- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.685
- 248
dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.
evett bir kaç kez daha oldu dayak yedim yani
var öğretmenim. en iyi okullarda ve muhitte yetiştim gele gele bu köhne ve kasvetli yere geldim
sasirmayın
ne yiyorsan eşinede ikram etseydin bir tabağa koyup beraber yeseydin eminim eşin sana böyle davranmazdı!!!!
bence çok yedin diyedir çünkü meyve yediği için dayak yiyor
Bu konu bi şaka değilmi yada biri şaka olduğunu söylesin tuvalete kaç kere gittiğne karışacak,yediğin meyveye ya sen delisinyada o eğer doğruysa arkana bakmadan kaççççççççççççç.
tüm konu bu mu şaka gibi hadi eşine ikram etmedi diyelimm sırf bu yüzden mi onca dayağı yedi ve haketti
Sence ona meyve ikram etmedi diye mi dayak yedi?
Meyve ikram etmemesi dayak yemesine sebep miydi?
"sen bana meyve ikram etmedin,gel buraya dayağı hak ettin" < böyle bir mantık var mı yaa?
bu şaka herhalde değil mi?
Meyve ikaram etmedi diyemi şiddete mauz kaldı sizce?
Adam bildiğiniz psikopat hanımefendi,hangi bahane arkasına sığıanarak böyle konuşuyorsunuz!!
bahar hanım hanımefendi sürekli böyle oluyor diyor bence olayı yanlı anlatıyor...
kim olsa kızar adamın karşısına geçip ne yiyorsa yemek insanın sinirini bozar
ben sadece hissetiğimi söyledim adamın psikopat ama konu sahibi hanım efendi çok mu doğru yapmış sizce kocası o onun beraber ikram etseydi bence sorun olmazdı ki bence bu konuda adam onu uyarmıştır. hem koca parası ye evde hemde kocaya getirdiği malı ikram etme bence yanlış olan bu
ben sadece hissetiğimi söyledim adamın psikopat ama konu sahibi hanım efendi çok mu doğru yapmış sizce kocası o onun beraber ikram etseydi bence sorun olmazdı ki bence bu konuda adam onu uyarmıştır. hem koca parası ye evde hemde kocaya getirdiği malı ikram etme bence yanlış olan bu
Şaka değil bence,meyve ikram etseydi dayak yemezdin mantığıyla hareket etmiş...
[COLOR=""]siz iyi misiniz?
herkesin eli ayağı var bu yemek değil ki onada ayrıca getirsin meyve yani gitsin yıkasın yesin hatta karısınada getirsin sırf kadın tek yedi diye dayak mı atacak nasıl bir düşünce yapınız var harikasınız çözümleriniz ayrıca muhteşemmmmm[/COLOR]
herkes hak ettiği hayatı yaşıyor kelebek bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?