssırıyor eşim bir kere vuruyor ve sonrasında büyük bir pişmanlık duyduğunu söylüyor. Kii bir bayandan bahsediyoruz.. çok yazıkkk...
bu arada canım babam yaslanmadı henüz.. durulması nedeni ne bilemiyorum.etrafındaki stres yapan insanlar belki..dayak hayvana atılır o kesin.. ama işte cehaleti bu durumda bile kanımıza işletmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?