• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yedim.

Bugün faks hesaptan yazdim tanidin mi beni fln konuşmaya calistim.
Gülücüklu falan konuştu baya.
Face şifresi hala ayni.
Bi baktim bir kiz yazmus kar kere Ali nasilsin Selam Ali Alii? Nasilsin Ali ? :(
Kim bu kiz :(
Offf. Elim ayagim buz kesti.
Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...

Face şifresi hala ayni.
Bi baktim bir kiz yazmus kar kere Ali nasilsin Selam Ali Alii? Nasilsin Ali ? :KK43:
Kim bu kiz :KK43:
Şu adamı takip etmeyi bırak Allah aşkına
Bırak başkasının başını yaksın

Elimde değil ki.
Ne yapmis kimi aratmis bakmadan duramiyorum.
Ne bileyim acaba pişman mi . Ne hissediyor merak ediyorum..

Elimde değil ki.
Ne yapmis kimi aratmis bakmadan duramiyorum.
Ne bileyim acaba pişman mi . Ne hissediyor merak ediyorum..
Pişman olsa ne olacak ceylin allah aşkına adam kaç senenize acımadan sana bunu yaptı
Bu adamdan ne koca olur ne baba
Başka biriyle olacağı ihtimali aklına geldiği zaman sadece o kıza üzül bence..
Allah herkesi böyle ciğeri beş para etmez heriflerden korusun
Sen ucuz kurtuldun kaç sene çektin yaa mutlu olmak senin de hakkın

Öyle, öyle de.
Zoruna gidiyor iste.
Benden baskasiyla olması, benimle yaptiklarini onunla yapmasi.
Sindiremiyorum.
İçim daraliyor vallahi.

Sen bu adamA bir daha şans verirsen seni can sıkıntısından döver... Sakın barışma uzak dur.. Bir daha üstüne yürürse Polise git.. Malum televizyon da görüyoruz öldürülen leri.. O şerefsizinde elleri kırılsın inşallah

Arada geliyorlar boyle.
Bakiyorum o mutlu ben hala ayni.
O yeni birileriyle konusuyor ben ağlama krizlerine giriyorum.
Kaç senedir tanidigim adam yabanci olmuş..
Offf
Melisami içip uyuyayim bari ben..
Tesekkur ederim.
Alinti yapamiyorum, yapinca karisiyor kusura bakmayin.
İyi geceler ..

Bunlar oluyor anlıyorum..
Ama zorlayın kendinizi zamanla azalacak...
Değmiyor o, geleceğinizi düşünün.. Zorlayın...

Face şifresi hala ayni.
Bi baktim bir kiz yazmus kar kere Ali nasilsin Selam Ali Alii? Nasilsin Ali ? :KK43:
Kim bu kiz :KK43:

agla bence niye tutuyorsun kendini? sen devamli buralardasin benim gibi ...evlenip cocugu olanlar dayak yiyor da onca alışkanlığı babasindan ayri cocuk buyutmeyi goze aliyorlar gerekirse...geri donen de unutamiyor olanlari ya da tekrar ediyor dayak mecburum diyen katlaniyor...sen gercekten mecburmusun bu uzuntuleri yasamaya? demek ki o pisman degil yaptigindan yoksa hayatina baskalarini sokacagina etrafinda deli divane olurdu? hani oyle bir iki gun de degil guvenini kazanmaya calisirdi??ama oyle olsa guvenini yiktigi icin mantikli dusunup barismazdin dimi? ya da barissan bile eskisi gibi olamazdin ona karsi? takip ettigin surece canin yanacak? birak istedigini yapsin o eminim daldan dala atliyordur? senin ki gec olacak ma omurluk olur insaallah...kadinlar cunku erkekler gibi degil olaylari sindirmek zaman aliyor cunku cok duygusaliz...su anda olecegini saniyorsun zor nefes aliyorsun hatta tikanir gibi olacaksin ve biri gelecek sana suni teneffus yapacak ve yeniden hayata merhaba diyeceksin...o zaman hayatinin kiymetini anlayacaksin...ne kadar degerli oldugunu hak etmeyen biri yuzunden zamanini da kendini de heba ettigini...ama bak uzulme insanlarin hayatta yedikleri kaziklara biz tecrube diyoruz...artik isin daha kolay olacak cunku ne yapman gerektigini biliyorsun...

ceylo kız bak sana ne dicem
sen daha bunları yeni yaşadın
ben 5 aydır dimdik ayaktayım
başlarda da çok üzüldüm
ama 2 ay sonra umursamamaya başladım
yani normalleşmeye
sen de böyle olacaksın, garanti ediyorum

Öyle, öyle de.
Zoruna gidiyor iste.
Benden baskasiyla olması, benimle yaptiklarini onunla yapmasi.
Sindiremiyorum.
İçim daraliyor vallahi.

kınamak doğru değil herkes yaşadığını kendi bilir.. duygularınız mantığınızı engelliyor o kadar net ki..
kolay değil yaşadıklarınız ve aklınız ciddi karışmış..
denize düşen yılana sarılır misali öyle karışık ki aklınız çıkışı yine onda arıyorsunuz..
lütfen sakinleşip size yaptığı "kötü" şeyleri bir düşünün..
ilerde yapabileceklerini.. size ve doğacak çocuğunuza..
şu an hissizlikten korkup en azından hissedeyim diye "kıskançlığa" sarılmış kalbiniz..
yapmayın.. yapmayın.. yapmayın..
bunca insan hiç mi bilmiyor hayatı hiç mi tanımıyor insanları?
hep bir ağızdan aynı şey söyleniyor.. anlıyorsunuz biliyorsunuz ama yapmıyorsunuz..
bugün onu takip edip kıskanıyorsanız yarın aramaya ya da onunla konuşmaya başlamanız yakındır..
kendini annenin yerine koy.. kızın bunları yaşasa ne yapardın? ne derdin?
"biliyorum ama..." deme lüksün yok canım artık.. eğer azıcık kendini seviyorsan düşünüyorsan..
"o mutlu ben mutsuz" demişsin.. tabiki öyle olacak.. sana eziyet eden o.. ezilen sensin..
artık böyle olmaması senin elinde..
bile bile lades deme..
hakkında hayırlısı olsun inş..

Back
X