• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yedim.

E="lilyen, post: 36612580, member: 525521"]Bu konunun sonucu ne oldu :KK64:[/QUOTE]
Sonuc Ayni canim.
Konusmuyorum gorusmuyorum..
Hayirlisi ne ise o olsun.
Uzulmuyorum artik, siradan devam ediyor :)

ceylin ne yazacagimi sasirdim, o pisligin dengesizligi belliydi de boylesini dusunmezdim.

Seni hala ariyor mu? Konunun icinde takip edemedim, sakin korkma babandan, ogrendiginde o serefsizden daha fazla zarari dokunacak hali yok.

Kiyamam ya.... gercekten cok uzuldum ceylin

Sevgilimle ayrilmistik bir çoğunuz bilir.
7 senelik kangren olmuş bir iliskiydi .
Bugün sabah aradi ggörüşelim konusalim ben boyle yapamiyorum isten izin aldim diye.
Tamam dedim salak bende.
Nere gidelim dedi fark etmez dedim evine gittik..
Tek yasiyor haliyle giderim sürekli.
Oturduk cay iciyoruz.
Dedi Ben sensiz yapamiyorum Ceylin biz ayrilamayiz fln uzunca konuştu.
Ben tepki vermedim.
Yanima sokuldu öpmeye fln calisiyor.
Ceylin biz ayrilamayiz bunu sende biliyorsun diyor sariliyor.
Ben ittim bunu.
Artik bir ilişki kalmadi aramizda sogudum senden dedim.
Her neyse tartisma alevlendi.
Artik bitti Ali bitti dedim.
Dememle tokati basmasi bir oldu.
Ben ne olduğunu anlamadim suratina bakiyorum bunun.
Bir tane daha vurdu.
Kalktim ayağa ben . bu arada o hala birşeyler sayiyor.
Ne yapti bilmiyorum yere kapaklandim.
Dizini bastiriyor bana bir tane daha vurdu.
O an ne yaptim bilmiyorum sanirim tekme atip geri çevirdim onu kalkip tekrar üstüme yürüdü.
Bur tane daha vurdu.
Duvara ittirdim bunu ağlamaya basladim.
Sarildi bana buda agliyor.
En sonunda ben gidiyorum dedim kalktim. Kolundan tuttu birakmiyor.
Dedim gidiyorum arabaya bin dedi yok dedim oturttu arabaya eve birakti.
Arabada tek kelime etmedi.
Eve. Geldim salak gibiyim.
Beynim uyustu aglayamadim .
Salak gibiyim.

Yaa çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu lütfen daha fazla bağlama kendini

ceylin ne yazacagimi sasirdim, o pisligin dengesizligi belliydi de boylesini dusunmezdim.

Seni hala ariyor mu? Konunun icinde takip edemedim, sakin korkma babandan, ogrendiginde o serefsizden daha fazla zarari dokunacak hali yok.

Kiyamam ya.... gercekten cok uzuldum ceylin
Ev teli haric ulasacagi yer yok canim o yüzden arayamiyor.
Fake bir face hesabim vardi ona yaziyor sürekli. Az önce yazdi hatta cevap vermiyorum. YAZDIKLARInI okuyup mutlu oluyorum hatta. Pişman olmuş hissediyorum ..Ne halt yerse yesin artik.. CÇok tesekkur ederim canimm.

Okurken bi an cok korktum dizini bastirdi tekme attim falan dediginizde Allah korusun tecavüz etti sandım. Aman aman uzak durun ne evde ne parkta kafede hiçbir yerde bu adamla bir daha asla karşı karşıya gelmeyin. Cok buyuk gecmis olsun

Ev teli haric ulasacagi yer yok canim o yüzden arayamiyor.
Fake bir face hesabim vardi ona yaziyor sürekli. Az önce yazdi hatta cevap vermiyorum. YAZDIKLARInI okuyup mutlu oluyorum hatta. Pişman olmuş hissediyorum ..Ne halt yerse yesin artik.. CÇok tesekkur ederim canimm.

