• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yedım

Bence de kızarıklık olsa bile verirler gidip al öbür türlü anlaşacak mi bakalım boşanma için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üsengec olmayin, alti üstü birkac adim.. kamu spotu olarak reklam bile yapip telefonnumarasi veriyorlar televizyonda, bari oralari arada bir danis... Sonra cok pisman olabilirsin

yapmayın ltfen özür dilese ne olacak kii
gececek mı hersey unutulacak mı
cocuk yok 8 sene oldu evlenelı

annemlerın haberı var ve bosanma dıe baskı yapmazlar
boşanmakta zorunda cünkü annemlerın yüzüne bakamaz
savunacak durumu yok

evt elımın ustu morarmıs
bılmıyrm burda hıcbıyerı saatlerce ugrasmakta ıstemıyorum

hazırlayacan dılekce protokol ımzalattırıcam annemle gönderırım
ımzalasın

onu asla ıstemıyorum deıl özür ayaklarımın altını öpse
agzıyla kus tutsa fayda yok.
şükür kii cocuk yok

belkı lazım olur dıe foto cektım ama bunlara gerek kalmasın ıstıyrm
zaten alt ve ust komsular duymustur sahıt

8 yilda ilk defa mi siddet?
Canim insallah tez zamanda attigi dayagin cok daha beterini yerde, sana yasattigi acziyeti kat kat fazlasiyla her hucresinde hisseder.
Insallah Rabbim guzel gunler gostersin sana.

.

Son düzenleme:
Şuanda polisi ara , sadece ara ve anlat gerisi gelecek.. Yalnız değilsin kanunlar çok değişti hemen ara bekleme !!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buraya yazana kadar polisi arasaydın yolu yarılamıştın arkadaşım ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Su ruh halinizle istemiyorsunuz ama o raporu almadiginiza cok pisman olacaksiniz.

Eger donanimli (!) bir ruh hastasi degilse cok cok yuksek ihtimal aldatildiniz yahut aldatiliyorsunuz ayni zamanda.
Caninizi acitmak icin demiyorum ama yarin bir gun yelkenler suya inerse buna da hazirlikli olun.
Gecmis olsun.

o soyledıgı sözünden sonra onn parasıyla alınan kıyafetlerımı dahı göturmeyecegım yanımda
parca parca oluyor ama o sok olmustum ama vururken benı boyle mı sevıyorsun dedım bıran durakladı ve tekrar vurdu
asla yelkenlerım falan suya ınmeyecek
cok kötü hissediyorum sinirimi de atamadım mafvoldum

muhtemelen baska bi seye sinirlenip sana patlamistr. kadinlar stres topu tabi. darp raporuyla filan ugrasmak istememeni anlıyorum o durumda ben de istemezdim herhalde. ama bosanma konusunda gercekten kararliysan kolaylık olurdi.

cok gecmis olsun. insallah daha iyisindir.

Napıyorsun ne durumdasın şimdi :(

Çok kırgınsın , şu anda sağlıklı düşünemiyorsun ve sanırım bunu yaşadığın için eşinin utanması gerekirken sen utanıyorsun .
Gitmeli ve o raporu almalısın .
Sonra istersen yine anlaşmalı boşan ya da bazı arkadaşların dediği gibi özür bekliyor ol .

Sonuç ta ne olursa olsun ilk yapman gereken raporu almak .

yok ben ne yapabılırım gıbı ona
benden güçlü bı hayvan gıbı saldırdı bana
kaç defa tokat attı
vucudum sadece kızardı darp raporu hem olmaz hem ugrasmayacagım onunla
raporlarla vakıt kaybetmeden herseyı ona bırakıcam
allahından bulsun

yok bence adalettende bulsun :ssz:

zaten konu ben olunca tahammulu yok
telefonumda kontur yok tlfonunu ıstedım vermedı cebınden almaya calışınca dövmeye basladı.
annemı arayacaktım sen gelme ben gelıcem demek için

Sebap bu kadarcık mı yani.
Hey Allah'ım mümkün değil bu erkekleri anlamak.
Geçmiş olsun :(

o soyledıgı sözünden sonra onn parasıyla alınan kıyafetlerımı dahı göturmeyecegım yanımda
parca parca oluyor ama o sok olmustum ama vururken benı boyle mı sevıyorsun dedım bıran durakladı ve tekrar vurdu
asla yelkenlerım falan suya ınmeyecek
cok kötü hissediyorum sinirimi de atamadım mafvoldum

çok üzüldüm allah yardımcınız olsun

bu aralar sudan sebeplerden daya yiyen ne çok konu oldu :50::50: darp raporu alın bence de sonra çok pişman olursunuz

boyle bırseyden sonra yüzyüze bakılır mı
nasıl unuturum boşanıcam
belasını allahtan bulsun

Geçendede açıldı böyle bir şiddet mevzusu. o konudaki konu sahibesi meyve ikram etmediği için dayak yemesine rağmen evliliğimde umudum var sadece kocamı süründürmek istiyorumm gibi garip yorumlar yapmıştı. Bizlerde ona boşan kendi ayaklarının üstünde dur demiştik.

Ama görüyorum ki çok kararlı ve güçlü bir kadınsın. Seninle grur duydum ben bir bayan olarak. Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim...

o hayvanıda Allah bildiği gibi yapsın!

Back
X