tayin isteyip memleketime gitmek istiyorum. ama pişman olmaktan korkuyorum güvenemiyorum kendime
sorguladım zatyen kırılmadım ben bilmiyorum hasassım baya bu konuda aslında hiç yazmam kimseye de fikir vermem çünkü
en iyisini insan kendi bilir.
ne ben ne anası babası ona destek olamayacak belki
anlatmak istediğim bu.boşanması hür iradesi
sadece alaya almak da hemen boşan demek te doğru gelmedi. bu benim fikrm sadece yanlış olmadığı iddiam da yokki...
evlilik bir yerde şans. çok iyi sanırsın evlenirsin,ama adam senden saklamıştır diğer yüzünü. şiddet dolu yüzünü. evet bu şans. ama buraya kadar şans. sonrası tercih.o andan sonra bunu yaşayıp yaşamama senin tercihine bağlı. şansına değil. yaşamayı tercih edersen senin seçimin etmezsende öyle.yaşamak ve yaşamamk var oky .. evli olmak yada dayak yemek ya da evlenmek ya da hayatını hep mutlu geçirmek
bunlar tecih değil ki şans
bende sakin bir ailem olsun isterdim
hiç korkmadan evi karıştırmak belki
belki telafi edilecek sandım. çünkü konu sahibesi eşini anlatırken samimi olmamış bence direk dalmış gibi olaya .
manyak değilse eğer
yada başka bir olay yoksa saçma geldi bana..
kızdım evet dalga gecilmesin en azından...benim fikrim bu cahilce gelebilir ama bu..
Hahayt! Alintiliyorum iste sorun mu var? Ben de canim lafini hic sevmem bu arada. Senin sinirlerin bozuksa benim de bozuk? Kadinin dayak yemeye devan etmesini istiyorsun galiba? Kac tane "kocam beni dovuyordu ama konustum duzeldi" diyen kadin gordun? Adam duzelmeyecek iste bu bellim.
Sosyal medya sevmiyorsan KK da isi olmasin bi zahmet
okurken gülümsedim, valla helal olsun, gerçekten minicik olmanıza rağmen çok cesurmuşsunuz. babanız da olayı çözmüş allahtan hemen..
7 yaşında babaya anneme vurursan karşındayız demek herkesin harcı değil. bravo .Aynen oky. Telefi edilemeyenler vardır bir de... Maalesef bunun affı, açıklaması olamaz, olamaz...
Ben küçüktüm, 7 yaşındaydım sanırım. Kardeşim de 4-5...
Bir gün babamla annem çok fena kavga ediyorlar. Babam çıldırmış gibiydi.
Biz odanın dışındayız ama kapı aralık, görüyoruz kardeşimle.
Baktım babam anneme hızla yaklaşıyor. Dedim hayra alamet değil bu.
O yaşta hızlı bir plan yaptım hemen. Ayağımdaki terlikleri çıkardım. Birini kardeşime verdim, birini kendim aldım.
Hadi yürü dedim. O da o zamanlar ne yapsam aynısını yapıyor. Geldi peşimden hemen.
Babamın üzerine yürüdük ikimiz. Terlikle baba döveceğizBabam o an şaşırdı ve bıraktı gitti.
Bak işte 7 yaşında çocukla 4 yaşında bir çocuk travma anında nelere dönüşüyor, neler yapabiliyor.
Ben hala unutmadım, dövmese bile iz bıraktı görüldüğü gibi.
Bir daha da asla yapmadı babam ama ona karşı bir antipati beslememe sebep oldu.
evlilik bir yerde şans. çok iyi sanırsın evlenirsin,ama adam senden saklamıştır diğer yüzünü. şiddet dolu yüzünü. evet bu şans. ama buraya kadar şans. sonrası tercih.o andan sonra bunu yaşayıp yaşamama senin tercihine bağlı. şansına değil. yaşamayı tercih edersen senin seçimin etmezsende öyle.
konu sahibinin samimiyetini buradaki mesajlarından anlamak beni aşar. ben okuduğuma bakarım. sammi değildir demekte suçlamaya gider. günah almak istemem
Bak anlıyorum seni, çekingensin yaşadığın bir takım şeylerden ötürü.