ne yaparsa yapsin birak kendi coplugunde esinsin dursun serefsiz pislik.

burdayazilanlara da aldiris edip sinirini bozma, o serefsizle yarisircasina saldirmaktan cekinmiyorsa insanlar ne anlatsan bos.

ne kadar kararmis yurekleriniz ya!
Hata gordukleriniz varsa keske soyle yapmasaymissin denir,
gencecik ondan baska erkek tanimamis onu hem abi hem sevgili bilmis bir kizin basina daha agir seyler de gelebilirdi...
Tokatlari dizini bastirmasini okurken hic mi iciniz sizlamadi? Bir oh olmus demedigniz eksik.
Aciyorum gercekten...
Fakat konu sahibine degil ,
O toparlanir, hepinizin imrenecegi bir hayat da yasar fakat biz burda kendi kendimizi tatmin etmek icin vicdansizlasip yorumlarla oyalanirken bir arpa boyu yol katedemeyiz.
Siddete duyarsizlasabilecek kadar duygularini kaybetmis insanlar.... aman evlerden irak...

ne kadar kararmis yurekleriniz ya!
gencecik ondan baska erkek tanimamis onu hem abi hem sevgili bilmis bir kizin basina daha agir seyler de gelebilirdi...
Tokatlari dizini bastirmasini okurken hic mi iciniz sizlamadi? Bir oh olmus demedigniz eksik.
Aciyorum gercekten...
O toparlanir, hepinizin imrenecegi bir hayat da yasar fakat biz burda kendi kendimizi tatmin etmek icin vicdansizlasip yorumlarla oyalanirken bir arpa boyu yol katedemeyiz.
Siddete duyarsizlasabilecek kadar duygularini kaybetmis insanlar.... aman evlerden irak...

Yürü be koçum kim tutar :KK59:

Sizin hayatiniz kadar olamaz efendim :KK66:

Benim en azından sorunum belli canım. Normalde insanlarin sorunları ne olursa olsun dalgaya almayı acımasızca elestirmeyi seven biri değilim ama siz benim konuma basit ve gerçek dışı düşüncesiyle yaklaştınız sizin konularınızi okudum size de ayni tarz yorumlar yapılmış ve burda yalan söylemiyorum falan demişsiniz. Empati kurmak lazım sana yapılmasını istemedigin bir şeyi başkasına yapmamak lazım sonuçta sizinde verdiğiniz cevapda ki gibi Allah herkesi farklı imtihan eder herkesin sınavı farklı. Icinde bulunduğunuz durum üzücü bundan sonraki hayatınız da böyle sorunlarla karşılaşmazsiniz inşallah.

ne kadar kararmiveriyorum iniz ya!
Aciyorum gercekten...
Canim benim.. Allah razi olsun senden. Onlarane desem bos cevap dahi vermiyorum artik. Sen kak etmissin diyen mi dersin sen eşek olursan binen çok olur mu dersin bin turlu yorum yaptılar. Allah sorsun ne diyeyim.
Senin yuregineyüreğine saglik. İyi niyetli, temiz kalpli arkadasim ... Seviyorum seni :)

Oyle "smiley04, post: 36614890, member: 606782"]Benim en azından sorunum belli canım. Normalde insanlarin sorunları ne olursa olsun dalgaya almayı acımasızca elestirmeyi seven biri değilim ama siz benim konuma basit ve gerçek dışı düşü
Benim en azından sorunum belli canım. Normalde insanlarin sorunları ne olursa olsun dalgaya almayı acımasızca elestirmeyi seven biri değilim ama siz benim konuma basit ve gerçek dışı düşüncesiyle yaklaştınız sizin konularınızi okudum size de ayni tarz yorumlar yapılmış ve burda yalan söylemiyorum falan demişsiniz. Empati kurmak lazım sana yapılmasını istemedigin bir şeyi başkasına yapmamak lazım sonuçta sizinde verdiğiniz cevapda ki gibi Allah herkesi farklı imtihan eder herkesin sınavı farklı. Icinde bulunduğunuz durum üzücü bundan sonraki hayatınız da böyle sorunlarla karşılaşmazsiniz inşallah.

