Dayak yedım

Canım ya kıyamam...
Emin ol Allah bunun hesabını sorar
Erkeklik bayanlara fiziksel güç uygulamak değildir
İşin falan var mı biyerlerde çalışabilirsen kendini bişeylerle oylamaya çalışırsın :26:

ben gıdecegım annem gelmek ıstedı
beraber döneriz
işim yok
bı ara tam hatırlamıyorum ama üstündekı kıyafetleri de ben aldım benım paramla alındı dedı

ne alaka bunu soyledı anlayamadıgım zaten şok oldum

elllerım ayaklarım tıtrıyor
iyi deilim ne kötü bı his bu

Allah ıslah etsin onu. gecmiş olsun üzülme canım.. sen herşeyden değerlisn

yüzüm bazı yerlerım sadece kızardı rapor vermezler
ve ben onunla ugrasmak ıstemıyrm
ugrasmadan bıtsın

Terbiyesiz birde ustindekileri ben mi aldim dedi yaratık. .hic uzulme toparlan canim benim annenle de konusursun ailenlede..umarim en yakin zamanda sorunsuz bir sekilde kurtulursun bu pislikten..ailen yaninda olduktan sonra herseyi daha rahat asarsin

Yuzunun bazi yerleri kizarsa da rapor alirsin, o kizariklikla kalmamistir ayrica rapor bosanma surecini hizlandirir aksi takdirde uzar gider ne kadar zamandir evlisiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yüzüm bazı yerlerım sadece kızardı rapor vermezler
ve ben onunla ugrasmak ıstemıyrm
ugrasmadan bıtsın

Allah hakkında hayırlısını versin foreverp ayrıca yürekten kutluyorum seni sakın vazgeçme mücadelenden bu adam seni zerre hak etmiyor

anlaşöalı boşanmak için ne gerekıyor anlatabılır mısınız

Darp raporu alsana neden anlasmali bosanacaksin arkadasim ara polisi gelsin bu kadar basit

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de ısrarla darp raporu al diyenlerdenim. Daha kolay boşanıp kurtulursun. O evde bile kalmamalısın bence.

Boşanmaya pek gönlün yok, özür dilesin tatlıya bağlansın istiyorsun galiba..
Beni yanlış anlama arkadaşım , seni incitmek için demiyorum bunları ama
Darp raporu alırsan geri dönüşü olmaz diye mi almıyorsun

sadece kızarıklık olsa dahi yine de alın darp rapaorunu. uğraşamam demeyin. alt tarafı bir hastaneye gideceksiniz. uğraştırıcı birşey değil. darp raporu alırsanız daha kolay kurtulursunuz o adamdan...

hazırlıklı ol konu sahibi, birazdan kimbilir ne yaptın da dayak yedin, telefonu paylaşmayı kabul etsen yemezdin gibi mükemmel yorumlar gelecek..

ne oldu da kızdı hayvan bu kadar?

Aynen katiliyorum bide oyle bi kesim var kk da cok yazik biz bosan deyincede kabahat oluyor.Konu sahibi arkadasim annende gelicekmis madem o pislikte defolmus gitmis sende cok durma tekrar gelir yine el kaldirir allah korusun yaa yuregim kaldirmiyo kk da yine bir dayak vakasi.ve darp raporu alcaksiniz tabiki

Gercekten bosanmak istiyosan git al raporunu arkadasim, ama insan sevdigine boyle yapar ki moduyla derdin gelsin ozur dilesin su buysa gecmis olsun

Kesinlikle darp raporu al kanit topla yuzunun resmini cek anneni sahidin yaparsin Anlasmali bosanmayi ya kabul etmezse?
Bence o hayvanla muhattap olma
Allah cezasini versin
Neyseki cocugun yok al bavulunu annenin evine git avukatini ara durumu anlat mahkemede mosmor gorursun o pisligi

Canim eger bosanmak istiyorsan al raporunu bitsin bu is....

Ne demek ugrasamam asil darp raporunu almazsan daha cok ugrasirsin....

yapmayın ltfen özür dilese ne olacak kii
gececek mı hersey unutulacak mı
cocuk yok 8 sene oldu evlenelı

annemlerın haberı var ve bosanma dıe baskı yapmazlar
boşanmakta zorunda cünkü annemlerın yüzüne bakamaz
savunacak durumu yok

evt elımın ustu morarmıs
bılmıyrm burda hıcbıyerı saatlerce ugrasmakta ıstemıyorum

hazırlayacan dılekce protokol ımzalattırıcam annemle gönderırım
ımzalasın

onu asla ıstemıyorum deıl özür ayaklarımın altını öpse
agzıyla kus tutsa fayda yok.
şükür kii cocuk yok

belkı lazım olur dıe foto cektım ama bunlara gerek kalmasın ıstıyrm
zaten alt ve ust komsular duymustur sahıt

Arkadaşlar evet dayağımı yedim
ev savaş alanı gibi
ağlamaktan bayılıcam nerdeyse ellerim ayaklarım tutmuyor
insan sözde sevdiğine böyle öküz gibi saldırır mı

Cnm hala neyi bekliyorsun git polise sikayet et bu serefsizi raporunu al ne sevgisi ne aski bunlarin hepsi palavra seven insan sevdigine el kaldirirmi dayak ve sevgi ayni konuda yer alinca sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…