Ama bu kadının kaybedecek vakti yok.
Sabah kahvaltıda 3 bardak çay içtin diye her an dövebilir konu sahibini.
Adam kavga esnasında sinirlenip bir anda yanlışlıkla bir tokat atmıyor. Bildiğin kadını gelişine dövüyor. Özür dilerim çirkin ifade ediyorum ama en yalın hali bu!
Eğer daha fazla beklerse ha bire dayak yiyecek bu da olası bir zararı beraberinde getirecek. Yani risk artacak. Ve bu kadının çocuğu var, bilemiyorum artık...
7 yaşında babaya anneme vurursan karşındayız demek herkesin harcı değil. bravo .
evet bu ülkede kadın olmak zor... babamın maruz kaldığı şiddet değilde o an psikoloji bozuk olduğundan annem horlasa bile ağlayacak haldeydi .. 1 senelik bir süreç.. ne bileytim ben sanırım çabuk affeden biriyim ...
bende senın gibiyim affederim. ama benı yıpratan üzen şeyleri affetmem. neyseki şimdi düzelmişsiniz Allah ağznızın taadını bozmasın
evlilik bir yerde şans. çok iyi sanırsın evlenirsin,ama adam senden saklamıştır diğer yüzünü. şiddet dolu yüzünü. evet bu şans. ama buraya kadar şans. sonrası tercih.o andan sonra bunu yaşayıp yaşamama senin tercihine bağlı. şansına değil. yaşamayı tercih edersen senin seçimin etmezsende öyle.
konu sahibinin samimiyetini buradaki mesajlarından anlamak beni aşar. ben okuduğuma bakarım. sammi değildir demekte suçlamaya gider. günah almak istemem
Kesinlikle
Psikolojik şiddet bile iz bırakırken
Dayak değil dayaklar dizisi ne izler bırakır hem kadın da hem çocuklarda..
herkes hak ettiği hayatı yaşıyor kelebek bence...
İyi ki de diyebilmişim bunu. Diyemeseydim, babam anneme vuracaktı ve bunun devamı da elbet gelecekti.
Babama yaşattığımız şok ona bunu yapamayacağının sinyalini verdi.
Şimdi yapmaya kalksa ne kardeşim ne ben müsade ederiz. 3 e karşı 1 hala, aramıza almadık o günden beri
İyi yapmışsınız...Aynen oky. Telefi edilemeyenler vardır bir de... Maalesef bunun affı, açıklaması olamaz, olamaz...
Ben küçüktüm, 7 yaşındaydım sanırım. Kardeşim de 4-5...
Bir gün babamla annem çok fena kavga ediyorlar. Babam çıldırmış gibiydi.
Biz odanın dışındayız ama kapı aralık, görüyoruz kardeşimle.
Baktım babam anneme hızla yaklaşıyor. Dedim hayra alamet değil bu.
O yaşta hızlı bir plan yaptım hemen. Ayağımdaki terlikleri çıkardım. Birini kardeşime verdim, birini kendim aldım.
Hadi yürü dedim. O da o zamanlar ne yapsam aynısını yapıyor. Geldi peşimden hemen.
Babamın üzerine yürüdük ikimiz. Terlikle baba döveceğizBabam o an şaşırdı ve bıraktı gitti.
Bak işte 7 yaşında çocukla 4 yaşında bir çocuk travma anında nelere dönüşüyor, neler yapabiliyor.
Ben hala unutmadım, dövmese bile iz bıraktı görüldüğü gibi.
Bir daha da asla yapmadı babam ama ona karşı bir antipati beslememe sebep oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?