ncesiyle yaklaştınız sizin konularınızi okudum size de ayni tarz yorumlar yapılmış ve burda yalan söylemiyorum falan demişsiniz. Empati kurmak lazım sana yapılmasını istemedigin bir şeyi başkasına yapmamak lazım sonuçta sizinde verdiğiniz cevapda ki gibi Allah herkesi farklı imtihan eder herkesin sınavı farklı. Icinde bulunduğunuz durum üzücü bundan sonraki hayatınız da böyle sorunlarla karşılaşmazsiniz inşallah.[/QUOTE]
Oyle tabii. İyi günler efendim.

Burada sana "oh olsun" tarzında yaklaşanların, sevgilinin yaptığı hareketten farkı olmadığını düşünüyorum.
Bunlar "mini etek giyersen tecavüz ederler tabi" kafasındaki insanlar. Sen onun evine kendin o çağırmadan gidip "döv beni" deseydin bile onun sana tek tokat atmaya hakkı yok. Saçma yorumları takma kafana, sevgiline gelince sanırım tutkulu bir film sahnesi tadında bir ortam yaratmaya çalışıp birden öpüşeceğinizi falan düşündü herhalde. Kusura bakma ama, geri zekalıymış.

Sevgilimle ayrilmistik bir çoğunuz bilir.
7 senelik kangren olmuş bir iliskiydi .
Bugün sabah aradi ggörüşelim konusalim ben boyle yapamiyorum isten izin aldim diye.
Tamam dedim salak bende.
Nere gidelim dedi fark etmez dedim evine gittik..
Tek yasiyor haliyle giderim sürekli.
Oturduk cay iciyoruz.
Dedi Ben sensiz yapamiyorum Ceylin biz ayrilamayiz fln uzunca konuştu.
Ben tepki vermedim.
Yanima sokuldu öpmeye fln calisiyor.
Ceylin biz ayrilamayiz bunu sende biliyorsun diyor sariliyor.
Ben ittim bunu.
Artik bir ilişki kalmadi aramizda sogudum senden dedim.
Her neyse tartisma alevlendi.
Artik bitti Ali bitti dedim.
Dememle tokati basmasi bir oldu.
Ben ne olduğunu anlamadim suratina bakiyorum bunun.
Bir tane daha vurdu.
Kalktim ayağa ben . bu arada o hala birşeyler sayiyor.
Ne yapti bilmiyorum yere kapaklandim.
Dizini bastiriyor bana bir tane daha vurdu.
O an ne yaptim bilmiyorum sanirim tekme atip geri çevirdim onu kalkip tekrar üstüme yürüdü.
Bur tane daha vurdu.
Duvara ittirdim bunu ağlamaya basladim.
Sarildi bana buda agliyor.
En sonunda ben gidiyorum dedim kalktim. Kolundan tuttu birakmiyor.
Dedim gidiyorum arabaya bin dedi yok dedim oturttu arabaya eve birakti.
Arabada tek kelime etmedi.
Eve. Geldim salak gibiyim.
Beynim uyustu aglayamadim .
Salak gibiyim.

Direkt karakola gidip darp raporuyla dava acacagina kuzu kuzu arabasina binmene uzuldum.. Kizlarimiz neden kendini bu kadar ezdiriyor

Burada sana "oh olsun" tarzında yaklaşanların, sevgilinin yaptığı hareketten farkı olmadığını düşünüyorum.
Bunlar "mini etek giyersen tecavüz ederler tabi" kafasındaki insanlar. Sen onun evine kendin o çağırmadan gidip "döv beni" deseydin bile onun sana tek tokat atmaya hakkı yok. Saçma yorumları takma kafana, sevgiline gelince sanırım tutkulu bir film sahnesi tadında bir ortam yaratmaya çalışıp birden öpüşeceğinizi falan düşündü herhalde. Kusura bakma ama, geri zekalıymış.

Sanirim :) Cok tesekkur ederim. Boyle yorumları okudukça içim rahatliyor insanin ..

Back
X